Letselschade in Rijswijk…?

Letselschade in Rijswijk? Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in Rijswijk. Het zal je maar gebeuren, onderweg naar uw werk bent u betrokken bij een verkeersongeval of op uw werk maakt u een arbeidsongeval door. Dat is vervelend. Zeker wanneer u, door de schuld van een ander, gewond bent geraakt bij het voorval en er dus letselschade is ontstaan. Op

Letselschade in Rijswijk

(c) Shutterstock

eens komt er van alles op u af. Of u nu een whiplash hebt opgelopen of een dwarslaesie.

Van het één op het andere moment staat u wereld op zijn kop. Terwijl u hard bezig bent met revalideren, moet u opeens nadenken over het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij. Hoe doet u dit? Welke schade lijdt u en hoe stelt u deze schade vast? Het is dan goed om te weten dat er vlak in de buurt van Rijswijk een ervaren letselschade advocaat beschikbaar is, die u al deze zorgen uit handen kan nemen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, als de aansprakelijkheid wordt erkend door wederpartij dan moet uw wederpartij ook de kosten van uw advocaat betalen. Onze bijstand kost u dan ook vaak niets.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Meer informatie over het verhalen van letselschade vindt u hier. Hebt u naar aanleiding van het voorgaande vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan op ons kantoor in het Westland of bij u thuis in Rijswijk.