Vacature: advocaat-medewerker letselschade

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft, wegens de groei van onze praktijk, plaats voor een:

advocaat-medewerker 

letselschade (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nuchter ingestelde en gedreven letselschadeadvocaat voor onze civiele letsel- en vacature advocaat-stagiairoverlijdensschade praktijk. Je beschikt over een uitstekend juridisch inzicht, analytisch vermogen, overtuigingskracht en een gedegen kennis van en ervaring met het regelen van personenschaderecht.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving, waarbij op hoog niveau juridische bijstand wordt verleend aan slachtoffers van verkeers- en arbeidsongevallen, medische fouten, maar ook aan slachtoffers van ernstige geweld- en zedenmisdrijven. Je komt te werken in een hecht team van vier letselschadeadvocaten, waarvan er twee lid zijn van de LSA. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de randvoorwaarden in orde zijn. Daarnaast bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in het arrondissement Den Haag. Al weten slachtoffers uit de gehele provincie Zuid-Holland (en soms ver daarbuiten) ons te vinden. Naast letselschade zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, familie- & erfrecht en tuinbouwrecht.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen. Stuur jouw  motivatiebrief,  curriculum vitae en meest recente cijferlijst naar mr. E.W. (Edwin) Bosch,  Postbus 99, 2670 AB Naaldwijk. Mailen kan ook: bosch@vbsadvocaten.nl.

[Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld]