Spreekuur arbeidsrecht 11 & 12 november 2022

Geplaatst op 4 november 2022

Ook in 2022 organiseren wij weer een gratis spreekuur arbeidsrecht. Op

vrijdag 11 november 2022

en

zaterdag 12 november 2022

bent u op afspraak van harte welkom op onze vestiging Dijkweg 125a in Honselersdijk.

Het spreekuur arbeidsrecht is nog steeds gratis en geheel vrijblijvend.  In het verleden hoefde u geen afspraak te maken en kon u zo binnenlopen. Dat is dat helaas nu (tijdelijk) niet mogelijk. Daarom vragen wij u om via onderstaand contactformulier uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten.

Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Daarmee voorkomen wij dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Bovendien hoeft u dan niet op uw beurt te wachten. Uw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het spreekuur.

Komt u liever niet naar ons kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor een telefonisch gesprek. Onze arbeidsrecht advocaten staan ook telefonisch voor u klaar.

Helaas is het niet meer mogelijk om een afspraak voor het spreekuur in te plannen.
Ook buiten het spreekuur om staan wij u graag te woord. Neem daarvoor contact met ons op.

 

Spreekuur arbeidsrecht

Iedereen, ongeacht of u nu werkgever bent of werknemer, krijgt dan gratis en vrijblijvend antwoorden op uw vragen ontslag ontbindende voorwaardenover het arbeidsrecht. Of het nu, ten eerste, gaat om vragen over:
– arbeidsovereenkomsten voor (on)bepaald tijd
– ontslag om economische redenen
ontslag (op staande voet)
– concurrentiebeding

of, ten tweede, om:
– (loondoorbetaling bij) arbeidsongeschiktheid
loonvorderingen
– de uitleg van een CAO (Tuinbouw, Uitzendbranche enz.)
slapende dienstverbanden
uitvoering van de NOW-regeling
Transitievergoeding

of welke andere arbeidsrechtelijke kwestie dan ook.

Onze arbeidsrecht advocaten

U wordt tijdens het spreekuur arbeidsrecht te woord gestaan door onze gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaat, mr. E. (Elkan) Spijer. Hij beantwoorden gratis en vrijblijvend al uw arbeidsrechtelijke vragen.

Elkan SpijerElkan Spijer is sinds 1999 advocaat. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Elkan Spijer heeft de specialisatieopleiding arbeidsrecht met succes afgerond en is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten. In de afgelopen jaren heeft hij heel al veel Westlandse werknemers en werkgevers bijgestaan in een arbeidsrechtelijk conflict. Elkan Spijer is de arbeidsrechtspecialist van het Westland.

Vele tevreden cliënten gingen u voor! Schroom dan ook niet om u aan te melden voor het spreekuur.