Advocaat Paulette van 't Veer
< Terug naar onze advocaten

mr. P.L. (Paulette) van ’t Veer

Paulette van ’t Veer ronde haar rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht, in de richting privaatrecht, succesvol af met mijn scriptie over het Wetsvoorstel Lesbisch Ouderschap. Tijdens haar studie deed zij internationale ervaring op aan de University of East London.

Na haar rechtenstudie is Paulette van ’t Veer haar carrière begonnen als medewerker bij het internationale vrouwenfonds Mama Cash. Na een jaar actief te zijn geweest voor dit fonds, trad zij in dienst bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Tussen 2018 en 2020 heeft Paulette haar praktijk tijdelijk neergelegd. In die periode is zij (onder meer) actief geweest als voorzitter van de jeugdbeschermingstafel en als beleidsadviseur op het gebied van jeugdhulpverlening. Het advocatuurlijke bloed kroop echter waar het niet gaan kon. Daarom wordt zij per mei 2020 opnieuw beëdigd als advocaat.

In de dagelijkse praktijk houdt Paulette van ’t Veer zich vooral bezig met het personen- en familierecht. Zij procedeert, bemiddelt en adviseert (op tactisch en strategisch gebied) over huwelijkse voorwaarden, het verdelen van vermogen, omgangs- en verzorgingsregelingen, afstammingsrecht, kinder- en/of partneralimentatie en erfrecht. Zij rekent zowel (familie)bedrijven, ondernemers als particulieren tot haar cliëntenkring.

Binnen het personen- en familierecht kunnen de emoties vaak hoog oplopen. Deskundige juridische bijstand is in dit soort situaties onmisbaar. Paulette van ’t Veer kijkt graag met u naar de juridische en financiële aspecten van uw zaak, zonder daarbij de emotionele kant uit het oog te verliezen.

Hebt u vragen over het personen- of familierecht? Of zoekt u een betrokken, resultaatgerichte en enthousiaste advocaat? Neem dan vrijblijvend contact op!

RECHTSGEBIEDEN:

Paulette van ’t Veer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.