Letselschade in Naaldwijk…?

Een ongeluk is vaak snel gebeurd. In het dagelijks leven kan u een arbeidsongeval op uw werk overkomen of een ongeluk in het verkeer in Naaldwijk. Misschien maakt uw behandelend specialist wel een fout of wordt u slachtoffer van geweld. Dit is vreselijk als het u overkomt, maar nog erger als u bij het ongeval of voorval letselschade oploopt. Bijvoorbeeld omdat u een whiplash oploopt of door een dwarslaesie blijvend invalide raakt. Of een van uw familieleden is zelfs overleden als gevolg van zo’n ongeluk.

Om de schade, waarop u daadwerkelijk recht hebt, vergoed te krijgen, is juridische kennis vereist. Daarom adviseren wij u om een letselschade-advocaat in de arm te nemen – die heeft alle actuele kennis in huis. Alleen een letselschade-advocaat kan zowel voor u onderhandelen met de wederpartij, maar ook – als u dit wilt – een rechtszaak of een deelgeschil starten. Uiteraard houden verzekeraars daarmee rekening in de onderhandelingen! Voor de kosten hoeft u het niet te laten, deze kunnen wij meestal volledig voor u op tegenpartij verhalen. In sommige gevallen kunnen wij u ook op basis van no cure-no pay helpen. Maar alleen als dat in uw voordeel is!

De letselschade-advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, in de buurt van Naaldwijk gevestigd, weten als geen ander hoe ingrijpend de gevolgen van letselschade kunnen zijn. U kunt arbeidsongeschikt raken door een whiplash, invalide worden of grote immateriële schade lijden. Dan heeft u recht op smartengeld.

Wij staan u in zulke gevallen graag terzijde! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat gesprek kan bij u thuis in Naaldwijk plaatsvinden of in Honselersdijk of ‘s-Gravenzande, onze kantoren in het Westland.

Behoefte aan meer informatie? U kunt alles lezen over de werkwijze, kosten en expertise van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten op de pagina letsel- en overlijdensschade.

Bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten werkt de enige erkende LSA-letselschade-advocaat in het Westland!