Spreekuur letselschade op 14 & 15 april 2023

Geplaatst op 7 april 2023

Ook dit najaar organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis spreekuur voor slachtoffers van letselschade of nabestaanden die door de schuld van een ander een dierbare hebben verloren. Daarbij maakt het niet uit of de oorzaak nu een (verkeers-)ongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een misdrijf is.

Op vrijdag 14 april 2023

en

zaterdag 15 april 2023

bent u op afspraak van harte welkom op ons kantoor op het Honderdland 1036 in Maasdijk.

Tijdens het spreekuur staan onze ervaren letselschade advocaten klaar om geheel vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden over de aansprakelijkheid voor of het regelen van letsel- of overlijdensschades. Bent u benieuwd of u een zaak hebt? Daarover kunnen wij u vrijblijvend informeren. Hebt u vragen over de begroting van de schade? Ook die vragen kunt u vrijblijvend beantwoord krijgen. Ook wanneer uw zaak al elders in behandeling is, staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Twijfelt u of uw huidige belangenbehartiger wel een correcte vergoeding bedingt? Tijdens het spreekuur kunnen wij u ook daarover informeren.

Een afspraak maken is zo gebeurd…

Het spreekuur letsel- en overlijdensschade is gratis en geheel vrijblijvend.  Om u snel te woord te kunnen staan vragen u  wij u om via onderstaand contactformulier uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten. Wij nemen dan (telefonisch) contact met u op voor het inplannen van een afspraak.  Uw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het spreekuur.

Helaas is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen.
Maar ook buiten onze spreekuren om staan wij u graag te woord.
Hebt u vragen of zoekt u hulp? Neem dan contact met ons op.