Opstellen en wijzigen van arbeidsvoorwaarden

De advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten kunnen u ondersteunen wanneer u als werkgever uw arbeidsovereenkomsten, het bedrijfsreglement, handboek en/of protocollen gaat wijzigen.

Het wijziging van arbeidsvoorwaarden is in principe alleen mogelijk met instemming van de werknemer. Bij wijzigingen is het van belang om eerst na te gaan of er sprake is van een arbeidsvoorwaarde. Soms kan er sprake zijn van een verworven recht. Instemming is niet altijd nodig, want er zijn ook situaties denkbaar waarin uw werkgever de arbeidsvoorwaarden eenzijdig mag wijzigen.

Onze arbeidsrechtadvocaten hebben ruime ervaring bij het beoordelen van de vraag of eenzijdige wijziging van arbeidsvoorwaarden onder de gegeven omstandigheden wel of niet is geoorloofd. Wij kunnen u hierover adviseren en u hierbij, indien nodig, bijstaan. Ook in het overleg met uw werknemers hierover.

Hebt u vragen over het opstellen of wijzigen van arbeidsovereenkomsten? Neem dan contact op met de arbeidsrechtadvocaten van Vogelaar Bosch Spijer.