Vacature: telefoniste/receptioniste (m/v)

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft in haar team, wegens toenemende drukte, plaats voor een

telefoniste/receptioniste (m/v)
(fulltime)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste telefoniste/receptioniste. Je bent het visitekaartje van ons kantoor en vindt het leuk om onze gasten een warm welkom te geven. Je beantwoordt inkomende telefoontjes op een vriendelijke maar efficiënte wijze en verbindt deze door naar de juiste advocaat. Als telefoniste/ receptioniste ben je communicatief sterk en vindt je het niet eng om door te vacature collega gezochtvragen als dat nodig is. Je laat je niet snel van de wijs brengen en ook als het druk is houd je het overzicht. Je ontzorgt onze advocaten door het inplannen van afspraken. Daarnaast ondersteun je het juridisch secretariaat. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend, in woord en geschrift.

Je komt te werken in een hecht team van vijf secretaresses, die onze advocaten in staat stellen om op hoog niveau juridische bijstand te verlenen. Wij bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden (een marktconform salaris, pensioenregeling etc.) en een prettige werksfeer. Deze functie op MBO-niveau is ook zeer geschikt voor starters op de arbeidsmarkt.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht, familie- & erfrecht, letselschade en tuinbouwrecht.

Ben jij enthousiast geworden? Wil jij werken bij een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij graag met jou in gesprek komen. Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar mr. E (Elkan) Spijer, Postbus 51, 2676 ZH Maasdijk. Mailen mag ook: spijer@vbsadvocaten.nl.

[Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld]