Vacature: gevorderd advocaat-stagiair/medewerker letselschade

Bent u een:

gevorderd advocaat-stagiair(e) of
advocaat-medewerker letselschade

Dan zoeken wij u! Wij hebben namelijk in ons team plaats voor een enthousiaste en nuchter ingestelde collega, die aantoonbaar ervaring heeft in het ontzorgen van- en verlenen van rechtsbijstand aan slachtoffers van letselschade.

U hebt ten minste twee tot drie jaar relevante ervaring in de letselschadepraktijk. Het gevolgd hebben van de master ‘Aansprakelijkheid en Verzekering’ (en als medewerker: de ‘Grotius Personenschade’) is een pré. Van u wordt verwacht dat u zelfstandig cliënten die een verkeers- of arbeidsongeval hebben doorgemaakt door het mijnenveld van de letselschaderegeling heen loodst, totdat een bevredigende oplossing is gevonden. Bij voorkeur vindt u die oplossing buiten rechte door te onderhandelen met (de verzekeraar van) wederpartij, maar mocht dat – om wat voor reden – niet lukken dan schuwt u de gang naar de rechter zeker niet.

Wij bieden u een uitdagend werkomgeving. Wij verlenen op hoog niveau bijstand aan slachtoffers van verkeers- en arbeidsongevallen, medische fouten, maar ook aan slachtoffers van ernstige geweld- en zedenmisdrijven. Ons kantoor is betrokken bij een aantal baanbrekende zaken/uitspraken, zoals het hoogste door een rechter toegewezen smartengeldbedrag en recent een uitspraak over de kapitalisatiefactoren bij de begroting van letselschade. Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren diverse slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in zaken die landelijke bekendheid hebben gekregen. Wij bieden u een prettige werksfeer, goed geoutilleerde werkomgeving en concurrerende arbeidsvoorwaarden. Het verder specialiseren en, zodra mogelijk, lid worden van de LSA en de ASP zijn wat ons betreft vanzelfsprekend.

Bent u geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij graag met u in gesprek komen. Uw reactie, onder vermelding van uw motivatie en onder bijsluiten van uw curriculum vitae, kunt mailen aan mr. E.W. Bosch (bosch@vbsadvocaten.nl) of sturen naar: postbus 99, 2670 AB Naaldwijk.

 

vacature advocaat-stagiair(e) of medewerker letselschade