Letselschade in Maassluis…?

Letselschade is schade die het gevolg is van lichamelijk of geestelijk letsel, bijvoorbeeld na een auto-ongeluk of arbeidsongeval. Het gaat daarbij om de kosten tijdens het herstel, het gemis aan inkomen en smartengeld. Letselschade kunt u verhalen op de partij die aansprakelijk is voor de schade of de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

Er is sprake van letselschade als er kosten zijn die niet gedekt worden door uw zorgverzekering, maar ook reis- en verblijfkosten, kosten voor hulp in de huishouding of uw tuin (bijvoorbeeld omdat u een whiplash heeft of door een dwarslaesie afhankelijk bent van een rolstoel) en de kosten van rechtskundige bijstand. Bij letselschade hebt u bovendien recht op smartengeld, ter compensatie van uw persoonlijk leed, pijn en verdriet.

Letselschade kan ontstaan als u slachtoffer bent van een ongeval in het verkeer of op uw werk, van een medische fout of geweld. Als u niet weet hoe u uw schade kunt verhalen, of als u het idee hebt dat de verzekeringsmaatschappij u niet serieus neemt, dan hebt u behoefte aan een deskundige. Een letselschade-advocaat die verstand heeft van letselschade en u de begeleiding kan bieden die u nodig heeft. Want een letselschade-advocaat kan u niet alleen helpen bij de onderhandelingen, maar als u dit wilt ook voor u een rechtszaak starten

De letselschade-advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten weten als geen ander hoe ingrijpend de gevolgen van een arbeidsongeval, auto-ongeluk of medische fout kunnen zijn. Wij staan u daarom graag bij! U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u thuis in Maassluis of treffen elkaar op onze kantoren in het Westland (Honselersdijk of ‘s-Gravenzande).

Wilt u eerst meer weten? U kunt alles over onze manier van werken, kosten en de expertise van de letselschade-advocaat van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten vinden op onze pagina over letsel- en overlijdensschade.