Vacature: (gevorderd) advocaat(-stagiaire) familierecht

Wij zijn wegens de groei van onze praktijk op zoek naar uitbreiding! Ben jij een enthousiaste

gevorderd advocaat-stagiaire/ advocaat medewerker familierecht

en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat zelfstandig cliënten bijstaan, waarbij je op hoog niveau adviseert en procedeert over alle aspecten van het personen- en familierecht. Het ene moment begeleid je een cliënt bij diens echtscheiding, die je uiteraard tot in de puntjes regelt. Ook waar het gaat om de verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap. Het andere moment begeleid je een cliënt bij het opstellen van een gezags- en omgangsregeling. Voorts adviseer en procedeer je over de hoogte van kinder– of partneralimentatie. Zo’n beetje alle aspecten van het personen- en familierecht komen in onze familierechtpraktijk voorbij.

vacature collega gezochtWaar kom je te werken?

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in het arrondissement Den Haag. Al weten cliënten uit de gehele provincie Zuid-Holland ons te vinden. Ons team familierecht bestaat uit vijf advocaten. Naast familierecht zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht, personenschaderecht en tuinbouwrecht.

Wat hebben wij te bieden?

Wat breng je mee?

Interesse?

Solliciteer dan zo snel mogelijk! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar mr. N.T. Vogelaar, Postbus 51, 2676 ZH Maasdijk. Mailen kan ook: vogelaar@vbsadvocaten.nl. Heb je inhoudelijke vragen? Dan beantwoorden wij deze graag: 0174-444 880. Mocht je eerst eens vrijblijvend koffie willen komen drinken om de sfeer (en de koffie) te proeven, dan is dat uiteraard ook mogelijk!

[Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld]