Letselschade in Maasdijk…?

Letselschade in Maasdijk? Stelt u zich eens voor dat het u overkomt: als slachtoffer van een ongeval heeft u letsel opgelopen. Of het nou een auto-ongelukwas, een bedrijfsongeval, een medische fout of u bent slachtoffer van geweld: alles wat vroeger vanzelfsprekend was, is dat ineens niet meer. Misschien bent u arbeidsongeschikt geraakt door een

Letselschade in Maasdijk

(c) Shutterstock

whiplash of arbeidsongeval en als invalide afhankelijk van een rolstoel. In zo’n geval kunt u niet meer werken of zorgen voor uw huishouding, de tuin of – nog erger – uw gezin.

Zelfs als de klachten weer overgaan, lijdt u grote schade. Maar die schade is nog veel groter als de klachten en de beperkingen blijvend blijken te zijn. Of als een familielid zelfs is overleden als gevolg van zo’n ongeluk? Als de letselschade is veroorzaakt door iemand anders, dan kunt u die schade verhalen: bijvoorbeeld reiskosten, verlies van inkomsten en kosten voor huishoudelijke hulp. Maar ook toekomstige schade zoals inkomensschade of pensioenschade. Kortom: al die zaken die uw toekomst in financieel opzicht veilig stellen. Daarnaast hebt u als slachtoffer recht op smartengeld.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is gevestigd vlakbij Maasdijk en gespecialiseerd in het verlenen van juridische hulp in al dit soort gevallen van letselschade. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Dat kan op ons kantoor in Maasdijk maar wij kunnen u uiteraard ook thuis bezoeken. Benieuwd naar onze werkwijze, expertise en de kosten van een letselschade-advocaat van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten? Lees dan meer op onze pagina letsel- en overlijdensschade.

Bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten werken de enige erkende LSA-letselschade-advocaten in het Westland!