Dario Hekel beëdigd tot advocaat

Geplaatst op 30 mei 2021

Op vrijdag 29 mei 2021 is Dario Hekel bij de rechtbank in Den Haag beëdigd tot advocaat. Dario is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij bij het Customer Care Centre van Allianz Verzekering gewerkt. Dario beëdigdDaar kwam hij voor het eerst met letselschade in aanraking. Hier is zijn interesse voor letselschade ontstaan. Hij schreef zijn afstudeerscriptie over letselschade. Bovendien liep hij een student-stage bij een letselschadebureau. Na zijn afstuderen trad hij in dienst als jurist bij DAS Rechtsbijstand.

Na zich twee jaar binnen DAS rechtsbijstand te hebben gespecialiseerd in het verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffer met licht- en middelzwaar letsel, maakte Dario Hekel de overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Hier zal Dario zich, nu echter als advocaat, verder gaan specialiseren in de bijstand aan slachtoffers van middelzwaar én zwaar letsel. Ongeacht of dit letsel is ontstaan door een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout. Het grote verschil is dat Dario, na zijn beëdiging, cliënten nu niet alleen in het buitengerechtelijke traject kan begeleiden. Hij kan, nu hij beëdigd is tot advocaat, de cliënt ook in rechte bijstaan als de aansprakelijke partij (of diens aansprakelijkheidsverzekeraar) niet openstaat voor redelijke argumenten. Daarbij maakt het niet uit of er een voorlopig deskundigenbericht, een bodemprocedure of een deelgeschil noodzakelijk is.

Met de beëdiging van Dario Hekel komt het totaal aantal advocaten bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten op elf, verdeeld over de vestigingen in Honselersdijk en ’s-Gravenzande. Het team letselschade telt nu vier advocaten. Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is het enige advocatenkantoor in het Westland dat slachtoffers van letselschade juridische bijstand verleent.

Op zoek naar een gedreven belangenbehartiger?

Bent u op zoek naar een gedreven belangenbehartiger die uw belangen vooropstelt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de letselschadeadvocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Ook als het om een ‘second opinion‘ gaat.