Arbeidsrecht inloopspreekuur 21 & 22 juni 2019

Geplaatst op 14 juni 2019

Op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni 2019 organiseren wij weer een inloopspreekuur Arbeidsrecht. Iedereen, ongeacht of u nu werkgever bent of werknemer, kan dan gratis en vrijblijvend zijn of haar vragen over het arbeidsrecht laten beantwoorden. Of het  nu gaat om vragen over:
– arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd Inloopspreekuur arbeidsrecht
– ontslag om economische redenen
ontslag (op staande voet)
– concurrentiebeding
– (loondoorbetaling bij) arbeidsongeschiktheid
loonvorderingen
– de uitleg van een CAO (Tuinbouw, Horeca, Uitzendbranche enz.)
of andere arbeidsrechtelijke zaken

Arbeidsrecht inloopspreekuur: binnenlopen zonder afspraak

U kunt tijdens het inloopspreekuur binnenlopen bij onze gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten, mr. E. Spijer  en mr. R.C.H. Valstar, op onze vestiging aan de Dijkweg 125a te Honselersdijk. Op vrijdag 21 juni 2019 van 09:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag 22 juni 2019 van 10:00 tot 14:00 uur. Zij beantwoorden gratis en vrijblijvend al uw arbeidsrechtelijke vragen. Een afspraak maken is niet nodig.

Onze arbeidsrechtspecialisten

Mr. Spijer is sinds 1999 advocaat. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Mr. Spijer is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten. In de afgelopen jaren heeft hij heel al veel Westlandse werknemers en werkgevers bijgestaan in een arbeidsrechtelijk conflict. Hij is de arbeidsrechtspecialist van het Westland.

Mr. Valstar is arbeidsrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Hij heeft na zijn afstuderen als paralegal bij (inter)nationale advocatenkantoren in Amsterdam gewerkt. Totdat hij in 2017 als advocaat werd beëdigd en bij een advocatenkantoor in het Westland aan de slag ging. Op 1 juni 2019 maakte hij de overstap naar Vogelaar Bosch Spijer Advocaten.