Advocaat Roel Valstar
< Terug naar onze advocaten

mr. R.C.H. (Roel) Valstar

Roel Valstar is een getogen Westlander. Hij studeerde af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in het Arbeidsrecht en aan de Universiteit Leiden in het Ondernemingsrecht. Tijdens zijn studie heeft Roel onder meer de Stichting Rechtswinkel Westland opgericht. Hij is daar als voorzitter en juridisch adviseur actief geweest.

Na zijn afstuderen heeft Roel Valstar als paralegal bij (inter)nationale advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt. Totdat hij in 2017 als advocaat werd beëdigd en bij een advocatenkantoor in het Westland aan de slag ging. Op 1 juni 2019 maakte hij de overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten.

Roel Valstar houdt zich bezig met het adviseren en procederen op het gebied van het arbeidsrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij. Of het nu gaat om een ontslag of beëindiging van een arbeidsovereenkomst, reorganisaties, wijziging van de arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming, schorsing en/of non-actiefstelling van een werknemer, opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, het toetsen van de geldigheid van een concurrentiebeding, al deze onderwerpen hebben voor hem geen geheimen. Daarnaast is hij ook uw vraagbaak voor het contracten- en ondernemingsrecht.

Naast zijn werk zet Roel zich ook maatschappelijk in. Sinds 2018 zit Roel Valstar in de gemeenteraad van de Gemeente Westland. Daarnaast is hij, als lid van de raad van advies, nog betrokken bij de Stichting Rechtswinkel Westland.

Bent u op zoek naar een gedreven arbeidsrechtadvocaat? Neem dan vrijblijvend contact met Roel op!

RECHTSGEBIEDEN: