‹ Terug naar Onze advocaten
  • 0174 - 614 656
  • @ewbosch
  • Edwin Bosch
  • vCard

mr. E.W. (Edwin) Bosch

Edwin Bosch is opgegroeid in een ondernemersgezin. Na afronding van de middelbare school is hij gaan werken. Na enige omzwervingen kwam hij als letselschadebehandelaar te werken bij een grote verzekeraar. Na het volgen van enkele vakopleidingen heeft hij – naast een fulltime baan en een gezin – zijn rechtenstudie in de avonduren binnen 5½ jaar afgerond.

Door zijn werkervaring bij een verzekeraar, de daar gevolgde vakopleidingen en de Grotius-specialisatieopleiding Personenschade, is Edwin Bosch gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, verzekeringsrecht en in het bijstaan van slachtoffers met personenschade. Hij is de enige advocaat in het Westland die is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de kwaliteitseisen die de LSA stelt, is het LSA lidmaatschap voor een letselschadeadvocaat het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade.

In april 2007 is Edwin Bosch als advocaat gestart bij een grote financiële onderneming. Begin 2011 heeft hij de overstap gemaakt naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, waar hij sinds 1 januari 2014 partner is. Edwin Bosch heeft in de afgelopen jaren diverse slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen.

Rechtsgebieden:


Lid van:

 

 LSA Kieswijzer Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers

 

Nevenfuncties:

 

Publicaties: