Gratis inloopspreekuur letsel- en overlijdensschade

Geplaatst op 10 maart 2018

Op vrijdag 6 arpil 2018 organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis inloopspreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare hebben verloren. Of de oorzaak nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een geweldsmisdrijf is.

Tijdens dit spreekuur is ons letselteam, onder leiding van onze ervaren letselschadeadvocaat mr. Edwin Bosch, beschikbaar om geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden over het verhalen van uw letsel- of overlijdensschade. Mr. Bosch is, als enige advocaat in het Westland, toegelaten tot vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de eisen die de LSA stelt, is het LSA lidmaatschap voor een letselschadeadvocaat het hoogst haalbare keurmerk. Als LSA-advocaat is mr. Bosch bij uitstek dé specialist op het gebied van de afhandeling van letsel- en overlijdensschadezaken! Ook voor een second opinion

Het spreekuur is op vrijdag 6 april a.s. van 15:00 uur tot 20:00 uur. U kunt dan, zonder afspraak, gratis binnenlopen op de vestiging in Honselersdijk, aan de Dijkweg 125a (tegenover de bloemenveiling)