Vacature: advocaat-medewerker letselschade

Wij zijn wegens de groei van onze praktijk op zoek naar uitbreiding! Ben jij een enthousiaste

advocaat-medewerker letselschade 

en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat zelfstandig slachtoffers bijstaan bij het verhalen van de door hen geleden letselschade. Die schade kan onder meer zijn ontstaan door een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of door een ernstig gewelds- of zedenmisdrijf.

vacature collega gezochtVanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de afwikkeling zet je jouw kennis en ervaring in om voor het slachtoffer een optimaal resultaat te behalen. Uiteraard probeer je de zaak in der minne te regelen, maar als dat niet lukt schuw je de gang naar de rechter niet.

Waar kom je te werken?

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in het arrondissement Den Haag. Al weten slachtoffers uit de gehele provincie Zuid-Holland (en soms ver daarbuiten) ons te vinden. Ons team letselschade bestaat uit vier advocaten, waarvan er twee LSA-lid zijn. Naast letselschade zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, familie- & erfrecht en tuinbouwrecht.

Wat hebben wij te bieden?

Wat breng je mee?

Interesse?

Solliciteer dan zo snel mogelijk! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar mr. E.W. (Edwin) Bosch, Postbus 51, 2676 ZH Maasdijk. Mailen kan ook: bosch@vbsadvocaten.nl. Heb je inhoudelijke vragen? Dan beantwoorden wij deze graag: 0174-444 880.  Mocht je eerst eens vrijblijvend koffie willen komen drinken om de sfeer (en de koffie) te proeven, dan is dat uiteraard ook mogelijk!

[Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld]