Lancering Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers

Geplaatst op 13 mei 2015

Op 21 mei 2015 vindt de lancering plaats van de Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers. De Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers is opgezet door een groep mensen die steeds meer te maken kreeg met verkeersslachtoffers en nabestaanden die na een aanrijding tussen de wal en het schip dreigden te geraken of daarin de weg niet goed wisten te vinden.

LOV reikt de verkeersslachtoffers en nabestaanden de helpende hand. Daarnaast zenden zij signalen, die zij opvangen, uit naar hulpverleners en de politiek én maken zij zich hard voor betere verkeerssituaties en maatschappelijk gewenste juridische maatregelen.

Het Fonds Slachtofferhulp financiert de Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers.

Bekijk voor meer informatie over LOV en het aanmelden voor de lanceringsbijeenkomst de website en de Facebookpaginavan de Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers.

Edwin Bosch, letselschade advocaat bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, ondersteunt LOV als juridisch adviseur. Hij adviseert het bestuur bij zaken waarbij letselschade aan de orde is. Dit kan zijn ten aanzien van specifieke onderwerpen en hoe hierin verandering aan te brengen, maar ook het doen van second opinions in letselschadedossiers van leden van de vereniging.