Letselschade: dwarslaesie

Wanneer u verlamd raakt door een dwarslaesie door de schuld van een ander dan is dat uiteraard vreselijk. Of dit nu gebeurd is door een verkeersongeval, arbeidsongeval of een geweldsmisdrijf. Uw leven staat op zijn kop en vaststaat dat uw leven nooit meer zal worden zoals dit voor het voorval was. Samen met de u behandelend artsen, het revalidatiecentrum en uw naasten bent u druk dwarslaesiebezig met uw revalidatie en het aanpassen van uw leven aan de nieuwe situatie. Hoe moeilijk dit ook is. In die periode komt er veel op u af.

Naast de lichamelijke- en geestelijke schade lijdt u ook financiële schade. Uw woning moet, vanwege uw dwarslaesie wellicht worden aangepast. U hebt aangepast vervoer nodig. Daarnaast is het de vraag of u uw eigen werk nog kunt doen. Ook thuis, in het huishouden of bij het klussen in huis, is het nodige veranderd en hebt u in het vervolg hulp nodig. De meerkosten die u maakt en de schade die u lijdt kunt verhalen op de aansprakelijke partij (diens aansprakelijkheidsverzekeraar).

Het regelen van een letselschade vereist specialistische kennis, zeker wanneer de gevolgen zo ingrijpend zijn als bij een dwarslaesie. Als gespecialiseerd letselschade advocaat hebben wij deze kennis. Wij hebben in het verleden meerdere slachtoffers met een dwarslaesie bijgestaan. Daardoor weten wij, als geen ander, wat er op u afkomt en hoe wij u het beste kunnen ondersteunen. Ons doel daarbij: binnen de (nieuwe) grenzen die u ervaart zoveel mogelijk kwaliteit van leven toevoegen.

Aan ons kantoor zijn de enige LSA-advocaten in het Westland verbonden. Het lidmaatschap van de LSA is het hoogst haalbare keurmerk voor een letselschadeadvocaat. Hoe wij u kunnen helpen met het regelen van uw letselschade, kunt u hier lezen. Hebt u vragen? Of wilt u gewoon vrijblijvend kennismaken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.