Letselschade: dwarslaesie

Wanneer u verlamd raakt door de schuld van een ander dan is dat uiteraard vreselijk. Of dit nu gebeurd is door een verkeersongeval, arbeidsongeval of een geweldsmisdrijf. Uw leven staat op zijn kop en vaststaat dat uw leven nooit meer zal worden zoals dit voor het voorval was. Samen met de u behandelend artsen, het revalidatiecentrum en uw naasten bent u druk bezig met uw revalidatie en het aanpassen van uw leven aan de nieuwe situatie. Hoe moeilijk dit ook is. In die periode komt er veel op u af.

Naast de lichamelijke- en geestelijke schade lijdt u ook financiële schade. Uw woning moet, vanwege uw dwarslaesie wellicht worden aangepast, u hebt aangepast vervoer nodig en daarnaast is het de vraag of u uw eigen werk nog kunt doen. Ook thuis, in het huishouden of bij het klussen in huis, is het nodige veranderd. De meerkosten die u maakt en de schade die u lijdt kunt verhalen op de aansprakelijke.

Het regelen van een letselschade vereist specialistische kennis, zeker wanneer de gevolgen zo ingrijpend zijn. Als gespecialiseerd letselschade advocaat hebben wij deze kennis. Aan ons kantoor is de enige LSA-advocaat in het Westland verbonden. Hoe wij u kunnen helpen met het regelen van uw letselschade, kunt u hier lezen. Hebt u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.