< Terug naar onze advocaten

mr. D.M. (Deveny) van Vessum

juridisch medewerker

Deveny van Vessum behaalde in 2021 de Bachelor Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Gedurende haar bachelor heeft zij nevenactiviteiten uitgevoerd voor diverse studiecommissies. Tijdens haar bachelor heeft zij het vak arbeidsrecht gevolgd. Hier is haar affiniteit met het arbeidsrecht ontstaan. Het vakgebied speelt een grote rol in bijna ieders leven en is bovendien onderhevig aan maatschappelijke ontwikkelingen. In 2022 startte zij met de master Arbeidsrecht. Haar scriptie heeft zij geschreven over het oneigenlijk gebruik van het concurrentiebeding door werkgevers.

Gedurende haar studie heeft Deveny van Vessum als klachtenservicemedewerker gewerkt bij een grote onderneming. Daarnaast heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor in Den Haag. Hier is haar interesse in de advocatuur gegroeid.

Per januari 2023 is Deveny van Vessum bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten gestart als arbeidsrechtjurist. Zij adviseert en procedeert over het arbeidsrecht voor zowel werkgevers als werknemers.

RECHTSGEBIEDEN: