Letselschadebureau Effort & Support failliet

Geplaatst op 13 april 2015

Bij vonnis van 16 april jl. 2015 is letselschadebureau Effort & Support uit Wijk bij Duurstede failliet verklaard. Eerder al bleek het letselschadebureau (telefonisch) niet meer bereikbaar en was de website uit de lucht. Op internet wordt er melding van gemaakt dat het bureau gelden die voor cliënten waren bestemd achterhield.

Helaas blijken sommige belangenbehartigers niet zo betrouwbaar. Dat is voor de branche vervelend, maar voor een slachtoffer pas echt een drama. Waar kunt u op letten? Een teken aan de wand is als de belangenbehartiger schadebetalingen voor het slachtoffer via zijn eigen rekening laat lopen. Die betalingen horen namelijk zo veel als mogelijk echtstreeks aan het slachtoffer te worden overgemaakt. Een ander teken aan de wand is als (het kantoor van) een belangenbehartiger niet goed bereikbaar is.

Letselschadebureau Effort & Support was laatstelijk gevestigd aan de Markt 28, 3961 BC Wijk bij Duurstede.

Werden uw belangen behartigd door Letselschadebureau Effort & Support? Kijkt u dan op de site van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade voor een advocatenkantoor bij u in de buurt, zodat een ervaren letselschade advocaat uw belangen verder kan behartigen. Woont u in (de omgeving van) het Westland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij u (verder) helpen! Laat vooral uw belangen niet versloffen.