Cliënten over VBS

De advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten onderscheiden zich door een grote persoonlijke betrokkenheid, laagdrempeligheid en uitstekende dienstverlening. Onze advocaten zijn specialisten op hun vakgebied. Veel tevreden cliënten gingen u daarom al voor.

Advocaatscore…

Wij vinden het belangrijk om te weten wat cliënten van ons kantoor en onze dienstverlening vinden. Daarom nemen wij deel aan AdvocaatScore. Dat betekent dat wij cliënten na het afsluiten van hun dossier uitnodigen om ons te beoordelen. Deze beoordeling vindt plaats op het platform van KlantenVertellen. Wij hebben daardoor geen invloed op (de inhoud van) deze berichten. De berichten die hieronder staan komen van de website van KlantenVertellen.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Scroll dan door de onderstaande reviews…

Onze cliënten geven ons een 9,5 op een schaal van nul tot tien van totaal 274 beoordelingen. Hieronder enkele citaten van onze tevreden cliënten:

We kwamen voor een interne gezinskwestie. Michiel gaf het eerlijk toe dat dit niet een gebruikelijke vraag was voor hem, maar zorgde met zijn aanpak voor openheid, die de basis was voor meer begrip en onderlinge verstandhouding.

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid en zeer positieve ervaring delen met Vogelaar Bosch Spijer Advocaten, en in het bijzonder met mw. Jorika Todorov. Mw. Todorov heeft mij geholpen tijdens een zeer moeilijke periode. Zij was niet alleen zeer professioneel, maar toonde ook oprecht medeleven en warmte. Ze liet zien dat ze niet alleen een briljante advocaat is, maar ook een mens met een groot hart. Dit betekende ontzettend veel voor mij, vooral op momenten dat ik met pijn te maken had. Haar aanwezigheid en betrokkenheid maakten een wezenlijk verschil in ons leven. Met haar waardevolle adviezen en betrokkenheid heeft mw. Todorov een positieve impact gehad. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan. Haar inzet en steun hebben ons geholpen om deze moeilijke periode te doorstaan en een nieuwe fase in ons leven te beginnen. Mw. Todorov, beste Jorika, bedankt voor alles wat u voor ons hebt gedaan. Jouw onschatbare hulp en steun gedurende deze zware tijd hebben ons enorm geholpen. U bent een buitengewone advocaat en een fantastisch mens.

Ik heb een goede keuze gemaakt met deze advocaat (Amanda Cremer)zeer professioneel geholpen

Mr. Hendriks is een zeer betrokken advocaat waarbij je snel vertrouwen krijgt. Duidelijke afspraken maken is essentieel voor een goed juridisch advies c.q. juridische hulp. Die duidelijkheid is goed met hem te maken en te krijgen.

Ik ben zeer ontevreden over deze zaak. Bij het eerste gesprek dat ik had heb ik duidelijk gemaakt wat ik hooguit er aan uit wil geven. Echter in de laatste brief gaf de heer een uitleg wat het allemaal gaat kosten als ik zou doorzetten. Het is mij tevens opgevallen dat hij bij het opstellen van de dagvaarding 6 uur nodig heeft. Eveneens als er een antwoord op het verweer komt dan weer 6 uur nodig heeft. Navraag bij een advocaat bij ons koor is dat rijkelijk veel uren. Ik heb moeten afhaken omdat dan de kosten hoger zullen uitpakken dan de eventuele baten. Ik kan dat niet betalen omdat de scheiding mij heel veel geld heeft gekost, vandaar de beëdiging.

ik heb altijd goed contact en goed advies gehad . als ik vragen had kreeg ik heel snel een reactie. dit kantoor is zeker een aanrader.

Moest vaak dingen herhalen Werd alleen maar gereageerd en verdedigd op tegenpartij niet proactief eisen gesteld

Meneer Bosch heeft mij geholpen met een letselschadezaak. Mijnheer Bosch is zeer professioneel en communiceert heel duidelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zaak, alles was zeer transparant. Meneer Bosch is, naast zijn kwaliteiten als advocaat, ook erg empathisch. Hij stelt je op het gemak. Door de hulp van meneer Bosch heb ik een revalidatietraject mogen starten en ben ik goed hersteld.

Ik heb ervaren dat deze advocaat niet alleen uitstekend werk verrichtte, maar oprecht begaand bij de zaak was. hart voor de zaak heeft. Dat is bijzonder fijn als het om familierecht (kinderen) gaat. Dat merk je, doordat zij alle details weet en onthoud die ik heb vertel. Goede bereikbaarheid in tegenstelling tot andere advocaten heb ik ook als prettig ervaren.

Zeer tevreden over het proces. De advocaat is komen kijken, heeft zich in het dossier verdiept en vervolgens alles in het werk gesteld om er zo goed mogelijk voor te staan. Kortom zonder zijn inzet, hadden wij dit niet kunnen winnen.

In een erg lastige scheiding waarbij kinderen betrokken zijn ben ik gegaan voor kwaliteit ondanks het hogere tarief. Gedurende ruim een jaar zeer goed geholpen, waar nodig werd ik bijgestuurd en kreeg ik regelmatig ongevraagd advies wat mijn zaak zeer heeft geholpen. Communicatie en meedenken op alle vlakken was echt uitstekend. Ik beveel niemand een advocaat aan, maar als je niet anders kan dan raad ik absoluut deze aan.

Ik heb ontzettend veel advies gekregen, er is altijd met mij meegedacht en mijn zaak is tot een goed einde gebracht.

Mevrouw bijsterbosch is een behulpzame,eerlijke advocaat waar ik heel veel aan gehad heb.

Tijdens mijn letselschade zaak ben ik uitstekend bijgestaan. Hoewel er door het langdurige proces weleens een wissel is geweest in advocaten, ben ik altijd tot goede tevredenheid bijgestaan. Dankzij de deskundigheid van het advocatenkantoor ben ik tot een goede eindafwikkeling gekomen. Ik ben zeer tevreden en beveel dit kantoor dan ook van harte aan.

Ik heb het contact als zeer goed . Mocht ik of iemand uit mijn familie of vriendenkring ooit bijstand nodig hebben dan zal ik dit kantoor zeker aanbevelen.

Heel erg dankbaar hoe alles is gelopen, Jorika heeft mij fantastisch geholpen!??

Super vriendelijke professionele Advocaten, Hele fijne samenwerking gehad. Bedankt!!

Vanaf het begin wist ik dat de schade van + 2.000 €uro niet de kosten van het totaal zou dekken. Ook de waarschuwing van de heer Hendriks daarin meegenomen toch de tegenpartij aangesproken. Onze zaak was erg sterk door de film in de wasstraat. Ondanks hogere kosten toch naar de zin van ons afgehandeld.

Na jaren van afwachtende en onprofessionele afhandeling van de verzekeraar en een moeder met een trauma na een ernstig ongeluk was het een verademing om bij de heer Bosch een luisterend oor en begrip te vinden. De heer Bosch wist het vertrouwen van mijn moeder te winnen en heeft al het financiele "uitzoekwerk" op zijn schouders genomen en binnen een half jaar de zaak tot onze tevredenheid afgesloten.

Ik ben door mr. J. Todorov geholpen Was zéér aangenaam en ik ben fantastisch geholpen!

Heb het heel prettig bevonden zoals jullie mijn zaak behandeld hebben Met Jeroen goed contact gehad.

Vanaf het eerste contact moment tot aan het uiteindelijk behaalde resultaat zeer professioneel begeleid en bijgestaan. De deskundige en proactieve aanpak heeft er heeft ervoor gezorgd dat er snel resultaat is geboekt zonder de relatie te beschadigen.

Jorika Todorov is een top advocaat, staat altijd voor je klaar en luistert nauwkeurig naar wat je wilt en doet alles wat mogelijk is om ne te helpen. Zeker een aanrader!

Advocaat bos heeft uitmuntende kennis van het dossier, vond het heel prettig om bijgestaan te worden door advocaat bos mede door de goede communicatie en gedrevenheid.

Michiel en zijn collega's vormen samen een goed team met veel kennis! Ga zo door! Bedankt voor jullie diensten.

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Was voor mij een zeer positieve ervaring.

Wij zijn geholpen bij een zeer lastige en gecompliceerde letselschadezaak tegen een werkgever. De ondersteuning die wij kregen van mr. Bosch is samen te vatten in drie woorden: Eerlijk, oprecht en meelevend. Het behaalde resultaat is dan ook meer dan verwacht.

Ondanks een stroeve start wegen communicatie ( die werd snel opgelost) heb ik begeleiding, advies, deskundigheid, steun en betrokkenheid uitstekend gevonden. Ik heb altijd het gevoel gehad (en terecht) dat ik in goede handen was. Ik zou dit bedrijf zonder twijfels aanbevelen. Een heel grote dank aan mevrouw Jorin S. Bijsterbosch.

Zeker tevreden met hoe t is gelopen ondanks de situatie ben ik heel goed gehopen qua verwachtingen zeer professioneel , vriendelijk en fijne communicatie! In 1 woord een 100 procent aanrader !

Zeer deskundig en betrokken tot de situatie waardoor het heel snel afgehandeld is. Snelle reacties en alles gaat in goed overleg wat er verzonden wordt naar de tegenpartij.

Michiel heeft ons goed geholpen en de zeer moeizame onderhandelingen met de tegen partij uitstekend gevoerd.

Prettige ervaring met dit kantoor,advocaat. Blij dat ik met dit kantoor in aanraking ben gekomen.

Snelle, prettige en heldere communicatie, zonder overbodige franje. Duidelijk advies met onderbouwing. Plan van aanpak is doelgericht en efficiënt.

Ik ben tevreden over de service die ik heb ontvangen. Ik heb de communicatie met mijn advocate en haar flexibiliteit als prettig ervaren. Ik zou in de toekomst weer met dit advocatenkantoor samenwerken. Bedankt!

I got to know this firm without any background knowledge and I am glad that I had Mrs J.Todorov all the way by my side in my divorce procedure. She knows how to do her job in a professional manner and follows each task in an excellent way. Always accessible and communicative.

Ik ben zeer te vreden, ondanks dat ik niet een makkelijk klant bent, ik waardeer enorm hoe er rekening met mijn situatie wordt gehouden. Ik ben ook zeer te vreden over Mw. Mandema, en ik vind de communicatie sinds dat zei aanwezig is een stuk prettiger.

Timothy had mijn zaak overgenomen van zijn collega en hij heeft dit vakkundig opgepakt. Als je niet voor advocaat gestudeerd heb kunnen sommige stukken best lastig te begrijpen zijn, maar dat heeft hij iedere keer helder en duidelijk vertaald zodat de lastige stukken makkelijker werden. Timothy was direct en draaide er geen doekjes om, daar hou ik van. Ik heb de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren. Bij communicatie 1 ster minder, omdat ik eerst niet wist dat mijn zaak werd over genomen (is later wel goed opgepakt)

Menselijkheid en zakelijkheid onder 1 dak waarbij een goed gevoel is overgebleven. Na de overlijdenschade afhandeling.

Nadat het dossier is opgepakt door mevrouw Mandema heeft zij de kwestie snel, vakkundig en betrokken afgehandeld.

Bij de aller eerst ontmoeting met Daisy heeft zij mij en mijn zoon erg veel vertrouwen gegeven, en door haar rust en duidelijkheid in de gesprekken erg gerust gesteld. Ook haar adviserende rol in mijn zaak met/tegen Ex-partner waren top. Ik heb elke keer als ik A zei en Daisy mij de consequenties had uitgelegd en haar gedachten had uitgelegd altijd met volle vertouwen die van haar gekozen. Even in het kort. Super communicatie en alles heel duidelijk, en erg mee levend over de situatie met mijn zoon en mij thuis. Ik zou iedereen die te maken krijgt met een lastige scheiding haar aan raden. De rust en duidelijkheid die zij doorgeeft in een stress periode is echt heel fijn!

Zeer tevreden met de adviezen ondanks de positie van mijn ex hefft ze dexe kunnen ombuigen in ons voordeel. Dat is mijn mening hopelikk gaat er recht geschieden en krijg ik mijn woning tetug

Er zitten deskundige mensen met kennis van zaken, maar wat vooral heel fijn is dat er alle tijd voor je wordt genomen om alles goed en duidelijk uit te leggen/toe te lichten. Daarnaast, en niet geheel onbelangrijk, is er ook oog en persoonlijke aandacht voor de klant zelf. Ik heb dat als heel prettig en fijn ervaren.

Mr. hendriks heeft ons goed door de procedures geholpen door zijn deskundigheid en goede adviezen. Bij het kortgeding heeft hij ons goed vertegenwoordigd en ook na het kortgeding heeft hij opnieuw geholpen bij de overtreding van de uitspraak van het kortgeding. Door zijn inbreng is de rust nu teruggekeerd. Met de buren hebben we geen contact. Zij dagen ons wel uit door met hun auto's ons de weg op te drukken, of met de bladblazer de afgevallen bladeren op hun grond naar ons te blazen. Als ik daar iets van zeg staan ze met ze drieen (Pa, Ma en dochter) naar ons te schreeuwen. Mochten der opnieuw problemen ontstaan dan zullen we opnieuw mr. Hendriks vragen ons te helpen.

Ik ben zeer goed geholpen door mw. Bijsterbosch. Via internet ben ik op zoek gegaan naar reviews m.bt. zoeken naar advocaat. Mw. Bijsterbosch is erg deskundig en zeer vriendelijk. Heeft goede adviezen gegeven. Ik waardeer haar eerlijkheid en openheid m.b.t. mijn zaak.

ik heb een goede ervaring gehad met mevrouw Cremer. ze heeft de tijd genomen om mij goed te helpen.

Erg te vrede met de afloop dankzij uw kantoor, en Amanda Cremer.

We hebben samen goed en snel alles geregeld. Verder ervaarde ik het begrip, stond ze altijd klaar en was er een snelle reactie.

Elke zaak met een positieve uitspraak beëindigd en daarnaast verliep de communicatie heel spoel en goed. Mevrouw Todorov is heel meelevend en vriendelijk.

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen in zake de rechtsbijstand kinderalimentatie.

De contacten met Jorika Todorov verliepen prettig. Ze is vriendelijk en communiceert in duidelijke taal. Zij heeft mij goed geholpen

Ik ben ontzettend goed opgevangen. Er werd direct gehandeld op het moment dat ik aan de bel trok. En alles is heel netjes en duidelijk uitgelegd. Ik werd zelfs emotioneel ondersteund op de momenten dat ik niet meer wist hoe te communiceren met de wederpartij. Daarnaast is de uitkomst van alles veel mooier geworden dan dat ik van te voren bedacht had.

Ben erg dankbaar. Ben erg tevreden met mijn advocaat.

Het meest opvallend was, naast mijn goede ervaringen qua communicatie en begrip voor mijn verhaal, was op de dag van de zitting, hoe Michiel op 1 vraag van de rechter, het hele verhaal naar voren bracht, en dit in een paar zinnen... byzonder goed!

Na 5,5 jaar kunnen we eindelijk een punt zetten achter een beladen “gevecht”. Mede dankzij de warme, persoonlijke en betrokken inzet van dhr. Bosch (Edwin) heb ik dit zo lang kunnen volhouden. Tevreden met het eindresultaat. Een enorme aanbeveling voor een ieder die het nodig heeft!

Uiterst tevreden over de gang van zaken en de behandeling van mijn dossier door mr J.A.J Hendriks.

Op zeer deskundige manier geholpen en voorzien van adviezen. Er werd altijd snel geschakeld, de advocate zat er bovenop. Heldere en duidelijke communicatie.

Mijn ervaring is eigenlijk dat het heel erg lang heeft geduurd. Totaal 6jaar en 3 maanden .gelukkig kan ik deze zaak ook achter mij laten .op naar de volgende operatie en hopenlijk gaat mij dit iets can verbetering in mijn pijnklachten geven . Bedankt voor alle jaren steun .groetjes miranda vis kok

Ik vond de hulp door Edwin Bosch erg prettig. Ik ging met wat twijfel over een civiele procedure naar de eerste afspraak omdat ik bang was voor veel gedoe. Maar deze twijfels werden al snel weggenomen en daardoor heb ik met vertrouwen de stap kunnen nemen om wel de civiele procedure aan te gaan. Edwin Bosch geeft deskundig, eerlijk en menselijk advies.

Heldere communicatie, veel kennis van zaken, geduldig en eerlijk. Ik werd goed op de hoogte gesteld van alle stappen in het proces. Ik heb de rechtsbijstand als zeer prettig ervaren.

In twee 2015 had ik een brand ongeluk gehad, ik had een Turkse advocaat laten mijn zaak behandelen. Toen kwan ik achter dat hij niet goed doet! Met hulp van zorgcoördinator hadden ze me geholpen om naar kantoor van Bosch spijer advocaten over te stappen. Ik had helemaal geen spijt. Meneer Bosch werkt netjes hij weet altijd welke punten moet hij pakken, hij adviseert je ook om welke stappen te nemen, persoonlijke hij is 100%. Ik had een ingewikkeld zaak maar menner Bosch weet precies hoe mijn zaak te regelen ik ben heel erg tevreden. Wil je een beste advocaat ga naar : Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

Vanuit een verkennend gesprek om de mogelijkheden van bijstand te onderzoeken, is in alle openheid gedeeld wat er mogelijk is, welke kosten er wellicht aan verbonden zijn en welke scenario's zich kunnen voordoen in het daarop volgende traject. Mijn belang heeft daarbij steeds de boventoon gevoerd en op geen enkel moment heb ik het gevoel gehad 'dat er ook iets verdiend moet worden'. Ik heb dat als zeer prettig ervaren en had het idee dat ik bij VBS in goede handen was. Hoewel dit een traject betrof dat ik hopelijk niet nog eens hoef te doorlopen, zou ik zonder twijfel weer trachten VBS aan boord te krijgen.

De hulp die dit kantoor heeft geboden was uitstekend. Snelle communicatie maar ook meedenkend. Bedankt hiervoor.

Super goede service, duidelijke uitleg en goed contact. Ik raad het iedereen aan om hiernaartoe te gaan.

Heel prettig, informerend, professioneel.

In de hele zaak goed bijgestaan . Alles werd haarfijn uitgelegd en alle vragen werden keurig en rustig beantwoord en uitgelegd. Ze nemen de tijd voor je en dat is zeer prettig.

Wij hebben duidelijk een traject met elkaar afgesproken daar wed keurig aan gehouden

Na 8 lange jaren kozen we voor een nieuwe advocaat dit was onze beste keuze ooit. Het ging ineens heel erg snel. En de eerlijke en duidelijk manier van werken was top,

Goede geholpen met een duidelijke en realistische aanpak.

Zeer plezierige ervaring; de juiste, actiegerichte opvolging op momenten dat de situatie daarom vraagt.

Net kantoor realistisch maar gaat voor de relatie en blijven stug volhouden aan hun eis/gelijk op nette manier die mij aanstaat.

Zeer tevreden met de werkzaamheden Snel reageren en snel de zaak regelen.

Dit is onze eerste ervaring met advocaat. De informatie per mail was prima. Soms onduidelijke taal voor ons, maar met wat hulp, kwamen we er steeds uit. Onze tussenpersoon reageerde steeds heel laks, wat het proces steeds wat ophield. We zijn zeker blij met de uitkomst en weten dat onze behartiger zich heeft ingezet om het beste eruit te halen. Ondanks we deze heer niet persoonlijk hebben ontmoet, heeft hij de situatie goed behandeld.

11 jaar geleden stapten wij in een wereld die we niet kenden. Aansprakelijkheid/ letselschade/rechtbank/advocaat. Voor mij was een advocaat iemand die net zo ver weg stond als de koning. Na kennis gemaakt te hebben met Edwin zag ik een vader, een mensen mens, een persoon die ons op ons gemak kon stellen, die ons aan de hand mee nam dit hele bizarre proces in. Geen vraag van ons was teveel of te gek voor hem. En toch de zakelijke kant en waar we naar toe wilden niet uit het oog verloor. De klant staat voorop. Een steun en toeverlaat ,in soms hele donkere periodes bleef hij positief en kon mij weer opbeuren en vertrouwen geven in een goede afloop , die we nu na hoop bloed , zweet en tranen bereikt hebben.

Na een medische fout belande ik bij een letselschadebureau, onwetend van het feit dat je hierbij een goede advocaat nodig hebt. Na 4,5 jaar hadden we hier geen vertrouwen meer in. Er werden ons gouden bergen beloofd die na jaren ook weer verdwenen. Gelukkig uiteindelijk bij Dhr. Bosch terechtgekomen. Dhr. Bosch was realistisch, eerlijk, betrouwbaar. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Binnen 1,5 jaar is de zaak tot tevredenheid afgehandeld. Hiervoor hartelijk dank aan Dhr. Edwin Bosch.

Tja wat moet ik zeggen? Ben zeer goed en snel geholpen. Zeer fijn en persoonlijk. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. En ook meegedacht. Kortom een blije client

De heer Bosch heeft ons goed bijgestaan bij het afwikkelen van de overlijdingsschade van mijn man. Hij is deskundig, duidelijk, hij heeft oog voor ons als nabestaanden en hij gaat voor je zaak.

Mevrouw Todorov heeft mij geholpen met mijn scheiding. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Ze is goed voor mijn belangen opgekomen en ik vond haar duidelijke communicatie erg fijn.

Ik verloor samen met mijn zus en broer beide ouders aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Via slachtofferhulp zijn wij in contact gebracht met Vogelaar Bosch Spijer Advocaten met de heer E. Bosch. Ons verhaal werd gehoord, serieus genomen, begrepen en opgepakt met de juiste aandacht, kwaliteit, en professionaliteit waarbij er constant contact was en duidelijke terugkoppelingen. Dit contact als zeer prettig en duidelijk ervaren en in ons geval tot een voor ons acceptabel positief slot gebracht.

Via het juridisch loket kwam ik terecht bij Mr. E. Spijer voor juridisch advies in een kwestie met mijn werkgever. Hij heeft mij voorzien van professioneel advies. Ik ben ten alle tijden op de hoogte gehouden van de lopende ontwikkelingen. Voor mij een positieve ervaring met een goede afloop. Een advocaat met het streven het beste eindreslutaat te behalen voor cliënt.

Na 3 jaar vechtscheiding binnen enkele weken resultant.

Voor Vogelaar Bosch Spijer Advocaten werd ik ondersteund door een andere advocaten kantoor. Hierbij miste ik inzicht, hulp en advies. Na rond vragen kwam ik hier terecht en werd mijn zaak opgenomen door Anouk Korff. Hier heb ik alles gekregen wat ik mistte en zelfs meer. Uiteindelijk het uiterste kunnen halen uit een verschikkelijke situatie. Anouk Korff zag mij niet alleen als een zaak, maar als een mens en dat maakte het verschil.

In een lastige periode ben ik goed geholpen door 2 advocaten bij VBS Advocaten. Beide advocaten gaven goede begeleiding en konden mij vaak geruststellen. Zeer tevreden en alles is uiteindelijk goed gekomen dankzij deze advocaten.

Tijdens de overstap naar een nieuwe baan heeft Elkan mij ondersteund in het aanvechten van het relatie/concurrentiebeding. Hij denkt over verschillende gevolgen en strategieën, legt deze helder uit en stond open voor ideeën en input vanuit mijn kant. Hij heeft de zaak tot een goed einde weten te brengen en mijn belangen goed verdedigd. Ik ben hem zeer dankbaar en tevreden.

Hoe mr Spijer mijn zaak heeft opgepakt is in één woord fantastisch geweest. Hij is een verbinder, deskundig, betrouwbaar, rustig en supervriendelijk. In een, voor mij, behoorlijk stressvolle periode heeft hij op bijzonder adequate wijze mijn belangen behartigt. En, niet onbelangrijk, met goede afloop! Ik ben hem heel erg dankbaar en beveel hem hierbij van harte aan!

Ik ben bijgestaan door mr. Bijsterbosch. Het was een hele fijne samenwerking. Ze is erg betrokken, professioneel en een buitengewoon goede pleiter. Het was een slepende procedure waar zij mij bijstond die jaren geduurd heeft. Ze is scherp, zorgzaam en zorgt er tevens voor dat het proces niet langer duurt dan nodig. Alle credits en lof voor haar.

Na een ongeval op de werkvloer kwam ik in een vervelende situatie met mijn werkgever. Deze wilde in eerste instantie geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ik ben zeer goed vertegenwoordigd en bijgestaan. En dat heeft uiteindelijk geresulteerd in goede afloop.

Een zeer plezierig contact met Elkan gehad, hij is duidelijk en actie gericht wat ik als zeer prettig ervaar.

Professioneel, effectief en zelfverzekerd in de rechtszaal. Aanrader voor nieuwe klanten.

Ik ben zeer goed geholpen en ook zeer vriendelijke behandeling.

Mijn ervaring is dat er goed naar de klant geluisterd wordt. Alles wordt goed uitgelegd en je wordt van elke stap op de hoogte gehouden. Begeleiding tijdens het kortgeding (2×) Wordt ook alles uitgelegd wat er gaat gebeuren en ik vind dat mijn zaak goed en professioneel is verdedigd. ( Ook de dames die ik geregeld aan de telefoon heb gehad zijn behulpzaam en professioneel)

Ik ben blij dat ik zo snel en goed geholpen ben

Super

Heel tevreden over Dhr Vogelaar Mijn dossier is naar tevredenheid gesloten Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking

Jeroen heeft zijn werk heel goed gedaan. Hij is ook plezierig en duidelijk in de omgang. Het enige nadeel is de hoge prijs. Niet alleen het uurtarief is fors, ook voor elke mail wordt door het kantoor veel geld in rekening gebracht.

Vriendelijk en geduldig. Nam de tijd om iets op een duidelijke manier uit te leggen. Alles is telefonisch en per mail afgehandeld.

Goed luisterend oor en inlevingsvermogen, goed advies begeleiding en professioneel optreden met zeer goede afloop

Na eerst een slechte ervaring te hebben gehad met een ander advocatenkantoor en een teleurstellende uitspraak van de rechtbank, heb ik contact opgenomen met Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Mr. N.T. Vogelaar heeft mij geadviseerd om in hoger beroep te gaan op de uitspraak en Mr. J. Todorov heeft deze zaak verder behandeld. Ik ben zeer tevreden over de manier hoe mr. Todorov mij met deze zaak heeft geholpen. Ze is deskundig en empathisch. Ze reageert snel op e-mails en is helder in haar communicatie. Inmiddels heeft het gerechtshof een uitspraak gedaan (in hoger beroep) en ik ben content met de uitkomst hiervan. Ik kan dit advocatenkantoor aanbevelen.

Ik ben blij dat dhr. Bosch mij heeft bijgestaan. Hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd en mij het gevoel gegeven dat we het beste eruit gehaald hebben.

Na een zeer slechte bijstand door DAS, ben ik overgestapt naar mr. Bosch. Deze heeft wel bereikt wat ik voor ogen had.

Na wat strubbeling met de communicatie over het vervangen van mijn advocaat is alles verder na tevredenheid verlopen

Ik heb een hele goede en fijne ervaring gehad met Anouk korff . Altijd op tijd met antwoorden als ik iets aan haar vroeg. Ook de secretaresse staat je altijd vriendelijk te word . Een aanrader voor iedereen en dat zal ik ook zeker doen als iemand mijn om een goede advocaat vraagt .

Edwin Bosch heeft bij mijn letselschadezaak duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten. Hij zat bovenop de zaak. Van elke stap die werd gezet, werd ik op de hoogte gebracht. Nu de zaak is afgerond kan ik, omdat alles zo goed geregeld is, alles achter me laten.

Mijn zaak is behandeld door mr. G.L. Gijsberts. Al meerdere malen heeft hij mijn zaken behartigd en slaagt hij er altijd in dat het recht zich zal zegevieren! Het is niet makkelijk om mijn dankbaarheid in woorden uit te drukken, maar wil het bij deze toch proberen. Mijn ervaring als cliënt van mr. G.L.Gijsberts, is dat ik altijd op korte termijn terecht kan. Verder word ik ook altijd vriendelijk, respectvol, begripvol en zéér professioneel behandeld en geadviseerd. Alle ontwikkelingen in de zaak worden goed uitgelegd en onderbouwd. Zelf zal ik iedereen adviseren als U ooit een juridische procedure moet starten, (of al gestart is) beroep te doen op Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Zij zullen U met man en macht bijstaan in uw geschil. Excellent!!

We hebben Jeroen Hendriks als advocaat leren kennen. Wat in eerste instantie "appeltje / eitje" leek te zijn, bij onze zaak, werd een langdurig verhaal. De tegenpartij hield zich steeds niet aan de gemaakte afspraken en daardoor heeft Jeroen veel energie en tijd in deze zaak moeten stoppen. Hij heeft ons altijd met zeer deskundig advies bijgestaan. De zaak is tot onze grote tevredenheid door Jeroen afgerond.

Mr. Gijsberts heeft bij goed bijgestaan top-advocaat.

Door een zeer slechte en vervelende ervaring met de bewindvoerder en mentor voor onze zoon waarbij de beeindiging via de Kantonrechter niet lukte hebben we het kantoor Vogelaar Bosch Spijer Advocaten kunnen inschakelen. Wij zijn dhr. M.Vogelaar en Mevr. J.Todorov ontzettend dankbaar dat ze ons geholpen hebben met als resultaat een geweldig goede afloop bij de rechter tot gevolg. Nogmaals Hartelijk dank, Fam. M.Berends

Goede ondersteuning, duidelijke uitleg en communicatie, vriendelijk. Kontakt gehad met Mr. M. Vogelaar en Mr. J. Todorov.

Duidelijke informatievestrekking en goede begeleiding.

Mr. Spijer heeft mij goed bijgestaan, ik ben dan ook zeer tevreden.

ik ben goed geholpen en ben erg tevreden. De informatie vooraf over de betaling was een beetje verwarrend . Maar bij navraag werd het zo snel mogelijk opgehelderd.

Een duidelijke en open bijstand en ondersteuning, ook een stukje inleving.

Naast de zakelijke relatie, voelde ik vanaf het begin jullie inleving-empatisch vermogen. Dat geldt voor zowel mevrouw van t’ Veer als mevrouw Todorov.

betrokken

Vanaf het begin alle interesse en mogelijkheden aan gegeven. Prima contact ook bij bezoek aan huis. Goede kennis van zaken. Hield de de vinger aan de pols en liet zich niet door tegen partij vanwege zijn eigen goede onderbouwing en kennis van de casus met de door hem vastgestelde informatiedragers tegenhouden. Prima. Heel veel dank Edwin. Communicatie was OK

Goed ondersteund het afgelopen jaar.

Wij zijn bijgestaan voor de afwikkeling van overlijdensschade/ affectie schade. Het was een jaar waarin meneer Bosch ons goed heeft bijgestaan. Hij heeft voor alles gezorgd en dat deed hij met goede communicatie richting ons.

Professioneel en alles voor de cliënt

Zeer goed geholpen door het hele kantoor. Mocht ik ooit nogmaals iets hebben kom ik zeker terug.

Recht is recht eerlijke behandeling

Warme persoon de heer gijberts . Meedenkend , rustig , rustgevend voor mij als client . In de zaak kort en duidelijk maar scherp . Erg tevreden. Nogmaals dank !!

Deskundigheid en persoonlijk contact onderscheiden VBS van de rest

Mijn ervaring met mevrouw mr. J. Todorov is erg positief. Haar frisse blik gepaard met een flinke dosis strijdlust geeft je als burger moed om het op te nemen tegen grote partijen als die verzaken in hun manier van zaken doen.

Was top.!

Ze pakken het heel professioneel op, herhaling vatbaar.

Perfecte afhandeling van een toch lastig dossier

Dankzij de niet-aflatende inspanningen van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is na bijna vierenhalf jaar de zaak eindelijk beklonken en kon het dossier aan het begin van 2022 met de ondertekening van de vaststellingsovereenkomst met de verzekeraar van de tegenpartij met een goed gevoel worden afgesloten. Dankzij Anouk Korff met een voor mij onverwacht positief resultaat. Top.

Fantastisch.

Prettige samenwerking. De heer Gijsberts heeft steeds snel gehandeld als er zich weer strubbelingen voor deden. En dankzij zijn scherpe onderhandelingen met de tegenpartij tot een bevredigend resultaat gekomen. We zijn dan ook meer dan tevreden.

Deskundig en betrokken

Mijn ervaring met Vogelaar Bosch Spijer Advocaten is zeer positief. Ze hebben mij goed bijgestaan voor mijn letselschade. Een deskundig en betrokken partij die duidelijk communiceren.

Ze hebben mij uitstekend geholpen, duidelijke gesprekken. En eerlijke verwachtingen geschept. Goede communicatie evenals deskundige hulp

Ik werd goed geholpen. Ze stelden me op de hoogte van alle details en gaven mij het beste advies. Echt goed gedaan

Mr. Diaz heeft mij bijgestaan bij mijn letselschadezaak. Mr. Diaz communiceert duidelijk en heeft verstand van zaken. Hij legt de opties duidelijk uit en staat open voor het beantwoorden van je vragen. Wel heb ik gemerkt dat door drukte de reactietijd soms lang was en hij het niet redde om bepaalde stukken of informatie voor de afgesproken tijd te verwerken. Mr. Diaz en ik hebben hier een constructief gesprek over gehad en afspraken gemaakt voor het vervolg. Dit heeft geen effect gehad op de uitkomst van de zaak en ik ben dan ook meer dan blij met de afwikkeling van de zaak. Mr. Diaz heeft mij goed bijgestaan.

In het eerste contactgesprek wordt er heel goed geluisterd En een juiste conclusie getrokken. Het wordt helder weergegeven wat je kan verwachten.

Mijn ervaring is goed. Ze namen de tijd voor mij en reageerde altijd super snel op mailtjes en telefoontjes. Ze waren altijd vriendelijk. Ze deden mijn belangen behartigen en gaven eerlijk advies.

Heel fijn om dhr Bosch naast je te hebben staan, omdat je zelf al genoeg in de problemen zit, en dhr Bosch heel goed en kundig de andere financiële kant regelde. Zodat ik mijn kon richten op herstel.

Men is zeer professioneel in zijn werk!!!

Ik heb de juiste advies en professionele begeleiding gekregen. Mijn probleem is goed opgelost. Hartelijk bedankt. Groeten, Zahednia

Ik ben blij dat het traject na een half jaar achter de rug is. Soms was ik mischien ongeduldig maar ik wou er gewoon zsm vanaf al weet ik nu ook dat je in zo’n proces geduld moet hebben. Ik heb een fijne samenwerking(zo noem ik het maar) ervaren en ben nogmaals blij dat het traject voorbij is.

Het was een vreemde situatie, gelukkig ben ik goed bijgestaan! Zeer prettig geholpen, formeel maar ook een huiselijk warme sfeer.

Stonden gelijk klaar na ongeval en deden veel werk. Mooie adviezen en altijd bereikbaar

In 2018 contact gezocht met Vogelaar Bosch Spijer. Wegens verkeersongeval met letselschade. Deze gebeurtenis heeft veel impact gehad op mijn dagelijks leven. Door hun inzet en professionele kijk op deze zaak. Is het dossier in 2021 naar beide tevredenheid gesloten. Mijn dank is groot!! Tina Pat

Ik vind dat de zaak goed is opgepakt. Ik kreeg een goede blik op de zaak en hoe alles ging verlopen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van alle stappen en er werden direct knopen doorgehakt. Ondanks dat ik plots een andere advocaat kreeg, is het allemaal toch erg goed gegaan.

We werken inmiddels al meer dan tien jaar samen met Michiel Vogelaar en laatst een specifieke kwestie afgehandeld in samenwerking met Jeroen Hendriks. Snel kunnen schakelen en met constructieve efficiënte gesprekken en opvolging, hebben we de kwestie heel goed kunnen afwikkelen.

Juiste manier van aanpak en een hele goede communicatie.

Mijn ervaring omschrijf ik al volgt: een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat.

I think the work from Cristián is very good,im very happy with him

Gedurende periode van ongeveer 5 en half jaar, ben ik goed en deskundig bijgestaan door Mr. Edwin Bosch en bij zijn afwezigheid door Mr. Anouk Korff. Vanaf het eerste gesprek heeft Mr. Edwin Bosch mij het te doorlopen traject uitgelegd. Ik ben tevreden met de afwikkeling van mijn zaak. Als ik iets niet begreep ( juridisch vakjargon), dan werd mij dit uitgelegd. Zo kon ik de rust in mij bewaren en mij richten op mijn herstel.

Ik was met spoed op zoek naar een advocaat en kwam bij mevrouw Todorov terecht ze was gelijk een luisterend oor en liet me weer met beide benen op de grond staan

Vanaf het eerste moment dat ik telefonisch contact had met de heer Gijsberts voelde het goed aan. De heer Gijsberts heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Zeer tevreden over de uitkomst en ik zal iedereen de Heer Gijsberts aanbevelen op het gebied van arbeidsrecht.

Ik heb de heer Bosch ervaren als een grote en onmisbare hulp in de discussie met de verzekeraar van tegenpartij. Ik zou iedereen aanraden om bij omvangrijke letsels deze advocatenpraktijk in de arm te nemen. De heer Bosch heb ik ervaren als deskundig en betrokken. Met name de snelheid waarmee hij zaken ter hand neemt en de adequate wijze waarop hij adviseert en reageert op onder meer de argumenten van tegenpartij vind ik indrukwekkend.

Geen idee waar je instapt ca. 6 jaar geleden met een hele lastige tegenpartij, bleek, was het moeilijk maar nooit het vertrouwen in de heer Bosch verloren. Door hem kunnen doorzetten en het gevoel hebben dat iemand je zeer serieus neemt.

Goed geholpen door mr C.M. Cristian Diaz Top advocate heel erg bedankt.

In het begin stroef omdat het veel via mijn zus ging, daarna mij erbij betrokken!!

Ik heb hele goede ervaring met de heer Bosch heeft mij zeer goed bijgestaan geadviseerd En is zeer deskundig

Niets is minder waar, dan te weten dat Paulette van 't Veer de koningin is inderdaad de advocaten. Zeer deskundig, professioneel, secuur en laat je verbazen wat een geheugen zij heeft. Probeer eens een gesprek van 2 uur, zonder notities komt ze met een knaller van een verweer waarvan je achterover slaat. Hoe kan het dat Paulette in je hoofd kan kruipen en nog beter je situatie snapt dan jij zelf? Dit zegt al genoeg. Een vriend van me aanbevolen en die ervaarde exact hetzelfde. Verliezen is geen optie bij Paulette. In alle waardigheid wordt je behandeld en duikt dieper dan je zelf ooit bedacht hebt, maar weet tegelijkertijd dat (emotionele) randverhalen onnodig zijn, gezien de kennis die ze heeft bij de gedachtes van rechters. Bedankt voor alle inzet!

Mijn toegewezen advocaat was erg sympathiek maar zeker ook daadkrachtig. Alle fases (belletjes, brieven, etc.) werden snel, deskundig en uitstekend behandeld en verwerkt. Er was een begrip voor mijn situatie en op alle fronten werd er geen moeite gespaard mij zo goed mogelijk te behelpen. Ik ben enorm blij met de geboden hulp, het kiezen voor dit advocatenkantoor was een uitstekende keuze!

Snel, deskundig, klantvriendelijk en klacnt gericht. Alle hulp die je nodig hebt als je een peobleem hebt.

Ik ben zeer tevreden, over hoe de heer vogelaar mij geholpen heeft. Wat een andere advocaat niet voor elkaar kreeg in jaren ! Kreeg de heer Vogelaar wel voor elkaar in korte tijd. Nogmaals dank voor u goede diensten Mvg kuijpers

Mr Bosch heeft hart voor de cliënt en de zaak die daar bij hoort. Hij luistert goed naar de cliënt en geeft ook zijn mening en denkt absoluut mee. Toppie! Het cijfer 10 is niet van toepassing maar een hele dikke 15. Toppie! We zijn blij dat er weer een hoofdstuk klaar is. Nu kan de opruiming in het koppie beginnen. Onwijs bedankt voor alles. Vriendelijke groet Fam. Vermaas

Snelle reacties, eerlijk advies en met een goed gevoel de zaak kunnen afsluiten.

Ik ben zeer tevreden met hoe de zaak is behandeld en is opgelost. Daarvoor heel veel dank.

Zij hebben mij goed geholpen ben er dik te vreden mee.

Zorgzaam, punctueel, duidelijke overleg en uitleg, goede advies en professioneel optreden is de korte samenvatting hoe mijn zaak door de heer G. Gijsberts is behandelt. Ik ben zeer tevreden met de behaalde resultaat.

Wij zijn zeer content omtrent de behandeling van onze zaak. Alles is keurig en correct behandeld. Onze dank daar voor

mr. Anouk Korff heeft onder lastige omstandigheden een goed resultaat voor ons behaald.

Ben zeer tevreden Met vriendelijke groeten stephan du Mortier

Bij VBS Advocaten kantoor wordt goed rekening gehouden met de cliënt privacy. Mr. Bosch is zeer zeker empathisch , betrokken en professioneel . Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Iedereen bedankt en nog veel professioneel succes toegewenst!

Direct goed luisteren en na mijn verhaal de zaak op een duidelijke manier samenvatten wat wel terecht is en wat absoluut niet belangrijk is! Het probleem/geschil uitvergroten en oplossingen aanbieden om het op te lossen! Dat het voor beiden kanten, mijn kant en van mijn aanklager duidelijk is dat wij ons aan de Nederlandse wet houden en aan de kleine lettertjes in contracten enkel houden als het ook rechtvaardig is! Door aandachtig zichzelf in te lezen heeft Mr. Hendriks diverse verplichtingen kunnen weerleggen die niet strookte in de kleine lettertjes van het contract wat mijn aanklager mij achteraf toezond! Dit heeft hij goed geformuleerd en dit in samenspraak met mij verzonden naar mijn aanklager ! In de zaak & correspondentie hierna heb ik met een rustige gevoel mijn werkzaamheden voor mijn klanten kunnen uitvoeren ipv in de stress van onmacht te blijven hangen ! Ik kon geld verdienen omdat ik de zaak uit handen had gegeven en wist dat er gewerkt werd aan een oplossing die goed was voor mijzelf en mijn aanklager ! Na de tweede brief van Mr. Hendriks ben ik uitgenodigd bij mijn aanklager en hebben we het zonder hoogoplopende ruzie kunnen uitpraten en is de zaak gesust ! Door de professionaliteit van het advocatenkantoor nam mijn aanklager mij serieus en gaf zijn fouten toe! Mijzelf was het niet gelukt en zou het geschil alleen maar zorgen voor stress, ruzie en meer kosten !! Dus door een luisterend oor, goed advies en een duidelijke brief bereik je meer goodwill bij de tegenpartij!

Mevrouw Korff heeft mijn letselschade snel, vakkundig en met goed resultaat afgerond.

De afgelopen 5 jaar heeft Vogelaar Bosch Spijer advocaten mijn rechten vertegenwoordigd. Hier ben ik heel tevreden over. De communicatie verliep altijd heel goed en was vertrouwd. Wanneer iets voor mij niet duidelijk was, was er altijd tijd om dit één- op- één of online te bespreken. Dit vond ik erg fijn.

Mijn ervaring met advocaat Jorika Todorov is uitermate positief, de persoonlijke en innemende benadering geeft een gevoel van betrokkenheid, voor mij persoonlijk schept dit vertrouwen.

Fijn kantoor en advocaten goede bereikbaarheid

Edwin Bosch heeft ons in een uiterst delicate zaak met veel deskundigheid en rust begeleid en onze belangen uitstekend behartigd. Wij willen hem en zijn kantoor van harte aanbevelen.

Een advocaat dan denk je vaak die staan zo ver van mij af. In mijn (kleine) zaak is dit absoluut niet mijn ervaring geweest. Prettig duidelijk en absoluut geen bla bla verhaal met mooie praatjes of moeilijk taalgebruik. De kracht zit denk ik dat zij het verhaal van de Westlandse mentaliteit "gewoon doorgaan en niet zeuren" om kunnen draaien naar wat verstandig is zonder dat er iets ontstaat wat helemaal niet bij deze mentaliteit past. Goed onder woorden kunnen brengen wat verstandig is, de nadelen ervan bespreken / op papier zetten en dan de keuze rustig bij de client leggen.

Is maar 1 ding wat ik jammer vindt de kosten vindt ik hoog als je net genoegverdient dan zijn het volledige kosten voor je zelf en dat kan nog wel eens en nadeel zijn In je proces .

Vakkundige hulp. Goed advies en hulp in ontslag. Perfecte communicatie. Erg blij mij mijn advocaat. Met een goede afsluiting.

Gezien de bizarre situatie is de heer Gijsberts sterk overtuigd van de zaak geweest, hij zat boven op de zaak en komt afspraken goed na.

Ik voelde me serieus genomen in deze situatie. Duidelijke informatie en communicatie en als het nodig was een goede voorbereiding en zeer deskundig. Zat er boven op. Als feedback zou ik willen meegeven soms iets meer meer te luisteren naar de richting en wensen van de cliënt. Toch wil ik iedereen adviseren deze advocaat te raadplegen wanneer je met een letselschadezaak te maken krijgt.

Luisterend oor, deskundig advies en dossier behandeling. Vriendelijk contactmedewerkers ook

Ik heb het contact met de heer Gijsberts tijdens mijn procedure als zeer prettig ervaren. Er werd snel gehandeld en gereageerd en ik voelde mij goed begrepen en ondersteund. Het advies was deskundig en voor mij duidelijk uitgelegd.

Ik was al bekend met dit kantoor bij me scheiding. En nu met een verschrikkelijke lange slopende zaak door me ex. Blij met de uitkomst van de rechter. Alle lof aan mevr. Todorov Van deze advocaten bureau. Mvg yolanda de Jonge

Accuraat, menselijk, communicatief duidelijke hulp.

Zeer snel het doel bereikt en hield ons keurig van alles op de hoogte. Echt een aanrader

Hij zat er altijd bovenop en hield me van alles op de hoogte. Ik ben super blij dat het gelukt is ondanks het moeilijke proces. Ik zou hem zeker aanbevelen aan vrienden en familie!

Er is jaren weinig tot niets gedaan vervolgens word ik door iemand anders geholpen die dan regelmatig contact houdt en alle zaken op de hoogte stelt in dit geval dhr. Diaz. Ik zal de onderstaande vragen ook beantwoorden nav de contact met dhr. Diaz

Goede Stabiele En Vastberaden Service Van Mijn Advocaat Mevrouw Todorov Van Het Advocatenkantoor Bosch Speijer Advocaten.

Was begonnen met VBS in 2017. ben nog blij met de resultaten.

Advocaat Mr. J (Jorika) Todorov heeft namens ons bezwaar aangetekend tegen een besluit van gemeente Westland. Het beroepschrift met bijlagen was gedegen en tijdens de hoorzitting heeft zij het bezwaar goed en krachtig verwoord. Opvallend is de prettige omgang en de snelle reactie die zij geeft wanneer er nieuws is, of wanneer je een vraag per mail stelt.

Ben ten altijd te woord gestaan als ik vragen had of er werk snel contact met me opgenomen zodra er nieuws was. Ben goed bijgestaan door mijn persoonlijke advocaat dhr. G Gijsberts en zijn gehele team. Ik weet waar ik ten allertijden terecht kan als juridisch advies nodig is! RESPECT!

Zeer professioneel en goed geholpen met de afwikkeling van de schadeclaim, met een super positief resultaat. de communicatie, het advies alsmede de deskundigheid van Dhr. Bosch hebben ons heel erg ont zorgt. Bedankt daarvoor

Het letseldossier werd voortvarende opgepakt en in de tijd goed gemonitord.

Snelle en duidelijke communicatie Buitengewoon proffesioneel en deskundig

Een zeer fijne, persoonlijke warmhartige behandeling en afhandeling. Kennis en kunnen on point. Goed bereikbaar, zeer snel in communicatie en stukken schrijven.

Mijn ervaring met VBSA heb ik als zeer prettig ervaren. De klant centraal met een tijdige, duidelijke en eerlijke communicatie.

Ik kwam bij de heer Gijsberts terecht i.v.m. een geschil in het arbeidsrecht. Mijn situatie was vrij ingewikkeld en hij nam goed de tijd om mij werkelijk te helpen en mee te denken erin. Ik heb naar mijn idee de beste hulp gekregen, die ik krijgen kon.

Ik heb Mr.Bosch, Edwin ervaren als een kundig advocaat in het letselschade gebeuren, en waar je als cliënt een goede band mee opbouwt, dit wordt gecreëerd door zijn fijne manier van communicatie naar mij toe, en het kundig op papier zetten richting tegenpartij. Hij heeft tesamen met zijn kantoor berijkt dat er binnen 10 maanden na aanvaarding van de case een eindbetaling is gedaan naar tevredenheid van ons, het maximale is er uit gehaald. Nogmaals bedankt Ron de Bruijn

Mijn ervaring in zo’n korte tijd was sprakeloos, de professionaliteit en de kennis van zaken van de heer C.M. Diaz was zo nuttig en briljant dat met een gesprek weest ik van me rechten en hoe ver in die situatie kon ik belandde, vanwege dat ik in eerste instantie was vol met angst en woede kon ik niet zorgvuldig denken, met de gesprek met de heer Diaz kon ik zien dat in het leven is meer dan angst en woede, daar kom ik en ook niemand mooie uit, dus ik realiseer dat is beter probeer te vergeten om verder te kunnen gaan, ik wens de hele staf heel veel succes in de toekomst en bedankt voor het service. Met vriendelijke groeten Edwin Reyes.

In verband met een aanrijding had ik een goede letselschade advocaat nodig. En die heb ik gevonden bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten! Niet alleen hebben zij mijn schade vergoed gekregen, ze hebben dit ook nog eens op een zeer efficiënte manier gedaan. Daarbij communiceren zij erg goed. Je wordt consequent op de hoogte gehouden van de status van het dossier. Een aanrader!

Een fijne samenwerking, nooit was een vraag teveel en altijd werd er tijd vrij gemaakt voor antwoorden. Ik voelde betrokkenheid en vertrouwen. Kortom, ik ben heel erg tevreden.

Een fijne samenwerking, nooit was een vraag teveel en altijd werd er tijd vrij gemaakt voor antwoorden. Ik voelde betrokkenheid en vertrouwen. Kortom, ik ben heel erg tevreden.

Super ervaring. Alles ging volgens plan. Er word zeker professioneel gehandeld. Goed contact naar de klant. Alles word duidelijk uitgelegd zodat je als iemand die niet bekent is in de juridische wereld toch alles begrijpt .

Mr. Bosch heb ik ervaren als een zeer betrokken, professioneel en empatisch persoon. Heeft de talent om mij op mijn gemak te stellen gezien wat ik heb meegemaakt en ik heb altijd het volste vertrouwen gehad dat hij hart had voor mijn zaken.

Ben goed gehoord gesteund en bijgestaan goeie raad en advies gehad jorika je bent een topper

Het was voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik min of meer door toeval gebruik gemaakt heb van een letsel-schade advocaat. In de 'Graven-zander las ik dat er op 29 maart 2019 een gratis inloopspreekuur aangeboden werd. Gezien door het feit dat ik schade opgelopen had dacht ik hier wil ik meer van weten. De heer Bosch ontving mij vergezeld door mijn echtgenoot en zei steek maar van wal. Nadat wij alles verteld hadden vatte hij het samen en we waren verbluft over zijn kennis. We moesten echter wel geduld hebben want dat loopt wel een jaar. Maar wel een uitstekend resultaat.

contact was goed en duidelijk en zeer tevreden met het eindresultaat

Zeer tevreden over de werkwijze en aanpak.. Geeft goeie raad en advies

Edwin bewijst zich keer op keer als primus inter pares. Ik ben hem zeer erkentelijk voor zijn geduldige en gedreven bijstand in mijn zaak, hetgeen heeft geleid tot een mooi resultaat.

Mr. Anouk Korff heeft mijn zaak naar volle tevredenheid afgehandeld. Communicatie is helemaal top, echt een aanrader!!!.

Een zeer prettige ervaring over een zeer verdrietig verhaal, Edwin heeft dit met heel veel begrip behandeld. Wij zijn hier ook zeer dankbaar voor. Altijd een luisterend oor en klaar staan voor vragen. Kortom een hele goede ervaring

De heer Gijsberts heeft mijn zaak overgenomen met betrekking tot een arbeidsconflict met mijn werkgever. Hij was efficiënt, professioneel en kwam zijn afspraken altijd na. Daarnaast heeft hij de zaak in 4 dagen kunnen afronden met als resultaat een vasthellingsovereenkomst met betere afspraken. Ik ben de heer Gijsberts ontzettend dankbaar en kan hem zeker aanraden als advocaat.

Ik ben als client hee erg tevreden met hoe ik in 2 jaar ben geholpen en hoeveel steun ik kreeg van mijn advocaat A.J Korff. Super goed ervaren aanrader!!

De heer Mr Gijsberts is zeer klantvriendelijk, deskundig, duidelijk met advies en zeer doortastend waardoor alles perfect kon worden afgewikkeld met de tegenpartij. Zeer bewonderingswaardig. !

Als familie zijn wij uitstekend geholpen bij twee zaken, die nagenoeg gelijktijdig verholpen werden.

Bedankt voor alles meneer diaz U bent echt een goede advocaat egt Ben heel blij met u Als ik in de toekomst nodig heb ik laat u gelijk weten Dankjewel dat je mij heb geholpen en voor u tijd Mvg Bilel Marzougui

Zeer vakkundig en persoonlijk goed geholpen door dhr. Gijsberts. Efficiënt en daadkrachtig heeft hij mij gelopen met het conflict met mijn ex-werkgever. Ik voelde mijn gehoord en begrijpen bij dhr. Gijsberts, dit vond ik persoonlijke heel belangrijk.

Dhr. Diaz heeft goed werk verricht zowel de zaak als de afwikkeling hiervan.

De zaak is prima afgewikkeld met een goede schadeuitkering. Er was wel heel erg weinig persoonlijk contact.

De lange duur van de procedure ligt niet aan VSB-advocaten, maar aan de 'weder'partij. Niettemin bleef VSB hardnekkig vasthouden en met een maximum resultaat.

Uitstekend hulp en deskundigheid bij de behandeling van mijn zaak.

Goed geholpen, fijne gesprekken gehad en een zeer goede uitleg gekregen. Dank hiervoor

Na een accuraat kennismakingsgesprek is doelmatig actie ondernomen door dhr. Hendriks, wat tot een soepele afwikkeling heeft geleid. Het vertrouwen in dit bureau heeft ons veel kopzorgen uit handen genomen.

Cristian heeft mij in een moeilijke periode van letsel, perfect ondersteund als advocaat omdat: - bij vragen stel een antwoord - was aanwezig tijdens gesprekken met de tegenpartij - altijd schriftelijke bevestiging - profesionele afhandeling met de tegenpartij - heeft hart voor zijn clienten Bedankt voor alles.

Het is zeker een aanrader dit is de beste advocaat ik in ooit in me leven hebt gehad

Mijn ervaring is super, je word hier echt opgevangen als je in een moeilijke situatie zit waarbij je juridische hulp nodig hebt. Daarbij word er echt naar je geluisterd en veel begrip en geduld getoond, Deze juristen zijn super in hun werk zeer hoog kwaliteit niveau en met een enorme kennis van hun werkzaamheden en ze gaan tot hun uiterste door om hun doel te behalen om de juiste oplossing of terechtheid te vinden voor hun klant.. Dus daarbij zal ik altijd deze advocaten kantoor aanbevelen aan mensen die hulp nodig hebben. Met vriendelijke groeten, John Bruggeling

Hartelijk dank voor het duidelijke advies!

Ik met door hun alle best geholpen met meer zakken met egt blij met jullie

Vakkundig geholpen door een vriendelijke advocate

Heel fijn kantoor die op alle vlakken kennis in huis heeft. Bij mijn zaak door meerdere advocaten van dit kantoor advies gekregen .

Prettig/ korte lijn/ advocaat verduidelijkt om fouten te voorkomen/ doel van cliënt is behaald. Het betreft dhr. Gijsberts (hij staat nog niet in de lijst van de namen)

Ik ben goed geadviseerd en geholpen, enigste nadeel was toen mijn formalige advocaat het advocatenkantoor verliet ik zelf achter mijn nieuwe advocaat aan moest gaan daarmee bedoel ik dat ik 2weken lang heb moeten bellen en mailen tot ik tehoren kreeg wie mijn nieuwe advocaat zou zijn. Buiten dat ben ik zeer tevreden over hoe ik ben geholpen en zou ik jullie zeker adviseren aan vrienden en kennissen.

In september 2018 kreeg ik een arbeidsgeschil met mijn werkgever, een grote verzekeringsmaatschappij. Ik heb toen besloten mij juridisch te laten bijstaan door arbeidsrechtsadvocaat Mr. Elkan Spijer van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten gevestigd in Het Westland. Ik kan met recht zeggen dé beste beslissing die ik toen had kunnen nemen. Mr. Elkan Spijer heeft een groot inlevingsvermogen en kan prima de hoofd- van de bijzaken scheiden. Verder kan hij uitstekend schrijven, blijft hij te allen tijde rustig en staat hij altijd klaar voor zijn cliënten, óók in de avonden en weekenden. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een voor mij uitstekend resultaat. Ik kan iedereen die te maken krijgt met een arbeidsrechtelijk geschil Mr. Elkan Spijer ten zeerste aanbevelen. Ik wil Mr. Elkan Spijer en zijn kantoor VBS Advocaten nogmaals ontzettend bedanken voor alle juridische ondersteuning van de afgelopen periode. Groeten, John - Kwintsheul

De heer Bosch heeft ons zeer deskundig geadviseerd. Het was daarnaast heel prettig dat we mede het tempo van de procedure konden bepalen en dat alle stappen in overleg zijn gezet. De onderbouwing van de letselschade claim is aan ons uitgebreid toegelicht door de heer Bosch. De hoogte van de claim werd door ons als stevig gezien, maar bleek dermate reëel dat, mede door de argumentatie en de complete onderbouwing, deze bijna in zijn geheel is gehonoreerd door de verzekeringsmaatschappij. Kortom, een top advies!

De advocaat mw Korff heeft het allemaal goed geregeld voor ons. Dank namens de Familie

De heer Bosch en mevrouw Anouk hebben het heel goed gedaan. Ook in de toekomst mocht er wat voorvallen dan ik neem meteen contact op met de heer Bosch! Ook heb ik mijn familie gevraagd als er wat is of zij dan contact met de heer Bosch kunnen opnemen. Zijn gegevens heb ik al door geappt naar mijn familieleden. Hartelijke groet, R. Gajadhar

dit is de 2e keer dat ze mij bijstaan in een voor mij groot financieel probleem en het is de 2e keer dat ze het oplossen wij hebben weer fijne feestdagen

Lastige dingen worden heel duidelijk uitgelegd. Ze staan voor de klant om alles zo goed mogelijk geregeld te krijgen

Na slechte ervaring met vorige advokaat in dezelfde zaak was het kontakt met Mr. Hendriks reeds vanaf het begin een opluchting

Mr. Hendriks heeft zich goed ingelezen in de zaak en de juiste argumenten weten te gebruiken om de zaak tot een succesvolle uitspraak te leiden.

Hallo. Ik heb deze ondersteuning van mr. Todorov als heel fijn ervaren.iemand die luisterd verstad heeft van zaken en ten alle tijden berijkbaar is voor vragen. Dus mijn ervaring is wel de sterren waart. MVG R Sschuijffel

Veel begrip en steun gekregen een advocaat met veel ervaring

Dhr. E. Spijer heeft mij bijgestaan en heeft dit op een erg goede en professionele manier gedaan met een goede afloop. Het contact verliep zeer prettig en goed. Ik kan persoonlijk Dhr. Spijer erg aanbevelen.

Kon snel terecht bij Jeroen Hendriks. Vriendelijk en efficiënt geholpen en ook het resultaat was tot tevredenheid.

Wij zijn in iuiste manier door Mevrouw Todorov geholpen.

Zijn heel geduldig geweest met mijn zaak. Uiteindelijk heeft dit goed resultaat opgeleverd

Ik heb hele goede ervaringen met dit advocatenkantoor en kan het aan iedereen aanbevelen. De advocaten denken met je mee en komen met duidelijke uitleg. Ze nemen echt de tijd voor je. Ze hebben mij bij 2 zaken behartigd en allebei met een goed resultaat.

Gewoon zoals het hoort, zakelijk, duidelijk, snel met antwoorden en opvolgen. Zonder meer aan te bevelen!

De heer Bosch was duidelijk in zijn uitleg. Vooraf was ik goed geïnformeerd over wat mij te wachten stond in dit proces. 'Er komen allerlei vervelende brieven uw kant op waar u vooral niet teveel vanuit emotie naar moet kijken. Het is het standpunt van uw tegenpartij, dus laat het los en laat mij mijn werk doen.' En zo geschiedde, maar omdat ik goed voorbereid was, viel het dus niet al te rauw op mijn dak. De afhandeling verliep verder redelijk vlot, volgens verwachting. En de tussentijdse informatievoorziening was steeds voldoende.

Goede vriendelijke service . Me overal netjes van op de hoogte gehouden. En hoop op een goed uiteinde 🙂 Dank u wel. Yvonne Piro

Uitstekend!! Staan meteen klaar als je met vragen zit en er word meteen werk van gemaakt.

Ik ben tevreden en ik ben goed geholpen goed resultaat behaald

Ik heb het een zeer prettige samenwerking gevonden ,natuurlijk zag ik het wel eens niet meer zitten en heb ik wel eens gemopperd De heer E.W Bosch trok me altijd weer uit het negatieve, waarvoor mijn dank De heer E.W Bosch heeft mij altijd een realistische stand van zaken gegeven ,niks mooier praten als dat het was ook niet negatiever dan het was. Zonder de heer E.W Bosch had mijn toekomst en huidige stand van zaken er niet zo uit gezien zo als die nu is Ik ben de heer E.W Bosch zeer dankbaar ,en als iemand mij ooit zou vragen over een advocaat dan zal de heer E.W Bosch als eerste zijn die ik zou roepen Geachte heer Bosch nogmaals mij dank ,en vriendelijke groet , C vd meer

Ik ben een zeer tevreden klant. Dhr Bosch heeft snel en gericht geantwoord. Uiteraard niet voordat hij met ons had gesproken wat onze wensen waren.