« Terug naar onze advocaten

mr. A. (Amanda) Cremer

Advocaat arbeidsrecht

Amanda Cremer heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie heeft zij meerdere bijbanen gehad. Na haar bachelor Recht en Bedrijfswetenschappen heeft Amanda zowel de master Arbeidsrecht als de master Strafrecht afgerond.

Tijdens haar studie heeft Amanda Cremer onder andere als stagiair ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht in Rotterdam. Verder is zij als vrijwilliger bij de stichting Recht op je recht werkzaam geweest, eerst als juridisch adviseur en later als teamleider.

Al tijdens haar rechtenstudie is Amanda Cremer bij een advocatenkantoor in Den Haag als juridisch medewerker aan de slag gegaan, waarbij zij ondersteunde werkzaamheden verrichtte in de algemene praktijk. Bij hetzelfde kantoor is Amanda als advocaat-stagiair aan de slag gegaan. Na voltooiing van de advocatenopleiding bleef zij als advocaat-medewerker aan dit kantoor verbonden. Hierbij was zij met name werkzaam in het arbeidsrecht en huurrecht.

Sinds 1 oktober 2023 is Amanda werkzaam bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten waar zij zich bezig houdt met de arbeidsrechtelijke vraagstukken. Zowel aan de werkgever als de werknemer biedt Amanda Cremer een helpende hand. Bent u op zoek naar een enthousiaste arbeidsrechtadvocaat? Neem dan contact op.

RECHTSGEBIEDEN:

Amanda Cremer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Deze registratie verplicht een advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.