Letselschade door een verkeersongeluk...?

Het Westland is een bedrijvig gebied. Door bedrijvigheid in de tuinbouw en de aanwezigheid van de bloemenveiling rijden er veel (vracht)auto's door het Westland. Door dit drukke verkeer zit een verkeersongeluk in een klein hoekje. Een verkeersongeluk kan echter grote gevolgen hebben, zeker als u daardoor letselschade hebt. Of u nu een whiplash hebt of een dwarslaesie.

Na een verkeersongeval komt er een hoop op u af. Wat is er precies gebeurd? Verkeersongeval

Wat is de aard, ernst en omvang van uw letsel? Welke schade lijdt u? Kunt u uw werk nog doen? Zijn er voorzieningen nodig om uw huishouden door te laten gaan? Worden alle ziektekosten wel vergoed door uw zorgverzekering? Als een ander schuldig is aan het ontstaan van het verkeersongeval, omdat deze bijvoorbeeld geen voorrang verleende of niet tijdig geremd heeft, dan kunt u uw schade verhalen op de (verzekeraar van) wederpartij.

Het regelen van een letselschade vereist specialistische kennis. Als gespecialiseerd letselschade advocaat hebben wij deze kennis. Bovendien laten wij ons adviseren door een ervaren medisch adviseur. Aan ons kantoor is de enige erkende letselschade advocaat in het Westland verbonden. Hoe wij u kunnen helpen met het regelen van uw letselschade, kunt u lezen op onze pagina over letselschade. Hebt u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.