Letselschade in Monster…?

Letselschade in Monster? Er is sprake van letselschade als een ander verantwoordelijk kan worden gehouden voor het feit dat u gewond bent geraakt of op een andere manier schade lijdt. Bijvoorbeeld na een auto-ongeluk, een bedrijfsongeval, een medische fout of als u slachtoffer bent geworden van geweld. Meestal is iemand aansprakelijk wanneer hem in zo’n geval iets te verwijten valt. We spreken dan over een onrechtmatige daad van de een tegenover de ander. Het kan ook zijn dat iemand aansprakelijk is zonder dat er echt sprake is van schuld. In dat soort situaties heeft u ook recht op schadevergoeding.

Tegenpartij verzekerd

Letselschade in Monster

(c) Shutterstock

Over het algemeen is de andere partij hiervoor verzekerd en wordt de zaak door de verzekeringsmaatschappij afgehandeld. De verzekeraar heeft er vaak belang bij om zo min mogelijk uit te keren. Daarbij wordt dan vaak een expert ingeschakeld die een oordeel geeft over de aansprakelijkheid en/of de omvang van de schade. Voor u een reden te meer om u ook bij te laten staan door een deskundige.

Daarnaast heeft u waarschijnlijk al uw energie nodig om lichamelijk te herstellen en geestelijk het ongeval te verwerken. Dan is het een hele geruststelling dat u vlakbij Monster een letselschade-advocaat kunt bezoeken. Iemand met jarenlange ervaring, die u met veel kennis en kunde kan bijstaan. Wij kunnen u thuis in Monster bezoeken, maar zijn u ook graag in onze Westlandse kantoor in Maasdijk van dienst.

Rechtszaak

Alleen een letselschade-advocaat kan voor u onderhandelen met de verzekeraar en als dat niet het gewenste resultaat geeft, ook meteen een rechtszaak starten. Verzekeraars weten dat, waardoor uw onderhandelingspositie meteen een stuk beter is! In bepaalde gevallen kunnen wij op basis van no cure-no pay werken. Maar alleen als dat in uw voordeel is!

Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan verder op onze pagina letsel- en overlijdensschade. Daar vindt u uitgebreide informatie over onze werkwijze, expertise en de kosten van een letselschade-advocaat van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Wist u dat bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten de enige erkende letselschade-advocaten, die toegelaten zijn tot de LSA én de ASP, werken in het Westland?