Inloopspreekuur letsel- en overlijdensschade

Geplaatst op 22 maart 2019

Ook dit voorjaar  organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis inloopspreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare hebben verloren. Of de oorzaak nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is. Het inloopspreekuur is op:

vrijdag 29 maart 2019 van 15:00 tot 20:00 uur

op onze vestiging aan de Dijkweg 125a in Honselersdijk

Ons ervaren team personenschade

Inloopspreekuur letsel

Tijdens dit spreekuur staan onze ervaren letselschade advocaten mr. E.W. Bosch en mr. A.J. Korff klaar om geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden over letsel- of overlijdensschades. Ook wanneer uw zaak al elders in behandeling is, staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Mr. Bosch is, als enige advocaat in het Westland, toegelaten tot vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de eisen die de LSA stelt, is het LSA lidmaatschap voor een letselschadeadvocaat het hoogst haalbare keurmerk. Als LSA-advocaat is mr. Bosch bij uitstek dé specialist op het gebied van de afhandeling van letsel- en overlijdensschadezaken!
Ook voor een second opinion

Een afspraak maken is niet nodig…

Het inloopspreekuur letsel- en overlijdensschade is gratis en geheel vrijblijvend. U hoeft daarom van tevoren geen afspraak te maken. Waarom zou u immers uw persoonsgegevens vooraf moeten verstrekken? Hoe vrijblijvend is een inloopspreekuur, wanneer u vooraf uw naam en telefoonnummer moet verstrekken? Het spreekuur is op vrijdag 29 maart a.s. van 15:00 uur tot 20:00 uur. U kunt dan, zonder afspraak, binnenlopen op de vestiging in Honselersdijk, aan de Dijkweg 125a (tegenover de bloemenveiling)

 

botsing letselschade