Vacature: (gevorderd) advocaat(-stagiaire) familierecht

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft, wegens de groei van onze praktijk, plaats voor een:

gevorderd advocaat-stagiaire/ advocaat medewerker
personen- en familierecht (m/v)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nuchter ingestelde en gedreven (gevorderd) advocaat(-stagiaire) personen- en familierecht. Je beschikt over een uitstekend juridisch inzicht, analytisch vermogen en overtuigingskracht.

gezocht nieuwe collegoproep juridisch secretaressea'sWij bieden een uitdagende werkomgeving, waarbij je op hoog niveau adviseert en procedeert over alle aspecten van het personen- en familierecht. Het ene moment begeleid je een cliënt bij diens echtscheiding, die je uiteraard tot in de puntjes regelt. Ook waar het gaat om de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap. Het andere moment begeleid je een cliënt bij het opstellen van een gezags- en omgangsregeling. Voorts adviseer en procedeer je over de hoogte van kinder– of partneralimentatie. Zo’n beetje alle aspecten van het personen- en familierecht komen in onze familierechtpraktijk voorbij.

Als gevorderd advocaat-stagiair krijg je bij ons een gedegen opleiding, waarbij je al snel een eigen bestand aan dossiers opbouwt. Onder begeleiding van ervaren advocaten leer je de kneepjes van het vak. Het is ons streven om jou binnen een aantal jaar op te leiden tot een volwaardig familierechtadvocaat.

Heb je je stageverklaring al op zak? Dan stopt jouw ontwikkeling zeker niet. Door samen te werken in een leuk en bevlogen team wordt er kennis en ervaring gedeeld en uitgewisseld. Uiteraard zorgen wij er daarbij voor dat de randvoorwaarden in orde zijn. Daarnaast bieden wij concurrerende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in het arrondissement Den Haag. Al weten cliënten uit de gehele provincie Zuid-Holland ons te vinden. Naast het personen- en familierecht zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, letselschade en tuinbouwrecht. Sinds november 2022 is ons kantoor gevestigd in het hypermoderne pand Paulina in Maasdijk.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen. Stuur jouw motivatiebrief, curriculum vitae en meest recente cijferlijst naar mr. N.T. (Michiel) Vogelaar,  Postbus 51, 2676 ZH Maasdijk. Mailen kan ook: vogelaar@vbsadvocaten.nl.

[Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld]