Gevorderde advocaat-stagiaire of een beginnend advocaat-medewerker (m/v)

Momenteel hebben wij ter versterking van ons advocatenteam plaats voor een:

gevorderde advocaat-stagiaire
of een
beginnend advocaat-medewerker (m/v)

Voor de algemene (civiele) praktijk.

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is een dynamisch en ambitieus advocatenkantoor, actief in het arrondissement Den Haag, met name in het Westland en Midden-Delfland. Vanuit onze kantoren in ‘s-Gravenzande en Honselersdijk richten wij ons op een brede markt: het bedrijfsleven en de particuliere cliënt.

vacaturesGevorderde advocaat-stagiaire

Als advocaat-stagiaire wordt u bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten breed opgeleid in de algemene (civiele) praktijk, onder leiding van een ervaren advocaat. U bent niet alleen enthousiast, maar tevens pro-actief en nuchter ingesteld.

Advocaat-medewerker

U hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de algemene (civiele) praktijk. U bent in staat om zelfstandig de praktijk te voeren. U beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt een praktische aanpak.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een kantoor dat een informele sfeer combineert met een zakelijke benadering? Dan willen wij u graag ontmoeten. Stuur uw schriftelijke reactie, voorzien van uw curriculum vitae naar mr. E. Spijer, Postbus 99, 2670 AB Naaldwijk. U kunt ook mailen naar: spijer@vbsadvocaten.nl.