Arbeidsrecht inloopspreekuur 14 & 15 december 2018

Geplaatst op 7 december 2018

Op vrijdag 14 december en zaterdag 15 december 2018 organiseren wij weer een inloopspreekuur Arbeidsrecht. Iedereen, ongeacht of u nu werkgever bent of werknemer, kan dan gratis en vrijblijvend zijn of haar vragen over het arbeidsrecht laten beantwoorden. Of het  nu gaat om vragen over:
– arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd Inloopspreekuur arbeidsrecht
– ontslag om economische redenen
ontslag (op staande voet)
– concurrentiebeding
– (loondoorbetaling bij) arbeidsongeschiktheid
loonvorderingen
– de uitleg van een CAO (Tuinbouw, Horeca, Uitzendbranche enz.)
of andere arbeidsrechtelijke zaken

Binnenlopen zonder afspraak

U kunt tijdens het inloopspreekuur binnenlopen bij mr. E. Spijer (Dijkweg 125a, Honselersdijk). Op vrijdag 14 december 2018 van 09:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag 15 december 2018 van 10:00 tot 14:00 uur. Hij beantwoordt gratis en vrijblijvend al uw arbeidsrechtelijke vragen. Een afspraak maken is niet nodig.

Mr. Spijer is sinds 1999 advocaat. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Mr. Spijer is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten. In de afgelopen jaren heeft hij heel al veel Westlandse werknemers en werkgevers bijgestaan in een arbeidsrechtelijk conflict. Hij is de arbeidsrechtspecialist van het Westland.