Letselschade in Delft…?

Letselschade in Delft

(c) ShutterstockLetselschade in Delft?

Letselschade in Delft? Delft is een bezige gemeente, met een hoop internationale bedrijven en de Technische Universiteit. Een ongeluk zit bij al die bedrijvigheid in een klein hoekje, ook in Delft.

Wanneer u door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout in het ziekenhuis door de schuld van een ander schade lijdt is dat vervelend. Dat geldt temeer wanneer dit letselschade is.

Terwijl u bezig bent met revalideren moeten de rekeningen wel gewoon betaald kunnen worden. Rekening die hoog op kunnen lopen wanneer niet alle ziektekosten worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Als u letselschade hebt, dan zijn er meerdere schadeposten. Naast de eerder genoemde ziektekosten, is er het verlies van arbeidsvermogen, de extra kosten van huishoudelijke hulp en de extra kosten door het verlies van zelfwerkzaamheid. Daarnaast hebt u bij letselschade recht op smartengeld. Maar hoe begroot u deze schade? En wat doet u als de (verzekeraar van) wederpartij niet wil betalen? Dan is het goed om te weten dat vlakbij Delft een ervaren letselschade advocaat werkt die u alle zorgen uit handen kan nemen.

Hoe wij uw letselschade in Delft kunnen regelen leest u hier. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Als de wederpartij aansprakelijk is, dan moet deze ook uw advocaatkosten vergoeden. In sommige gevallen kunnen wij u ook bijstaan op basis van ‘no cure, no pay’. Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij een vrijblijvende afspraak, bij ons op kantoor of bij u thuis in Delft.