Advocaat Cristian Díaz
< Terug naar onze advocaten

mr. C.M. (Cristian) Díaz

Cristian Díaz studeerde Nederlands recht aan de Tilburg University. Hij heeft zijn rechtenstudie met succes afgerond met de master ‘Privaatrecht’. Zijn scriptie ging over de vergoeding van immateriële schade.

Tijdens zijn studie heeft Cristian Díaz als stagiair ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren. Ook heeft hij stage gelopen bij het Openbaar Ministerie. Daarnaast richtte hij tijdens zijn studie de Rechtswinkel Voorne-Putten op, met het doel om op een laagdrempelige wijze juridisch advies te geven aan rechtzoekenden die niet over de financiële middelen beschikken om dit te bekostigen. Hier heeft Cristian ervaring opgedaan binnen verschillende rechtsgebieden.

Na zijn studie is Cristian Díaz voor een rechtsbijstandsverzekeraar gaan werken als letselschadejurist. Hij heeft daar veel slachtoffers met letselschade bijgestaan. Daarna is hij voor een grote schadeverzekeraar gaan werken op de afdeling Letselschade. Hier heeft hij veel vakinhoudelijke opleidingen gevolgd. Door zijn ervaring bij een schadeverzekeraar weet Cristian als geen ander wat verzekeraars nodig hebben om tot een adequate afwikkeling van uw letselzaak te komen.

Omdat Cristian Díaz  meer uitdaging in zijn werk zocht en het bijstaan van slachtoffers van ongevallen miste, maakte hij per 1 juni 2019 de overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Op 26 juni 2019 werd hij beëdigd bij de rechtbank in Den Haag. Cristian helpt u graag in zaken waar letsel is ontstaan door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of door een medische fout.

Rechtsgebieden:

Lid van:

Vereniging Jonge Professionals Personenschade Logo werkgroep artsen advocaten

Publicaties:

Een overzicht van de publicaties van Cristian Diaz:

2021: