Yvonne Slob
< Terug naar onze advocaten

mr. Y. (Yvonne) Slob

Yvonne Slob ontwikkelde tijdens haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam een voorliefde voor het aansprakelijkheidsrecht en voor letselschade in het bijzonder. Het was dan ook logisch dat zij daarom haar rechtenstudie afrondde met de master: ‘Aansprakelijkheid en Verzekering’.

Na afronding van haar rechtenstudie startte Yvonne Slob haar carrière als junior schadebehandelaar bij een expertisebureau, dat voornamelijk voor verzekeraars optreedt. Al snel ontdekte Yvonne dat haar hart toch meer bij de advocatuur ligt. Maar bovenal bij het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers. Daarom maakte zij in april 2014 de overstap naar een advocatenkantoor in het Groene Hart. Daar werkte zij aanvankelijk driekwart jaar als letselschadejurist. In januari 2015 werd Yvonne beëdigd tot advocaat. Sindsdien bekwaamt zij zich verder in het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers van letselschade. In dat kader rondde Yvonne in juni 2019 met succes de Grotius specialisatieopleiding ‘Personenschade’ af.

Naast haar werk zet Yvonne Slob zich in voor de gemeenschap. Zo was zij secretaris van de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Lopik. Dit totdat zij bij de verkiezingen voor de gemeenteraad in 2018 werd gekozen in de gemeenteraad van die gemeente.

Per 1 december 2017 maakte Yvonne Slob een overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Binnen ons kantoor zal Yvonne zich verder gaan toeleggen aan het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers van letselschade. Ongeacht of het letsel is veroorzaakt door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of door een medische fout. Ook de letselschade van zelfstandig ondernemers heeft de bijzondere belangstelling van Yvonne.

Rechtsgebieden:

Yvonne Slop heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Lid van:

Vereniging Jonge Professionals Personenschade   Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)

Publicaties: