Spreekuur arbeidsrecht 26 & 27 november 2021

Geplaatst op 16 november 2021

Ook in 2021 organiseren wij weer een gratis spreekuur arbeidsrecht. Op

vrijdag 26 november 2021

en

zaterdag 27 november 2021

bent u op afspraak van harte welkom op onze vestiging Dijkweg 125a in Honselersdijk.

Een afspraak maken is zo gebeurd….

Coronavirus

Het spreekuur arbeidsrecht is nog steeds gratis en geheel vrijblijvend.  In het verleden hoefde u geen afspraak te maken en kon u zo binnenlopen. Door de RIVM-richtlijnen is dat helaas nu (tijdelijk) niet mogelijk. Daarom vragen wij u om via onderstaand contactformulier uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten.

Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Daarmee voorkomen wij dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Bovendien hoeft u dan niet op uw beurt te wachten. Uw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het spreekuur. Uiteraard richten wij het spreekuur zo in dat aan alle eisen van het RIVM wordt voldaan.

Komt u liever niet naar ons kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor een telefonisch gesprek. Onze arbeidsrecht advocaten staan ook telefonisch voor u klaar.

Helaas is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken voor het spreekuur.
Maar ook buiten het spreekuur staan wij u graag te woord.
Neem vrijblijvend contact met ons op: 0174-614656

Spreekuur arbeidsrecht

Iedereen, ongeacht of u nu werkgever bent of werknemer, krijgt dan gratis en vrijblijvend antwoorden op uw vragen ontslag ontbindende voorwaardenover het arbeidsrecht. Of het nu, ten eerste, gaat om vragen over:
– arbeidsovereenkomsten voor (on)bepaald tijd
– ontslag om economische redenen
ontslag (op staande voet)
– concurrentiebeding

of, ten tweede, om:
– (loondoorbetaling bij) arbeidsongeschiktheid
loonvorderingen
– de uitleg van een CAO (Tuinbouw, Uitzendbranche enz.)
slapende dienstverbanden
uitvoering van de NOW-regeling
Transitievergoeding

of welke andere arbeidsrechtelijke kwestie dan ook.

Onze arbeidsrecht advocaten

U wordt tijdens het spreekuur arbeidsrecht te woord gestaan door onze gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten, mr. E. (Elkan) Spijer en mr. G.L. (Gerard) Gijsberts. Zij beantwoorden gratis en vrijblijvend al uw arbeidsrechtelijke vragen.

Elkan SpijerElkan Spijer is sinds 1999 advocaat. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Elkan Spijer heeft de specialisatieopleiding arbeidsrecht met succes afgerond en is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten. In de afgelopen jaren heeft hij heel al veel Westlandse werknemers en werkgevers bijgestaan in een arbeidsrechtelijk conflict. Elkan Spijer is de arbeidsrechtspecialist van het Westland.

Gerard Gijsberts

Gerard Gijsberts is sinds 1999 advocaat. Hij heeft na enkele omzwervingen in het recht, zich toegelegd op het arbeidsrecht. Gerard Gijsberts heeft vorig jaar de specialisatieopleiding arbeidsrecht met succes voltooid. Hij is sinds november 2019 verbonden aan ons kantoor. Ook hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland.

Vele tevreden cliënten gingen u voor! Schroom dan ook niet om u aan te melden voor het spreekuur.