U wordt verdacht van een strafbaar feit?

Niemand hoopt natuurlijk een strafrechtadvocaat nodig te hebben. Helaas kunt u soms (ongewild) in situaties terecht waarin een strafrechtadvocaat onmisbaar is.

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor een verhoor bij de politie als verdachte, voor een OM-zitting of heeft u een dagvaarding ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Maar ook als u goederen strafrechtelijk in beslag zijn genomenkunnen wij u helpen. De strafrechtadvocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten staan u graag bij.

Onze strafrechtadvocaten kunnen u adviseren en gedurende het opsporingsonderzoek, de terechtzitting en het eventuele hoger beroep bijstaan.

Wij kunnen u adviseren over uw proceshouding en kunnen voor u bewaken dat uw rechten worden geëerbiedigd.  Immers, ook als verdachte, hebt u rechten. Zijn er goederen in beslag genomen, die u niet terugkrijgt? Is uw rijbewijs ingevorderd? Aan ons kantoor zijn, als enige kantoor in het Westland, meerdere strafrechtadvocaten verbonden, die ook op de strafpiketlijst van de Raad voor Rechtsbijstand staan ingeschreven.

Onze ervaren strafpleiters kunnen voor u het verschil maken! Hebt u een vraag over strafrecht schroom dan niet om contact met ons op te nemen.