Bent u slachtoffer van een medische fout?

U ging naar een arts omdat u zich niet goed voelde. Uiteraard was het de bedoeling dat de arts u zou helpen om beter te worden. Maar wat nu als de arts de verkeerde diagnose stelde en daarmee een medische fout maakte? Of dat hij een fout maakte bij een operatie, waardoor u niet beter, maar zieker werd? Vaak zal de arts of het ziekenhuis u vertellen dat dit kwam door een complicatie en dat er geen sprake is van een medische fout van de arts. Maar is dat ook zo?

medische aansprakelijkheidIeder arts moet handelen zoals het een redelijk handelend en redelijk bekwaam arts betaamt. Maar hoe beoordeel je dit? Wij werken met zeer ervaren medisch adviseurs, die na bestudering van uw medisch dossier kunnen vertellen of hetgeen u is overkomen komt door een complicatie of door een fout. Mocht uit het advies van onze medisch adviseur blijken dat er een medische fout is gemaakt, dan stellen wij de arts voor u aansprakelijk. Erkent de arts zijn aansprakelijkheid dan kunnen wij voor u uw schade verhalen.

Het regelen van een letselschade, en dat geldt zeker bij medische aansprakelijkheid, vereist specialistische kennis. Als gespecialiseerd letselschade advocaat hebben wij deze kennis. Hoe wij u kunnen helpen met het regelen van uw letselschade, kunt u hier lezen. Hebt u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.