Een (vertrouwd) nieuw gezicht

Geplaatst op 29 mei 2020

Per 29 mei 2020 breidt Vogelaar Bosch Spijer Advocaten haar team van advocaten uit met een (vertrouwd) nieuw gezicht.

Op die datum wordt mr. Paulette van ’t Veer namelijk (opnieuw) beëdigd door de Rechtbank Den Haag. Paulette van ’t Veer was eerder, van 2012 tot eind 2018, bij ons kantoor werkzaam als familierechtadvocaat. Eind 2018 heeft Paulette haar praktijk tijdelijk neergelegd. In die periode is zij (onder meer) actief geweest als voorzitter van de jeugdbeschermingstafel en als beleidsadviseur op het gebied van jeugdhulpverlening. Het advocatuurlijke bloed kroop echter waar het niet gaan kon.

Paulette van ’t Veer studeerde rechten in Utrecht. Zij is afgestudeerd met een scriptie over het ‘Wetsvoorstel Lesbisch Ouderschap’. Tijdens haar studie deed zij internationale ervaring op aan de University of East London. Paulette houdt  zich voornamelijk bezig met het familierecht. Zij procedeert en adviseert (op tactisch en strategisch niveau) over huwelijkse voorwaarden, het verdelen van vermogen, omgangs- en verzorgingsregelingen, afstammingsrecht, kinder– en/of partneralimentatie.  Paulette staat zowel particulieren, ondernemers als (familie)bedrijven bij.

Met de beëdiging van Paulette telt het team van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten tien advocaten. Onze advocaten voeren een algemene praktijk, met de nadruk op het arbeidsrecht, familierecht en personenschade. Door onze ruime ervaring en specialistische kennis weten wij, zowel in de onderhandelingen als in een procedure, voor u het verschil te maken.

Hebt u vragen over het familierecht? Of zoekt u een betrokken, resultaatgerichte en enthousiaste advocaat? Neem dan vrijblijvend contact op!