Jubileum: Michiel Vogelaar 25 jaar advocaat!

Geplaatst op 3 juli 2024

Op 2 juli 1999 werd Michiel Vogelaar beëdigd tot advocaat. Op 2 juli 2024 vierde Michiel Vogelaar dan ook zijn 25 jaar jubileum als advocaat in het arrondissement Den Haag. Een geweldige mijlpaal die we als kantoor niet ongemerkt voorbij hebben laten gaan! Michiels jubileum hebben we uitgebreid gevierd met gezelligheid en cadeaus.

In de afgelopen 25 jaar heeft Michiel Vogelaar niet stilgezeten. Op 1 januari 2002 startte hij samen met Ronald Everts een kantoor. Dit kantoor is inmiddels uitgegroeid tot Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Michiel leidde in de afgelopen 25 jaar de nodige jonge advocaat-stagiaires op tot advocaat, die allemaal hun weg in de advocatuur hebben gevonden.

Michiel staat inmiddels al 25 jaar ondernemers of particulieren bij, die onder andere met hun familie- of erfrechtelijke kwesties bij hem terechtkunnen. Aangezien Michiel in zijn praktijk steeds vaker werd geconfronteerd met vragen op het gebied van erfrecht, zowel van ondernemers als van particulieren, volgde hij een specialisatieopleiding erfrecht. Deze opleiding rondde hij in juli 2018 met succes af.  Naast advocaat is Michiel Vogelaar ook MfN-registermediator. U kunt dan ook niet alleen bij hem terecht als u een advocaat nodig hebt, maar ook als u een ter zake kundige mediator zoekt om middels mediation te scheiden, een (erfrecht)geschil in de familie of een zakelijk geschil op te lossen.

Als collega’s zijn wij er trots dat Michiel deze mijlpaal bereikte. Voor ons is het elke dag weer een feest om met hem samen te mogen werken.

Op naar de volgende 25 jaar, Michiel!

Jubileum Michiel Vogelaar