Vacature: (gevorderd) advocaat-stagiaire arbeidsrecht

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft, wegens uitbreiding van de werkzaamheden, plaats voor een:

(gevorderd) advocaat-stagiaire 

arbeidsrecht (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nuchter ingestelde en gedreven WO-jurist, die aantoonbaar ervaring of affiniteit heeft met arbeidsrecht. Dat kan bijvoorbeeld blijken uit het onderwerp van je masterscriptie. Alumni van een master Arbeidsrecht hebben bij ons een streepje voor. Je beschikt over een uitstekend juridisch inzicht, analytisch vermogen en overtuigingskracht.

vacature advocaat-stagiairWij bieden een uitdagende werkomgeving, waarbij op hoog niveau juridische bijstand wordt verleend aan zowel werkgevers als werknemers.  Je komt te werken in een hecht team van gespecialiseerde advocaten. Je krijgt bij ons een gedegen opleiding, waarbij je al snel een eigen bestand aan dossiers opbouwt. Het is ons streven om jou binnen een aantal jaar op te leiden tot een volwaardig arbeidsrechtadvocaat. Uiteraard zorgen wij er daarbij voor dat de randvoorwaarden in orde zijn. Daarnaast bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden (leaseauto, pensioenregeling etc.) en een prettige werksfeer.

Heb je na jouw afstuderen eerst elders ervaring opgedaan en is het nu tijd om alsnog die stap richting advocatuur te zetten? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in de arrondissementen Den Haag en Rotterdam. Naast arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in het familie- & erfrecht, letselschade en tuinbouwrecht.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen. Stuur jouw  motivatiebrief,  curriculum vitae en meest recente cijferlijst naar mr. E (Elkan) Spijer,  Postbus 99, 2670 AB Naaldwijk. Mailen kan ook: spijer@vbsadvocaten.nl.

[Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld]