Vacature: advocaat-stagiaire letselschade

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft, wegens het vertrek van een van haar advocaten, plaats voor een:

(beginnend) advocaat-stagiaire 

letselschade (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nuchter ingestelde en gedreven WO-jurist, die aantoonbaar ervaring of affiniteit heeft met letselschade. Dat kan bijvoorbeeld blijken uit het onderwerp van je masterscriptie. Alumni van de master Aansprakelijkheid & Verzekering hebben bij ons een streepje voor. Je beschikt over een uitstekend juridisch inzicht, analytisch vermogen en overtuigingskracht.

Wordt jij onze nieuwe collega?Wij bieden een uitdagende werkomgeving, waarbij op hoog niveau juridische bijstand wordt verleend aan slachtoffers van verkeers- en arbeidsongevallen, medische fouten, maar ook aan slachtoffers van ernstige geweld- en zedenmisdrijven. Je komt te werken in een hecht team van vier letselschadeadvocaten, waarvan er twee lid zijn van de LSA. Je krijgt bij ons een gedegen opleiding, waarbij je al snel een eigen bestand aan dossiers opbouwt. Het is ons streven om jou binnen een aantal jaar op te leiden tot een volwaardig LSA-advocaat. Uiteraard zorgen wij er daarbij voor dat de randvoorwaarden in orde zijn. Daarnaast bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Heb je na jouw afstuderen eerst elders ervaring opgedaan en is het nu tijd om alsnog die stap richting advocatuur te zetten? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in het arrondissement Den Haag. Al weten slachtoffers uit de gehele provincie Zuid-Holland (en soms ver daarbuiten) ons te vinden. Naast letselschade zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, familie- & erfrecht en tuinbouwrecht.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen. Stuur jouw  motivatiebrief,  curriculum vitae en meest recente cijferlijst naar mr. E.W. (Edwin) Bosch,  Postbus 99, 2670 AB Naaldwijk. Mailen kan ook: bosch@vbsadvocaten.nl.

[Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld]