Cliënten over VBS

De advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten onderscheiden zich door een grote persoonlijke betrokkenheid, laagdrempeligheid en uitstekende dienstverlening. Onze advocaten zijn specialisten op hun vakgebied. Veel tevreden cliënten gingen u daarom al voor.

Advocaatscore…

Wij vinden het belangrijk om te weten wat cliënten van ons kantoor en onze dienstverlening vinden. Daarom nemen wij deel aan AdvocaatScore. Dat betekent dat wij cliënten na het afsluiten van hun dossier uitnodigen om ons te beoordelen. Deze beoordeling vindt plaats op het platform van KlantenVertellen. Wij hebben daardoor geen invloed op (de inhoud van) deze berichten. De berichten die hieronder staan komen van de website van KlantenVertellen.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Scroll dan door de onderstaande reviews…

Onze cliënten geven ons een 9,5 op een schaal van nul tot tien van totaal 141 beoordelingen. Hieronder enkele citaten van onze tevreden cliënten:

Mr. Diaz heeft mij bijgestaan bij mijn letselschadezaak. Mr. Diaz communiceert duidelijk en heeft verstand van zaken. Hij legt de opties duidelijk uit en staat open voor het beantwoorden van je vragen. Wel heb ik gemerkt dat door drukte de reactietijd soms lang was en hij het niet redde om bepaalde stukken of informatie voor de afgesproken tijd te verwerken. Mr. Diaz en ik hebben hier een constructief gesprek over gehad en afspraken gemaakt voor het vervolg. Dit heeft geen effect gehad op de uitkomst van de zaak en ik ben dan ook meer dan blij met de afwikkeling van de zaak. Mr. Diaz heeft mij goed bijgestaan.

In het eerste contactgesprek wordt er heel goed geluisterd En een juiste conclusie getrokken. Het wordt helder weergegeven wat je kan verwachten.

Mijn ervaring is goed. Ze namen de tijd voor mij en reageerde altijd super snel op mailtjes en telefoontjes. Ze waren altijd vriendelijk. Ze deden mijn belangen behartigen en gaven eerlijk advies.

Heel fijn om dhr Bosch naast je te hebben staan, omdat je zelf al genoeg in de problemen zit, en dhr Bosch heel goed en kundig de andere financiële kant regelde. Zodat ik mijn kon richten op herstel.

Men is zeer professioneel in zijn werk!!!

Ik heb de juiste advies en professionele begeleiding gekregen. Mijn probleem is goed opgelost. Hartelijk bedankt. Groeten, Zahednia

Ik ben blij dat het traject na een half jaar achter de rug is. Soms was ik mischien ongeduldig maar ik wou er gewoon zsm vanaf al weet ik nu ook dat je in zo’n proces geduld moet hebben. Ik heb een fijne samenwerking(zo noem ik het maar) ervaren en ben nogmaals blij dat het traject voorbij is.

Het was een vreemde situatie, gelukkig ben ik goed bijgestaan! Zeer prettig geholpen, formeel maar ook een huiselijk warme sfeer.

Stonden gelijk klaar na ongeval en deden veel werk. Mooie adviezen en altijd bereikbaar

In 2018 contact gezocht met Vogelaar Bosch Spijer. Wegens verkeersongeval met letselschade. Deze gebeurtenis heeft veel impact gehad op mijn dagelijks leven. Door hun inzet en professionele kijk op deze zaak. Is het dossier in 2021 naar beide tevredenheid gesloten. Mijn dank is groot!! Tina Pat

Ik vind dat de zaak goed is opgepakt. Ik kreeg een goede blik op de zaak en hoe alles ging verlopen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van alle stappen en er werden direct knopen doorgehakt. Ondanks dat ik plots een andere advocaat kreeg, is het allemaal toch erg goed gegaan.

We werken inmiddels al meer dan tien jaar samen met Michiel Vogelaar en laatst een specifieke kwestie afgehandeld in samenwerking met Jeroen Hendriks. Snel kunnen schakelen en met constructieve efficiënte gesprekken en opvolging, hebben we de kwestie heel goed kunnen afwikkelen.

Juiste manier van aanpak en een hele goede communicatie.

Mijn ervaring omschrijf ik al volgt: een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat.

I think the work from Cristián is very good,im very happy with him

Gedurende periode van ongeveer 5 en half jaar, ben ik goed en deskundig bijgestaan door Mr. Edwin Bosch en bij zijn afwezigheid door Mr. Anouk Korff. Vanaf het eerste gesprek heeft Mr. Edwin Bosch mij het te doorlopen traject uitgelegd. Ik ben tevreden met de afwikkeling van mijn zaak. Als ik iets niet begreep ( juridisch vakjargon), dan werd mij dit uitgelegd. Zo kon ik de rust in mij bewaren en mij richten op mijn herstel.

Ik was met spoed op zoek naar een advocaat en kwam bij mevrouw Todorov terecht ze was gelijk een luisterend oor en liet me weer met beide benen op de grond staan

Vanaf het eerste moment dat ik telefonisch contact had met de heer Gijsberts voelde het goed aan. De heer Gijsberts heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Zeer tevreden over de uitkomst en ik zal iedereen de Heer Gijsberts aanbevelen op het gebied van arbeidsrecht.

Ik heb de heer Bosch ervaren als een grote en onmisbare hulp in de discussie met de verzekeraar van tegenpartij. Ik zou iedereen aanraden om bij omvangrijke letsels deze advocatenpraktijk in de arm te nemen. De heer Bosch heb ik ervaren als deskundig en betrokken. Met name de snelheid waarmee hij zaken ter hand neemt en de adequate wijze waarop hij adviseert en reageert op onder meer de argumenten van tegenpartij vind ik indrukwekkend.

Geen idee waar je instapt ca. 6 jaar geleden met een hele lastige tegenpartij, bleek, was het moeilijk maar nooit het vertrouwen in de heer Bosch verloren. Door hem kunnen doorzetten en het gevoel hebben dat iemand je zeer serieus neemt.

Goed geholpen door mr C.M. Cristian Diaz Top advocate heel erg bedankt.

In het begin stroef omdat het veel via mijn zus ging, daarna mij erbij betrokken!!

Ik heb hele goede ervaring met de heer Bosch heeft mij zeer goed bijgestaan geadviseerd En is zeer deskundig

Niets is minder waar, dan te weten dat Paulette van 't Veer de koningin is inderdaad de advocaten. Zeer deskundig, professioneel, secuur en laat je verbazen wat een geheugen zij heeft. Probeer eens een gesprek van 2 uur, zonder notities komt ze met een knaller van een verweer waarvan je achterover slaat. Hoe kan het dat Paulette in je hoofd kan kruipen en nog beter je situatie snapt dan jij zelf? Dit zegt al genoeg. Een vriend van me aanbevolen en die ervaarde exact hetzelfde. Verliezen is geen optie bij Paulette. In alle waardigheid wordt je behandeld en duikt dieper dan je zelf ooit bedacht hebt, maar weet tegelijkertijd dat (emotionele) randverhalen onnodig zijn, gezien de kennis die ze heeft bij de gedachtes van rechters. Bedankt voor alle inzet!

Mijn toegewezen advocaat was erg sympathiek maar zeker ook daadkrachtig. Alle fases (belletjes, brieven, etc.) werden snel, deskundig en uitstekend behandeld en verwerkt. Er was een begrip voor mijn situatie en op alle fronten werd er geen moeite gespaard mij zo goed mogelijk te behelpen. Ik ben enorm blij met de geboden hulp, het kiezen voor dit advocatenkantoor was een uitstekende keuze!

Snel, deskundig, klantvriendelijk en klacnt gericht. Alle hulp die je nodig hebt als je een peobleem hebt.

Ik ben zeer tevreden, over hoe de heer vogelaar mij geholpen heeft. Wat een andere advocaat niet voor elkaar kreeg in jaren ! Kreeg de heer Vogelaar wel voor elkaar in korte tijd. Nogmaals dank voor u goede diensten Mvg kuijpers

Mr Bosch heeft hart voor de cliënt en de zaak die daar bij hoort. Hij luistert goed naar de cliënt en geeft ook zijn mening en denkt absoluut mee. Toppie! Het cijfer 10 is niet van toepassing maar een hele dikke 15. Toppie! We zijn blij dat er weer een hoofdstuk klaar is. Nu kan de opruiming in het koppie beginnen. Onwijs bedankt voor alles. Vriendelijke groet Fam. Vermaas

Snelle reacties, eerlijk advies en met een goed gevoel de zaak kunnen afsluiten.

Ik ben zeer tevreden met hoe de zaak is behandeld en is opgelost. Daarvoor heel veel dank.

Zij hebben mij goed geholpen ben er dik te vreden mee.

Zorgzaam, punctueel, duidelijke overleg en uitleg, goede advies en professioneel optreden is de korte samenvatting hoe mijn zaak door de heer G. Gijsberts is behandelt. Ik ben zeer tevreden met de behaalde resultaat.

Wij zijn zeer content omtrent de behandeling van onze zaak. Alles is keurig en correct behandeld. Onze dank daar voor

mr. Anouk Korff heeft onder lastige omstandigheden een goed resultaat voor ons behaald.

Ben zeer tevreden Met vriendelijke groeten stephan du Mortier

Bij VBS Advocaten kantoor wordt goed rekening gehouden met de cliënt privacy. Mr. Bosch is zeer zeker empathisch , betrokken en professioneel . Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Iedereen bedankt en nog veel professioneel succes toegewenst!

Direct goed luisteren en na mijn verhaal de zaak op een duidelijke manier samenvatten wat wel terecht is en wat absoluut niet belangrijk is! Het probleem/geschil uitvergroten en oplossingen aanbieden om het op te lossen! Dat het voor beiden kanten, mijn kant en van mijn aanklager duidelijk is dat wij ons aan de Nederlandse wet houden en aan de kleine lettertjes in contracten enkel houden als het ook rechtvaardig is! Door aandachtig zichzelf in te lezen heeft Mr. Hendriks diverse verplichtingen kunnen weerleggen die niet strookte in de kleine lettertjes van het contract wat mijn aanklager mij achteraf toezond! Dit heeft hij goed geformuleerd en dit in samenspraak met mij verzonden naar mijn aanklager ! In de zaak & correspondentie hierna heb ik met een rustige gevoel mijn werkzaamheden voor mijn klanten kunnen uitvoeren ipv in de stress van onmacht te blijven hangen ! Ik kon geld verdienen omdat ik de zaak uit handen had gegeven en wist dat er gewerkt werd aan een oplossing die goed was voor mijzelf en mijn aanklager ! Na de tweede brief van Mr. Hendriks ben ik uitgenodigd bij mijn aanklager en hebben we het zonder hoogoplopende ruzie kunnen uitpraten en is de zaak gesust ! Door de professionaliteit van het advocatenkantoor nam mijn aanklager mij serieus en gaf zijn fouten toe! Mijzelf was het niet gelukt en zou het geschil alleen maar zorgen voor stress, ruzie en meer kosten !! Dus door een luisterend oor, goed advies en een duidelijke brief bereik je meer goodwill bij de tegenpartij!

Mevrouw Korff heeft mijn letselschade snel, vakkundig en met goed resultaat afgerond.

De afgelopen 5 jaar heeft Vogelaar Bosch Spijer advocaten mijn rechten vertegenwoordigd. Hier ben ik heel tevreden over. De communicatie verliep altijd heel goed en was vertrouwd. Wanneer iets voor mij niet duidelijk was, was er altijd tijd om dit één- op- één of online te bespreken. Dit vond ik erg fijn.

Mijn ervaring met advocaat Jorika Todorov is uitermate positief, de persoonlijke en innemende benadering geeft een gevoel van betrokkenheid, voor mij persoonlijk schept dit vertrouwen.

Fijn kantoor en advocaten goede bereikbaarheid

Edwin Bosch heeft ons in een uiterst delicate zaak met veel deskundigheid en rust begeleid en onze belangen uitstekend behartigd. Wij willen hem en zijn kantoor van harte aanbevelen.

Een advocaat dan denk je vaak die staan zo ver van mij af. In mijn (kleine) zaak is dit absoluut niet mijn ervaring geweest. Prettig duidelijk en absoluut geen bla bla verhaal met mooie praatjes of moeilijk taalgebruik. De kracht zit denk ik dat zij het verhaal van de Westlandse mentaliteit "gewoon doorgaan en niet zeuren" om kunnen draaien naar wat verstandig is zonder dat er iets ontstaat wat helemaal niet bij deze mentaliteit past. Goed onder woorden kunnen brengen wat verstandig is, de nadelen ervan bespreken / op papier zetten en dan de keuze rustig bij de client leggen.

Is maar 1 ding wat ik jammer vindt de kosten vindt ik hoog als je net genoegverdient dan zijn het volledige kosten voor je zelf en dat kan nog wel eens en nadeel zijn In je proces .

Vakkundige hulp. Goed advies en hulp in ontslag. Perfecte communicatie. Erg blij mij mijn advocaat. Met een goede afsluiting.

Gezien de bizarre situatie is de heer Gijsberts sterk overtuigd van de zaak geweest, hij zat boven op de zaak en komt afspraken goed na.

Ik voelde me serieus genomen in deze situatie. Duidelijke informatie en communicatie en als het nodig was een goede voorbereiding en zeer deskundig. Zat er boven op. Als feedback zou ik willen meegeven soms iets meer meer te luisteren naar de richting en wensen van de cliënt. Toch wil ik iedereen adviseren deze advocaat te raadplegen wanneer je met een letselschadezaak te maken krijgt.

Luisterend oor, deskundig advies en dossier behandeling. Vriendelijk contactmedewerkers ook

Ik heb het contact met de heer Gijsberts tijdens mijn procedure als zeer prettig ervaren. Er werd snel gehandeld en gereageerd en ik voelde mij goed begrepen en ondersteund. Het advies was deskundig en voor mij duidelijk uitgelegd.

Ik was al bekend met dit kantoor bij me scheiding. En nu met een verschrikkelijke lange slopende zaak door me ex. Blij met de uitkomst van de rechter. Alle lof aan mevr. Todorov Van deze advocaten bureau. Mvg yolanda de Jonge

Accuraat, menselijk, communicatief duidelijke hulp.

Zeer snel het doel bereikt en hield ons keurig van alles op de hoogte. Echt een aanrader

Hij zat er altijd bovenop en hield me van alles op de hoogte. Ik ben super blij dat het gelukt is ondanks het moeilijke proces. Ik zou hem zeker aanbevelen aan vrienden en familie!

Er is jaren weinig tot niets gedaan vervolgens word ik door iemand anders geholpen die dan regelmatig contact houdt en alle zaken op de hoogte stelt in dit geval dhr. Diaz. Ik zal de onderstaande vragen ook beantwoorden nav de contact met dhr. Diaz

Goede Stabiele En Vastberaden Service Van Mijn Advocaat Mevrouw Todorov Van Het Advocatenkantoor Bosch Speijer Advocaten.

Was begonnen met VBS in 2017. ben nog blij met de resultaten.

Advocaat Mr. J (Jorika) Todorov heeft namens ons bezwaar aangetekend tegen een besluit van gemeente Westland. Het beroepschrift met bijlagen was gedegen en tijdens de hoorzitting heeft zij het bezwaar goed en krachtig verwoord. Opvallend is de prettige omgang en de snelle reactie die zij geeft wanneer er nieuws is, of wanneer je een vraag per mail stelt.

Ben ten altijd te woord gestaan als ik vragen had of er werk snel contact met me opgenomen zodra er nieuws was. Ben goed bijgestaan door mijn persoonlijke advocaat dhr. G Gijsberts en zijn gehele team. Ik weet waar ik ten allertijden terecht kan als juridisch advies nodig is! RESPECT!

Zeer professioneel en goed geholpen met de afwikkeling van de schadeclaim, met een super positief resultaat. de communicatie, het advies alsmede de deskundigheid van Dhr. Bosch hebben ons heel erg ont zorgt. Bedankt daarvoor

Het letseldossier werd voortvarende opgepakt en in de tijd goed gemonitord.

Snelle en duidelijke communicatie Buitengewoon proffesioneel en deskundig

Een zeer fijne, persoonlijke warmhartige behandeling en afhandeling. Kennis en kunnen on point. Goed bereikbaar, zeer snel in communicatie en stukken schrijven.

Mijn ervaring met VBSA heb ik als zeer prettig ervaren. De klant centraal met een tijdige, duidelijke en eerlijke communicatie.

Ik kwam bij de heer Gijsberts terecht i.v.m. een geschil in het arbeidsrecht. Mijn situatie was vrij ingewikkeld en hij nam goed de tijd om mij werkelijk te helpen en mee te denken erin. Ik heb naar mijn idee de beste hulp gekregen, die ik krijgen kon.

Ik heb Mr.Bosch, Edwin ervaren als een kundig advocaat in het letselschade gebeuren, en waar je als cliënt een goede band mee opbouwt, dit wordt gecreëerd door zijn fijne manier van communicatie naar mij toe, en het kundig op papier zetten richting tegenpartij. Hij heeft tesamen met zijn kantoor berijkt dat er binnen 10 maanden na aanvaarding van de case een eindbetaling is gedaan naar tevredenheid van ons, het maximale is er uit gehaald. Nogmaals bedankt Ron de Bruijn

Mijn ervaring in zo’n korte tijd was sprakeloos, de professionaliteit en de kennis van zaken van de heer C.M. Diaz was zo nuttig en briljant dat met een gesprek weest ik van me rechten en hoe ver in die situatie kon ik belandde, vanwege dat ik in eerste instantie was vol met angst en woede kon ik niet zorgvuldig denken, met de gesprek met de heer Diaz kon ik zien dat in het leven is meer dan angst en woede, daar kom ik en ook niemand mooie uit, dus ik realiseer dat is beter probeer te vergeten om verder te kunnen gaan, ik wens de hele staf heel veel succes in de toekomst en bedankt voor het service. Met vriendelijke groeten Edwin Reyes.

In verband met een aanrijding had ik een goede letselschade advocaat nodig. En die heb ik gevonden bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten! Niet alleen hebben zij mijn schade vergoed gekregen, ze hebben dit ook nog eens op een zeer efficiënte manier gedaan. Daarbij communiceren zij erg goed. Je wordt consequent op de hoogte gehouden van de status van het dossier. Een aanrader!

Een fijne samenwerking, nooit was een vraag teveel en altijd werd er tijd vrij gemaakt voor antwoorden. Ik voelde betrokkenheid en vertrouwen. Kortom, ik ben heel erg tevreden.

Een fijne samenwerking, nooit was een vraag teveel en altijd werd er tijd vrij gemaakt voor antwoorden. Ik voelde betrokkenheid en vertrouwen. Kortom, ik ben heel erg tevreden.

Super ervaring. Alles ging volgens plan. Er word zeker professioneel gehandeld. Goed contact naar de klant. Alles word duidelijk uitgelegd zodat je als iemand die niet bekent is in de juridische wereld toch alles begrijpt .

Mr. Bosch heb ik ervaren als een zeer betrokken, professioneel en empatisch persoon. Heeft de talent om mij op mijn gemak te stellen gezien wat ik heb meegemaakt en ik heb altijd het volste vertrouwen gehad dat hij hart had voor mijn zaken.

Ben goed gehoord gesteund en bijgestaan goeie raad en advies gehad jorika je bent een topper

Het was voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik min of meer door toeval gebruik gemaakt heb van een letsel-schade advocaat. In de 'Graven-zander las ik dat er op 29 maart 2019 een gratis inloopspreekuur aangeboden werd. Gezien door het feit dat ik schade opgelopen had dacht ik hier wil ik meer van weten. De heer Bosch ontving mij vergezeld door mijn echtgenoot en zei steek maar van wal. Nadat wij alles verteld hadden vatte hij het samen en we waren verbluft over zijn kennis. We moesten echter wel geduld hebben want dat loopt wel een jaar. Maar wel een uitstekend resultaat.

contact was goed en duidelijk en zeer tevreden met het eindresultaat

Zeer tevreden over de werkwijze en aanpak.. Geeft goeie raad en advies

Edwin bewijst zich keer op keer als primus inter pares. Ik ben hem zeer erkentelijk voor zijn geduldige en gedreven bijstand in mijn zaak, hetgeen heeft geleid tot een mooi resultaat.

Mr. Anouk Korff heeft mijn zaak naar volle tevredenheid afgehandeld. Communicatie is helemaal top, echt een aanrader!!!.

Een zeer prettige ervaring over een zeer verdrietig verhaal, Edwin heeft dit met heel veel begrip behandeld. Wij zijn hier ook zeer dankbaar voor. Altijd een luisterend oor en klaar staan voor vragen. Kortom een hele goede ervaring

De heer Gijsberts heeft mijn zaak overgenomen met betrekking tot een arbeidsconflict met mijn werkgever. Hij was efficiënt, professioneel en kwam zijn afspraken altijd na. Daarnaast heeft hij de zaak in 4 dagen kunnen afronden met als resultaat een vasthellingsovereenkomst met betere afspraken. Ik ben de heer Gijsberts ontzettend dankbaar en kan hem zeker aanraden als advocaat.

Ik ben als client hee erg tevreden met hoe ik in 2 jaar ben geholpen en hoeveel steun ik kreeg van mijn advocaat A.J Korff. Super goed ervaren aanrader!!

De heer Mr Gijsberts is zeer klantvriendelijk, deskundig, duidelijk met advies en zeer doortastend waardoor alles perfect kon worden afgewikkeld met de tegenpartij. Zeer bewonderingswaardig. !

Als familie zijn wij uitstekend geholpen bij twee zaken, die nagenoeg gelijktijdig verholpen werden.

Bedankt voor alles meneer diaz U bent echt een goede advocaat egt Ben heel blij met u Als ik in de toekomst nodig heb ik laat u gelijk weten Dankjewel dat je mij heb geholpen en voor u tijd Mvg Bilel Marzougui

Zeer vakkundig en persoonlijk goed geholpen door dhr. Gijsberts. Efficiënt en daadkrachtig heeft hij mij gelopen met het conflict met mijn ex-werkgever. Ik voelde mijn gehoord en begrijpen bij dhr. Gijsberts, dit vond ik persoonlijke heel belangrijk.

Dhr. Diaz heeft goed werk verricht zowel de zaak als de afwikkeling hiervan.

De zaak is prima afgewikkeld met een goede schadeuitkering. Er was wel heel erg weinig persoonlijk contact.

De lange duur van de procedure ligt niet aan VSB-advocaten, maar aan de 'weder'partij. Niettemin bleef VSB hardnekkig vasthouden en met een maximum resultaat.

Uitstekend hulp en deskundigheid bij de behandeling van mijn zaak.

Goed geholpen, fijne gesprekken gehad en een zeer goede uitleg gekregen. Dank hiervoor

Na een accuraat kennismakingsgesprek is doelmatig actie ondernomen door dhr. Hendriks, wat tot een soepele afwikkeling heeft geleid. Het vertrouwen in dit bureau heeft ons veel kopzorgen uit handen genomen.

Cristian heeft mij in een moeilijke periode van letsel, perfect ondersteund als advocaat omdat: - bij vragen stel een antwoord - was aanwezig tijdens gesprekken met de tegenpartij - altijd schriftelijke bevestiging - profesionele afhandeling met de tegenpartij - heeft hart voor zijn clienten Bedankt voor alles.

Het is zeker een aanrader dit is de beste advocaat ik in ooit in me leven hebt gehad

Mijn ervaring is super, je word hier echt opgevangen als je in een moeilijke situatie zit waarbij je juridische hulp nodig hebt. Daarbij word er echt naar je geluisterd en veel begrip en geduld getoond, Deze juristen zijn super in hun werk zeer hoog kwaliteit niveau en met een enorme kennis van hun werkzaamheden en ze gaan tot hun uiterste door om hun doel te behalen om de juiste oplossing of terechtheid te vinden voor hun klant.. Dus daarbij zal ik altijd deze advocaten kantoor aanbevelen aan mensen die hulp nodig hebben. Met vriendelijke groeten, John Bruggeling

Hartelijk dank voor het duidelijke advies!

Ik met door hun alle best geholpen met meer zakken met egt blij met jullie

Vakkundig geholpen door een vriendelijke advocate

Heel fijn kantoor die op alle vlakken kennis in huis heeft. Bij mijn zaak door meerdere advocaten van dit kantoor advies gekregen .

Prettig/ korte lijn/ advocaat verduidelijkt om fouten te voorkomen/ doel van cliënt is behaald. Het betreft dhr. Gijsberts (hij staat nog niet in de lijst van de namen)

Ik ben goed geadviseerd en geholpen, enigste nadeel was toen mijn formalige advocaat het advocatenkantoor verliet ik zelf achter mijn nieuwe advocaat aan moest gaan daarmee bedoel ik dat ik 2weken lang heb moeten bellen en mailen tot ik tehoren kreeg wie mijn nieuwe advocaat zou zijn. Buiten dat ben ik zeer tevreden over hoe ik ben geholpen en zou ik jullie zeker adviseren aan vrienden en kennissen.

In september 2018 kreeg ik een arbeidsgeschil met mijn werkgever, een grote verzekeringsmaatschappij. Ik heb toen besloten mij juridisch te laten bijstaan door arbeidsrechtsadvocaat Mr. Elkan Spijer van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten gevestigd in Het Westland. Ik kan met recht zeggen dé beste beslissing die ik toen had kunnen nemen. Mr. Elkan Spijer heeft een groot inlevingsvermogen en kan prima de hoofd- van de bijzaken scheiden. Verder kan hij uitstekend schrijven, blijft hij te allen tijde rustig en staat hij altijd klaar voor zijn cliënten, óók in de avonden en weekenden. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een voor mij uitstekend resultaat. Ik kan iedereen die te maken krijgt met een arbeidsrechtelijk geschil Mr. Elkan Spijer ten zeerste aanbevelen. Ik wil Mr. Elkan Spijer en zijn kantoor VBS Advocaten nogmaals ontzettend bedanken voor alle juridische ondersteuning van de afgelopen periode. Groeten, John - Kwintsheul

De heer Bosch heeft ons zeer deskundig geadviseerd. Het was daarnaast heel prettig dat we mede het tempo van de procedure konden bepalen en dat alle stappen in overleg zijn gezet. De onderbouwing van de letselschade claim is aan ons uitgebreid toegelicht door de heer Bosch. De hoogte van de claim werd door ons als stevig gezien, maar bleek dermate reëel dat, mede door de argumentatie en de complete onderbouwing, deze bijna in zijn geheel is gehonoreerd door de verzekeringsmaatschappij. Kortom, een top advies!

De advocaat mw Korff heeft het allemaal goed geregeld voor ons. Dank namens de Familie

De heer Bosch en mevrouw Anouk hebben het heel goed gedaan. Ook in de toekomst mocht er wat voorvallen dan ik neem meteen contact op met de heer Bosch! Ook heb ik mijn familie gevraagd als er wat is of zij dan contact met de heer Bosch kunnen opnemen. Zijn gegevens heb ik al door geappt naar mijn familieleden. Hartelijke groet, R. Gajadhar

dit is de 2e keer dat ze mij bijstaan in een voor mij groot financieel probleem en het is de 2e keer dat ze het oplossen wij hebben weer fijne feestdagen

Lastige dingen worden heel duidelijk uitgelegd. Ze staan voor de klant om alles zo goed mogelijk geregeld te krijgen

Na slechte ervaring met vorige advokaat in dezelfde zaak was het kontakt met Mr. Hendriks reeds vanaf het begin een opluchting

Mr. Hendriks heeft zich goed ingelezen in de zaak en de juiste argumenten weten te gebruiken om de zaak tot een succesvolle uitspraak te leiden.

Hallo. Ik heb deze ondersteuning van mr. Todorov als heel fijn ervaren.iemand die luisterd verstad heeft van zaken en ten alle tijden berijkbaar is voor vragen. Dus mijn ervaring is wel de sterren waart. MVG R Sschuijffel

Veel begrip en steun gekregen een advocaat met veel ervaring

Dhr. E. Spijer heeft mij bijgestaan en heeft dit op een erg goede en professionele manier gedaan met een goede afloop. Het contact verliep zeer prettig en goed. Ik kan persoonlijk Dhr. Spijer erg aanbevelen.

Kon snel terecht bij Jeroen Hendriks. Vriendelijk en efficiënt geholpen en ook het resultaat was tot tevredenheid.

Wij zijn in iuiste manier door Mevrouw Todorov geholpen.

Zijn heel geduldig geweest met mijn zaak. Uiteindelijk heeft dit goed resultaat opgeleverd

Ik heb hele goede ervaringen met dit advocatenkantoor en kan het aan iedereen aanbevelen. De advocaten denken met je mee en komen met duidelijke uitleg. Ze nemen echt de tijd voor je. Ze hebben mij bij 2 zaken behartigd en allebei met een goed resultaat.

Gewoon zoals het hoort, zakelijk, duidelijk, snel met antwoorden en opvolgen. Zonder meer aan te bevelen!

De heer Bosch was duidelijk in zijn uitleg. Vooraf was ik goed geïnformeerd over wat mij te wachten stond in dit proces. 'Er komen allerlei vervelende brieven uw kant op waar u vooral niet teveel vanuit emotie naar moet kijken. Het is het standpunt van uw tegenpartij, dus laat het los en laat mij mijn werk doen.' En zo geschiedde, maar omdat ik goed voorbereid was, viel het dus niet al te rauw op mijn dak. De afhandeling verliep verder redelijk vlot, volgens verwachting. En de tussentijdse informatievoorziening was steeds voldoende.

Goede vriendelijke service . Me overal netjes van op de hoogte gehouden. En hoop op een goed uiteinde 🙂 Dank u wel. Yvonne Piro

Uitstekend!! Staan meteen klaar als je met vragen zit en er word meteen werk van gemaakt.

Ik ben tevreden en ik ben goed geholpen goed resultaat behaald

Ik heb het een zeer prettige samenwerking gevonden ,natuurlijk zag ik het wel eens niet meer zitten en heb ik wel eens gemopperd De heer E.W Bosch trok me altijd weer uit het negatieve, waarvoor mijn dank De heer E.W Bosch heeft mij altijd een realistische stand van zaken gegeven ,niks mooier praten als dat het was ook niet negatiever dan het was. Zonder de heer E.W Bosch had mijn toekomst en huidige stand van zaken er niet zo uit gezien zo als die nu is Ik ben de heer E.W Bosch zeer dankbaar ,en als iemand mij ooit zou vragen over een advocaat dan zal de heer E.W Bosch als eerste zijn die ik zou roepen Geachte heer Bosch nogmaals mij dank ,en vriendelijke groet , C vd meer

Ik ben een zeer tevreden klant. Dhr Bosch heeft snel en gericht geantwoord. Uiteraard niet voordat hij met ons had gesproken wat onze wensen waren.