VBS Advocaten gaat verhuizen!

Geplaatst op 26 oktober 2022

Wij verhuizen op 25 november 2022 onze beide vestigingen (zowel de vestiging ‘s-Gravenzande als Honselersdijk) naar een nieuwe locatie. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens, om de beide locaties van het kantoor samen te voegen, in vervulling. Vanaf 28 november 2022 zijn wij gevestigd in gebouw Paulina in Maasdijk (gemeente Westland).

Ons nieuwe adres wordt: Honderdland 1036, 2676 LV Maasdijk [Postbus 51, 2676 ZH Maasdijk]. Wij blijven bereikbaar op telefoonnummer: 0174-444 880.

Wij vestigen ons op de tweede verdieping van gebouw Paulina. Dit gebouw van 4.000 m2 is energieneutraal en bestaat uit twee delen. Die delen worden met elkaar verbonden door een prachtig atrium. De eerste verdieping is in gebruik als semi-publieke ruimte waarbinnen flexwerkplekken, vergaderruimtes en een een horecagelegenheid (Broodjes Huys) is gevestigd. Het gebouw is ontworpen door Moen en Van Oosten Architekten en gebouwd door Van Mierlo. In opdracht van Van der Hout Vastgoed.

Door alle medewerkers op een locatie samen te brengen kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren en cliënten nog beter van dienst zijn. Wij ontvangen u graag vanaf 28 november a.s. op onze nieuwe locatie!

Nieuwe pand VBS