Letselschade in Den Haag…?

Letselschade in Den Haag? Den Haag is een bezige stad. De vestigingsplaats van een hoop internationale bedrijven en internationale instellingen. Een ongeluk zit bij al die bedrijvigheid in een klein hoekje, ook in Den Haag. Wanneer u door een verkeersongeval door de schuld van een ander, een medische fout in één van de Haagse ziekenhuizen of een arbeidsongeval schade lijdt is dat vervelend. Zeker als letselschade daarvan het gevolg is, of dit nu een whiplash is of een dwarslaesie.

Letselschade in Den Haag

(c) Shutterstock

Als u letselschade hebt, dan zijn er vaak meerdere schadeposten. Naast  ziektekosten, is er het verlies van arbeidsvermogen en de extra kosten van huishoudelijke hulp. Daarnaast kunt u schade lijden doordat u extra kosten maakt door het verlies van zelfwerkzaamheid. Uiteraard hebt u bij letselschade recht op vergoeding van de immateriële schade (het zogenoemde smartengeld). Maar hoe claimt u deze schade? En wat  als de (verzekeraar van) wederpartij niet wil betalen? Dan is het goed om te weten dat vlakbij Den Haag een ervaren letselschade advocaat werkt die u alle zorgen uit handen neemt.

Hoe uw letselschade geregeld kan worden leest u op onze pagina over letselschade. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Als de wederpartij aansprakelijk is, dan moet deze ook uw advocaatkosten vergoeden. In sommige gevallen kunnen wij u ook bijstaan op basis van ‘no cure, no pay’. Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan maken wij een vrijblijvende afspraak, bij ons op kantoor of bij u thuis in Den Haag.