Gerard Gijsberts
< Terug naar onze advocaten

mr. G.L. (Gerard) Gijsberts

Gerard Gijsberts studeerde rechten in Leiden. Na zijn rechtenstudie is hij gestart als juridisch medewerker bij het toenmalige Buro voor Rechtshulp Zuid Holland Zuid in Dordrecht. Aldaar heeft hij de praktijkopleiding sociaal recht gevolgd. In 1999 lonkte de overstap naar de advocatuur. Na zijn beëdiging in 1999 is hij als stagiair-ondernemer aan de slag gegaan bij een klein kantoor in Den Haag. Hier voerde hij een algemene praktijk, met nadruk op arbeidsrecht, strafrecht, familierecht en sociale zekerheid.

In de jaren daarna is Gerard Gijsberts als ondernemer-advocaat werkzaam geweest bij nog een drietal kantoren in het centrum van Den Haag. Ook heeft hij specialisatieopleidingen gevolgd op het gebied van het strafrecht en het jeugdrecht. In al deze jaren heeft hij voornamelijk voor particulieren opgetreden en op vele rechtsterreinen een berg aan ervaring opgedaan.

Na jarenlang op verschillende rechtsgebieden werkzaam te zijn geweest, is bij hem de behoefte ontstaan zich verder te specialiseren op het gebied van het arbeidsrecht. Dit mede omdat zich de laatste jaren in het arbeidsrecht een aantal ingrijpende wetswijzigingen heeft voorgedaan. In 2018 heeft Gerard Gijsberts de Postacademische Leergang arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met succes afgerond.

Omdat bij hem de wens bestond om voor zowel particulieren als ondernemers op te treden, heeft Gerard Gijsberts zich in november 2019 aangesloten bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Binnen ons kantoor zal hij zich voornamelijk bezig houden met het arbeidsrecht, waarbij hij zowel werkgevers als werknemers bijstaat.

Bij cliënten staat Gerard Gijsberts bekend als betrouwbaar, realistisch en in staat het maximale uit de zaak te halen. Hij is betrokken en een pragmatische oplossing staat bij hem voorop, maar als het niet anders kan schuwt hij de gang naar de rechter niet. Het gaat er uiteindelijk om welke oplossing het beste bij u past!

RECHTSGEBIEDEN:

Gerard Gijsberts heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lid van:

Logo Vereniging Arbeidsrecht Advocaten

Nevenfunctie:

In de media:

Een overzicht waar en wanneer Gerard Gijsberts in de media is verschenen: