Second opinion van uw letselschadezaak…?

Het verhalen van letselschade is complexe materie. Zeker wanneer u als slachtoffer zelfstandig ondernemer bent of het ongeval ook in financiële zin tot grote schade heeft geleid. Twijfelt u over een bedrag dat de verzekeraar u heeft aangeboden of heeft u geen goed gevoel over de aanpak van uw huidige belangenbehartiger? Vraag dan bij ons een second opinion aan van uw letselschadezaak!

Overnemen behandeling…

second opinion

(c) shutterstock

Wij nemen geregeld de behandeling van een zaak over van rechtsbijstandverzekeraars of letselschadebureaus. Veelal omdat het slachtoffer niet het gevoel heeft dat hij maximaal werd bijgestaan. Wij zijn gespecialiseerde letselschade advocaten. Anders dan schaderegelaars kunnen wij ook bij grotere schadebedragen procederen bij de rechter. Verzekeraars weten dit en voorkomen liever een kostbare procedure, juist daarom nemen ze ons serieus.

Bij de beoordeling van uw dossier houden wij rekening met alle schadeposten. Vooral schadeposten die ook in de toekomst liggen, denk bij het verlies aan arbeidsvermogen bijvoorbeeld aan de vaak vergeten pensioenschade. Als gespecialiseerde letselschade advocaten beschikken wij over speciale rekensoftware om uw schade te kunnen berekenen. Daardoor kunnen wij snel toetsen of een aangeboden schadevergoeding écht toereikend is.

Bewijsproblemen lossen wij zo veel als mogelijk op. Desnoods door via de rechter medische experts of andere deskundigen te laten benoemen. De wederpartij of een minder deskundige belangenbehartiger gebruikt juist deze bewijsproblemen vaak om u te overtuigen van de redelijkheid van het voorliggende regelingsvoorstel. Ook, of misschien juist, wanneer dit voorstel niet redelijk is.

Second opinion…

Bij een second opinion gaan wij discreet te werk. U levert ons uw dossier aan, wij beoordelen dit en informeren u dan vertrouwelijk of een beter resultaat haalbaar is. Uw huidige belangenbehartiger wordt door ons niet geïnformeerd. Vervolgens beslist u zelf of u verder wilt met uw huidige belangenbehartiger of dat wij de behandeling van uw zaak mogen overnemen.

Bent u benieuwd naar onze aanpak? Lees dan verder op onze pagina letsel- en overlijdensschade of neem contact met ons op voor het maken van een vrijbljvende afspraak!