Letselschade in Poeldijk…?

Letselschade in Poeldijk? Als slachtoffer komt er veel op u af. Het is vaak de eerste keer dat u met een ongeval wordt geconfronteerd. Vragen die bij u opkomen zijn: wat is er gebeurd en wat zijn hiervan de gevolgen? Had dit voorkomen kunnen worden? Wie is er verantwoordelijk? Hoeveel schade lijd ik? Hoe verhaal ik deze schade? De letselschade-advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, gevestigd nabij Poeldijk, geven u antwoord op dergelijke vragen.

Letselschade

Letselschade in Poeldijk

(c) Shutterstock

Er zijn verschillende manieren waardoor u letselschade kunt oplopen. U kunt het slachtoffer zijn van een arbeidsongeval op uw werk of van een ongeluk in het verkeer. Of u bent slachtoffer van een medische fout (als uw arts een infuus verkeerd heeft ingebracht of een verkeerde diagnose heeft gesteld). Dan zijn de maatschappelijke en financiële consequenties voor u zeer ingrijpend. Want hierdoor raakt u misschien wel arbeidsongeschikt, wordt u blijvend invalide of raakt u in de financiële problemen, omdat uw zorgverzekering niet alle medische kosten dekt.

Ernstige gevolgen

Dan is het een hele zorg minder als de letselschade-advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten begrijpen hoe ernstig de gevolgen voor u kunnen zijn. Wij staan u in die moeilijke tijd daarom graag terzijde! U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen dan bij u thuis in Poeldijk of ontmoeten elkaar op ons kantoor in Maasdijk. We kunnen dan ook nagaan of wij op basis van no cure-no pay voor u kunnen werken. Maar alleen als dat in uw voordeel is!

Wilt u eerst meer weten? U kunt alles over onze manier van werken, kosten en de expertise van de letselschade-advocaat van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten vinden op onze pagina over letsel- en overlijdensschade. Er zijn maar twee (LSA) letselschade-advocaten in het Westland: die zijn beiden verbonden aan Vogelaar Bosch Spijer Advocaten!