VBS Advocaten nieuwe hoofdsponsor van Rechtswinkel Westland

Geplaatst op 11 oktober 2020

Met ingang van september 2020 sponsort Vogelaar Bosch Spijer Advocaten de Rechtswinkel Westland als hoofdsponsor. Als nieuwe hoofdsponsor wil VBS graag bijdragen aan de verdere professionalisering van de rechtswinkel. Met Vogelaar Bosch Spijer als nieuwe hoofdsponsor hoopt de rechtswinkel zich de komende jaren nog beter toe te kunnen leggen op o.a. arbeidsrecht en personen- en familierecht. Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is namelijk specialist op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht, letselschade en tuinbouwrecht.

Rechtswinkel Westland

Marnix Vijverberg, Elkan Spijer en Manon den Hartog ondertekenen de sponsorovereenkomst

Stichting Rechtswinkel Westland is opgericht in maart 2015, omdat in het Westland behoefte bestond aan een instantie waar inwoners gratis juridisch advies kunnen krijgen. Na de oprichting is Rechtswinkel Westland in korte tijd uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer twintig enthousiaste rechtenstudenten en pas afgestudeerde juristen. Zij zetten zich vrijwillig in voor inwoners van het Westland en omgeving, naast hun rechtenstudie of baan.

Particulieren kunnen bij Rechtswinkel Westland terecht voor juridisch advies over het arbeidsrecht, huurrecht, familie- en erfrecht en consumentenrecht. Er wordt altijd geprobeerd op korte termijn een afspraak in te plannen in de rechtswinkel in ‘s-Gravenzande. Tijdens de afspraak brengen de vrijwilligers van de rechtswinkel het juridische probleem in kaart. Er wordt naar gestreefd tijdens de afspraak direct een advies uit te brengen. Ongeveer een week na de afspraak ontvangen cliënten hun advies (ook) per e-mail.