Jorien Bijsterbosch geslaagd voor de vFAS-opleiding!

Geplaatst op 10 juli 2024

Vol trots kunnen we berichten dat mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch op 24 juni jl. de driejarige ‘Juridische Specialisatieopleiding Familierecht’ met succes afrondde.

Deze opleiding, die openstaat voor aspirant-leden van de vFas, heeft tot doel om op dit rechtsgebied de kwaliteit van de rechtshulp door de leden van de vFAS te optimaliseren. Tijdens deze opleiding vergaren deelnemers een diepgaande kennis van het personen- en familierecht. Onderdelen die aan bod komen tijdens de opleiding zijn onder meer: mediation, het huwelijksvermogensrecht, het alimentatierecht, pensioenrechten, afstamming en gezag en procesrecht in familierechtzaken. Na het volgen van deze opleiding kent het familierecht voor een advocaat geen geheimen meer.

Om cliënten nog beter te kunnen helpen en begeleiden op het gebied van familierecht is Jorien Bijsterbosch drie jaar geleden begonnen met deze opleiding. Binnen ons kantoor houdt zij zich uitsluitend bezig met het familierecht, waaronder echtscheidingen, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, boedelverdeling, gezag en omgang en alimentatie. Adviezen en procedures op het gebied van het familie- en jeugdrecht zijn vrijwel altijd van delicate aard. Jorien Bijsterbosch onderkent de aard van dergelijke zaken volledig. Zij biedt cliënten een passende juridische oplossing die bij voorkeur voor alle betrokkenen aanvaardbaar is.

Ondanks de ruime ervaring van Jorien Bijsterbosch in het familierecht wenste zij zich verder te specialiseren en zich te verdiepen in het familierecht, met daarbij aandacht voor zowel de juridische als financiële zaken en niet te vergeten de emotionele begeleiding die erbij komt kijken. Na drie blokken deed Jorien op 24 juni jl. examen, die zij met een mooi cijfer wist af te ronden!

Als collega’s zijn wij trots dat Jorien na drie jaar deze opleiding heeft behaald!

Van harte gefeliciteerd, Jorien!