Werken bij VBS Advocaten

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is altijd op zoek naar ambitieuze juristen, die affiniteit hebben met het Westland, en belangstelling hebben in een carrière als advocaat in de door ons gevoerde praktijk. Wil je werken in een algemene civiele praktijk, met nadruk op het arbeidsrecht, het familierecht, de bijstand aan slachtoffers van letselschade of tuinbouw gerelateerde zaken? Dan ben je bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten aan het juiste adres!

Wij bieden namelijk een uitdagende en goed geoutilleerd werkomgeving, de ruimte om jezelf te ontplooien, concurrerende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Sinds november 2022 is ons kantoor gevestigd in het hypermoderne gebouw Paulina in Maasdijk.

vacature advocaat-stagiairAls advocaat-stagiair word je door ons breed opgeleid. Al snel na jouw beëdiging tot advocaat start je met het opbouwen van een eigen bestand met zaken. Wij geloven erin dat iemand het meeste leert van het zelf behandelen van zaken. Dit uiteraard onder (bege)leiding van een ervaren advocaat. Afhankelijk van het rechtsgebied waarin je wordt opgeleid zul je ook snel zelfstandig procedures voeren. Je wordt opgeleid tot gespecialiseerd advocaat. Het na de stageperiode volgen van een specialisatie-opleiding behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Mochten wij momenteel geen passende vacature hebben en wil je wel bij ons komen werken? Dan kun je een open sollicitatie richten aan:

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten
t.a.v. de heer mr. E. Spijer
Postbus 51
2676 ZH MAASDIJK
E-mail: spijer@vbsadvocaten.nl

Graag ontvangen wij een motivatiebrief, jouw curriculum Vitae en een afschrift van jouw cijferlijst.

Momenteel hebben wij plaats voor een: