Vacature: advocaat-medewerker arbeidsrecht

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft, wegens het vertrek van een medewerker, plaats voor een:

advocaat-medewerker 

arbeidsrecht (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nuchter ingestelde en gedreven advocaat-medewerker arbeidsrecht. Je beschikt over een uitstekend juridisch inzicht, analytisch vermogen en overtuigingskracht en hebt al enkele jaren ervaring als advocaat in het arbeidsrecht.

vacature advocaat-stagiairWij bieden een uitdagende werkomgeving, waarbij op hoog niveau juridische rechtsbijstand wordt verleend aan zowel werkgevers als werknemers. Je komt te werken in een hecht team van elf gedreven advocaten. Uiteraard zorgen wij er daarbij voor dat de randvoorwaarden in orde zijn. Daarnaast bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden (leaseauto, pensioenregeling etc.) en een prettige werksfeer.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in de arrondissementen Den Haag en Rotterdam. Naast arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in het familie- & erfrecht, letselschade en tuinbouwrecht.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen. Stuur jouw  motivatiebrief en curriculum vitae naar mr. E (Elkan) Spijer,  Postbus 51, 2676 ZH Maasdijk. Mailen kan ook: spijer@vbsadvocaten.nl.

[Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld]