Letselschade door een verkeersongeluk?

Het Westland is een bedrijvig gebied. Door bedrijvigheid in de tuinbouw en de aanwezigheid van de bloemenveiling rijden er veel (vracht)auto’s door het Westland. Daarnaast wordt er veel gefietst in het Westland. Door het drukke verkeer zit een verkeersongeluk in een klein hoekje. Een verkeersongeluk kan echter grote gevolgen hebben, zeker als u daardoor letselschade hebt. Of u nu een gebroken been, een whiplash of een dwarslaesie hebt.

Na een verkeersongeluk…

Na een verkeersongeval komt er een hoop op u af. Wat is er precies gebeurd? Wie is er aansprakelijk? Wat is de aard, ernst en omvang van uw letsel? Welke schade lijdt u? Kunt u uw werk nog doen? Of zijn daar aanpassingen voor nodig? Zijn er voorzieningen nodig om uw huishouden door te laten gaan? En hoe staat het met het klussen in en rond de woning? Worden alle ziektekosten wel betaald door uw zorgverzekering?

Als een andere verkeersdeelnemer schuldig is aan het ontstaan van het verkeersongeluk, omdat deze bijvoorbeeld geen voorrang verleende of niet tijdig geremd heeft, dan kunt u door u geleden schade verhalen op de (verzekeraar van) wederpartij.

Schaderegeling na een verkeersongeluk

Het regelen van een letselschade vereist specialistische kennis. Als gespecialiseerd letselschade advocaat hebben wij deze kennis in huis. Bovendien laten wij ons, op medisch gebied, adviseren door een ervaren medisch adviseur. Verder beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan deskundigen die u kunnen helpen. Aan ons kantoor zijn de enige erkende letselschade advocaten in het Westland verbonden. Hoe wij u kunnen helpen met het regelen van uw letselschade, kunt u lezen op onze pagina over letselschade. Hebt u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.