Yvonne Slob
< Terug naar onze advocaten

mr. Y. (Yvonne) Slob

Yvonne Slob heeft tijdens haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam een voorliefde ontwikkeld voor het aansprakelijkheidsrecht en dan met name voor letselschade. Het was dan ook logisch dat zij haar rechtenstudie afrondde met de master: ‘Aansprakelijkheid en Verzekering’.

Na afronding van haar rechtenstudie startte Yvonne Slob haar carrière als junior schadebehandelaar bij een expertisebureau, dat voornamelijk voor verzekeraars optreedt. Al snel ontdekte Yvonne dat haar hart toch meer bij de advocatuur ligt. En bij het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers. Zij maakte in april 2014 de overstap naar een advocatenkantoor in het Groene Hart. Waar zij aanvankelijk driekwart jaar als jurist heeft gewerkt. In januari 2015 werd zij beëdigd tot advocaat. Sindsdien heeft zij zich verder bekwaamd in het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers van letselschade. In dat kader legt zij momenteel de laatste hand aan de Grotius specialisatieopleiding ‘Personenschade’.

Naast haar werk zet Yvonne zich in voor de gemeenschap. Zij is werkzaam geweest als secretaris van de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Lopik. Dit totdat zij bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 werd gekozen in de gemeenteraad van die gemeente.

Per 1 december 2017 maakte Yvonne Slob een overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Binnen ons kantoor zal zij zich verder gaan toeleggen aan het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers van letselschade. Ongeacht of het letsel is veroorzaakt door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of door een medische fout.

Rechtsgebieden:

Lid van:

Vereniging Jonge Professionals Personenschade    Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)

Publicaties: