Arbeidsrecht voor werkgevers

Op alle mogelijke vlakken van het arbeidsrecht kan Vogelaar Bosch Spijer Advocaten u als werkgever adviseren en bijstaan. Zo hebben de arbeidsrechtadvocaten bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten ruime kennis en ervaring waar het gaat om:

 

Onderhandelen, procederen of mediation?

Soms is het voor u als werkgever interessanter om geen procedure te starten, maar middels mediation het gesprek aan te gaan met uw werknemer. Anders dan bij een procedure kan het in de mediation gaan om de wederzijdse belangen in plaats van van de wederzijdse (gepretendeerde) rechten. Bovendien bepaalt u zelf, in overleg met uw werknemer, het tempo van de mediation. Hierdoor kan een probleem door mediation sneller én goedkoper worden opgelost dan wanneer er langdurig geprocedeerd moet worden.

Onze arbeidsrecht expertise

Binnen Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is mr. E. (Elkan) Spijer verantwoordelijk voor de arbeidsrechtpraktijk. Hij heeft na zijn advocatenopleiding de postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond. Mr. Spijer is toegelaten tot (onder meer) de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Gelet op de eisen die de VAAN stelt is dit lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk. De VAAN heeft van de Nederlandse Orde van Advocaten het keurmerk voor specialisatieverenigingen ontvangen. Mr. Spijer is dé arbeidsrechtspecialist voor (Westlandse) werkgevers

Bent u benieuwd welke oplossing onze arbeidsrecht advocaten hebben voor uw arbeidsrechtelijke probleem? Neem gerust contact met ons op of vul het formulier hiernaast in. Dan nemen wij contact met u op.