Cliënten over VBS

De advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten onderscheiden zich door een grote persoonlijke betrokkenheid, laagdrempeligheid en uitstekende dienstverlening. Onze advocaten zijn specialisten in hun vakgebied. Veel tevreden cliënten gingen u al voor.

Advocaatscore…

Wij vinden het belangrijk om te weten wat cliënten van ons kantoor en onze dienstverlening vinden. Daarom nemen wij deel aan AdvocaatScore. Dat betekent dat wij cliënten na het afsluiten van hun dossier uitnodigen om ons te beoordelen. Deze beoordeling vindt plaats op het platform van KlantenVertellen. Wij hebben daardoor geen invloed op (de inhoud van) deze berichten. De berichten die hieronder staan komen van de website van KlantenVertellen.

Onze cliënten geven ons een 9,5 op een schaal van nul tot tien van totaal 69 beoordelingen. Hieronder enkele citaten van onze tevreden cliënten:

Mijn ervaring met VBSA heb ik als zeer prettig ervaren. De klant centraal met een tijdige, duidelijke en eerlijke communicatie.

Ik kwam bij de heer Gijsberts terecht i.v.m. een geschil in het arbeidsrecht. Mijn situatie was vrij ingewikkeld en hij nam goed de tijd om mij werkelijk te helpen en mee te denken erin. Ik heb naar mijn idee de beste hulp gekregen, die ik krijgen kon.

Ik heb Mr.Bosch, Edwin ervaren als een kundig advocaat in het letselschade gebeuren, en waar je als cliënt een goede band mee opbouwt, dit wordt gecreëerd door zijn fijne manier van communicatie naar mij toe, en het kundig op papier zetten richting tegenpartij. Hij heeft tesamen met zijn kantoor berijkt dat er binnen 10 maanden na aanvaarding van de case een eindbetaling is gedaan naar tevredenheid van ons, het maximale is er uit gehaald. Nogmaals bedankt Ron de Bruijn

Mijn ervaring in zo’n korte tijd was sprakeloos, de professionaliteit en de kennis van zaken van de heer C.M. Diaz was zo nuttig en briljant dat met een gesprek weest ik van me rechten en hoe ver in die situatie kon ik belandde, vanwege dat ik in eerste instantie was vol met angst en woede kon ik niet zorgvuldig denken, met de gesprek met de heer Diaz kon ik zien dat in het leven is meer dan angst en woede, daar kom ik en ook niemand mooie uit, dus ik realiseer dat is beter probeer te vergeten om verder te kunnen gaan, ik wens de hele staf heel veel succes in de toekomst en bedankt voor het service. Met vriendelijke groeten Edwin Reyes.

In verband met een aanrijding had ik een goede letselschade advocaat nodig. En die heb ik gevonden bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten! Niet alleen hebben zij mijn schade vergoed gekregen, ze hebben dit ook nog eens op een zeer efficiënte manier gedaan. Daarbij communiceren zij erg goed. Je wordt consequent op de hoogte gehouden van de status van het dossier. Een aanrader!

Een fijne samenwerking, nooit was een vraag teveel en altijd werd er tijd vrij gemaakt voor antwoorden. Ik voelde betrokkenheid en vertrouwen. Kortom, ik ben heel erg tevreden.

Een fijne samenwerking, nooit was een vraag teveel en altijd werd er tijd vrij gemaakt voor antwoorden. Ik voelde betrokkenheid en vertrouwen. Kortom, ik ben heel erg tevreden.

Super ervaring. Alles ging volgens plan. Er word zeker professioneel gehandeld. Goed contact naar de klant. Alles word duidelijk uitgelegd zodat je als iemand die niet bekent is in de juridische wereld toch alles begrijpt .

Mr. Bosch heb ik ervaren als een zeer betrokken, professioneel en empatisch persoon. Heeft de talent om mij op mijn gemak te stellen gezien wat ik heb meegemaakt en ik heb altijd het volste vertrouwen gehad dat hij hart had voor mijn zaken.

Ben goed gehoord gesteund en bijgestaan goeie raad en advies gehad jorika je bent een topper

Het was voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik min of meer door toeval gebruik gemaakt heb van een letsel-schade advocaat. In de 'Graven-zander las ik dat er op 29 maart 2019 een gratis inloopspreekuur aangeboden werd. Gezien door het feit dat ik schade opgelopen had dacht ik hier wil ik meer van weten. De heer Bosch ontving mij vergezeld door mijn echtgenoot en zei steek maar van wal. Nadat wij alles verteld hadden vatte hij het samen en we waren verbluft over zijn kennis. We moesten echter wel geduld hebben want dat loopt wel een jaar. Maar wel een uitstekend resultaat.

contact was goed en duidelijk en zeer tevreden met het eindresultaat

Zeer tevreden over de werkwijze en aanpak.. Geeft goeie raad en advies

Edwin bewijst zich keer op keer als primus inter pares. Ik ben hem zeer erkentelijk voor zijn geduldige en gedreven bijstand in mijn zaak, hetgeen heeft geleid tot een mooi resultaat.

Mr. Anouk Korff heeft mijn zaak naar volle tevredenheid afgehandeld. Communicatie is helemaal top, echt een aanrader!!!.

Een zeer prettige ervaring over een zeer verdrietig verhaal, Edwin heeft dit met heel veel begrip behandeld. Wij zijn hier ook zeer dankbaar voor. Altijd een luisterend oor en klaar staan voor vragen. Kortom een hele goede ervaring

De heer Gijsberts heeft mijn zaak overgenomen met betrekking tot een arbeidsconflict met mijn werkgever. Hij was efficiënt, professioneel en kwam zijn afspraken altijd na. Daarnaast heeft hij de zaak in 4 dagen kunnen afronden met als resultaat een vasthellingsovereenkomst met betere afspraken. Ik ben de heer Gijsberts ontzettend dankbaar en kan hem zeker aanraden als advocaat.

Ik ben als client hee erg tevreden met hoe ik in 2 jaar ben geholpen en hoeveel steun ik kreeg van mijn advocaat A.J Korff. Super goed ervaren aanrader!!

De heer Mr Gijsberts is zeer klantvriendelijk, deskundig, duidelijk met advies en zeer doortastend waardoor alles perfect kon worden afgewikkeld met de tegenpartij. Zeer bewonderingswaardig. !

Als familie zijn wij uitstekend geholpen bij twee zaken, die nagenoeg gelijktijdig verholpen werden.

Bedankt voor alles meneer diaz U bent echt een goede advocaat egt Ben heel blij met u Als ik in de toekomst nodig heb ik laat u gelijk weten Dankjewel dat je mij heb geholpen en voor u tijd Mvg Bilel Marzougui

Zeer vakkundig en persoonlijk goed geholpen door dhr. Gijsberts. Efficiënt en daadkrachtig heeft hij mij gelopen met het conflict met mijn ex-werkgever. Ik voelde mijn gehoord en begrijpen bij dhr. Gijsberts, dit vond ik persoonlijke heel belangrijk.

Dhr. Diaz heeft goed werk verricht zowel de zaak als de afwikkeling hiervan.

De zaak is prima afgewikkeld met een goede schadeuitkering. Er was wel heel erg weinig persoonlijk contact.

De lange duur van de procedure ligt niet aan VSB-advocaten, maar aan de 'weder'partij. Niettemin bleef VSB hardnekkig vasthouden en met een maximum resultaat.

Uitstekend hulp en deskundigheid bij de behandeling van mijn zaak.

Goed geholpen, fijne gesprekken gehad en een zeer goede uitleg gekregen. Dank hiervoor

Na een accuraat kennismakingsgesprek is doelmatig actie ondernomen door dhr. Hendriks, wat tot een soepele afwikkeling heeft geleid. Het vertrouwen in dit bureau heeft ons veel kopzorgen uit handen genomen.

Cristian heeft mij in een moeilijke periode van letsel, perfect ondersteund als advocaat omdat: - bij vragen stel een antwoord - was aanwezig tijdens gesprekken met de tegenpartij - altijd schriftelijke bevestiging - profesionele afhandeling met de tegenpartij - heeft hart voor zijn clienten Bedankt voor alles.

Het is zeker een aanrader dit is de beste advocaat ik in ooit in me leven hebt gehad

Mijn ervaring is super, je word hier echt opgevangen als je in een moeilijke situatie zit waarbij je juridische hulp nodig hebt. Daarbij word er echt naar je geluisterd en veel begrip en geduld getoond, Deze juristen zijn super in hun werk zeer hoog kwaliteit niveau en met een enorme kennis van hun werkzaamheden en ze gaan tot hun uiterste door om hun doel te behalen om de juiste oplossing of terechtheid te vinden voor hun klant.. Dus daarbij zal ik altijd deze advocaten kantoor aanbevelen aan mensen die hulp nodig hebben. Met vriendelijke groeten, John Bruggeling

Hartelijk dank voor het duidelijke advies!

Ik met door hun alle best geholpen met meer zakken met egt blij met jullie

Vakkundig geholpen door een vriendelijke advocate

Heel fijn kantoor die op alle vlakken kennis in huis heeft. Bij mijn zaak door meerdere advocaten van dit kantoor advies gekregen .

Prettig/ korte lijn/ advocaat verduidelijkt om fouten te voorkomen/ doel van cliënt is behaald. Het betreft dhr. Gijsberts (hij staat nog niet in de lijst van de namen)

Ik ben goed geadviseerd en geholpen, enigste nadeel was toen mijn formalige advocaat het advocatenkantoor verliet ik zelf achter mijn nieuwe advocaat aan moest gaan daarmee bedoel ik dat ik 2weken lang heb moeten bellen en mailen tot ik tehoren kreeg wie mijn nieuwe advocaat zou zijn. Buiten dat ben ik zeer tevreden over hoe ik ben geholpen en zou ik jullie zeker adviseren aan vrienden en kennissen.

In september 2018 kreeg ik een arbeidsgeschil met mijn werkgever, een grote verzekeringsmaatschappij. Ik heb toen besloten mij juridisch te laten bijstaan door arbeidsrechtsadvocaat Mr. Elkan Spijer van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten gevestigd in Het Westland. Ik kan met recht zeggen dé beste beslissing die ik toen had kunnen nemen. Mr. Elkan Spijer heeft een groot inlevingsvermogen en kan prima de hoofd- van de bijzaken scheiden. Verder kan hij uitstekend schrijven, blijft hij te allen tijde rustig en staat hij altijd klaar voor zijn cliënten, óók in de avonden en weekenden. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een voor mij uitstekend resultaat. Ik kan iedereen die te maken krijgt met een arbeidsrechtelijk geschil Mr. Elkan Spijer ten zeerste aanbevelen. Ik wil Mr. Elkan Spijer en zijn kantoor VBS Advocaten nogmaals ontzettend bedanken voor alle juridische ondersteuning van de afgelopen periode. Groeten, John - Kwintsheul

De heer Bosch heeft ons zeer deskundig geadviseerd. Het was daarnaast heel prettig dat we mede het tempo van de procedure konden bepalen en dat alle stappen in overleg zijn gezet. De onderbouwing van de letselschade claim is aan ons uitgebreid toegelicht door de heer Bosch. De hoogte van de claim werd door ons als stevig gezien, maar bleek dermate reëel dat, mede door de argumentatie en de complete onderbouwing, deze bijna in zijn geheel is gehonoreerd door de verzekeringsmaatschappij. Kortom, een top advies!

De advocaat mw Korff heeft het allemaal goed geregeld voor ons. Dank namens de Familie

De heer Bosch en mevrouw Anouk hebben het heel goed gedaan. Ook in de toekomst mocht er wat voorvallen dan ik neem meteen contact op met de heer Bosch! Ook heb ik mijn familie gevraagd als er wat is of zij dan contact met de heer Bosch kunnen opnemen. Zijn gegevens heb ik al door geappt naar mijn familieleden. Hartelijke groet, R. Gajadhar

dit is de 2e keer dat ze mij bijstaan in een voor mij groot financieel probleem en het is de 2e keer dat ze het oplossen wij hebben weer fijne feestdagen

Lastige dingen worden heel duidelijk uitgelegd. Ze staan voor de klant om alles zo goed mogelijk geregeld te krijgen

Na slechte ervaring met vorige advokaat in dezelfde zaak was het kontakt met Mr. Hendriks reeds vanaf het begin een opluchting

Mr. Hendriks heeft zich goed ingelezen in de zaak en de juiste argumenten weten te gebruiken om de zaak tot een succesvolle uitspraak te leiden.

Hallo. Ik heb deze ondersteuning van mr. Todorov als heel fijn ervaren.iemand die luisterd verstad heeft van zaken en ten alle tijden berijkbaar is voor vragen. Dus mijn ervaring is wel de sterren waart. MVG R Sschuijffel

Veel begrip en steun gekregen een advocaat met veel ervaring

Dhr. E. Spijer heeft mij bijgestaan en heeft dit op een erg goede en professionele manier gedaan met een goede afloop. Het contact verliep zeer prettig en goed. Ik kan persoonlijk Dhr. Spijer erg aanbevelen.

Kon snel terecht bij Jeroen Hendriks. Vriendelijk en efficiënt geholpen en ook het resultaat was tot tevredenheid.

Wij zijn in iuiste manier door Mevrouw Todorov geholpen.

Zijn heel geduldig geweest met mijn zaak. Uiteindelijk heeft dit goed resultaat opgeleverd

Ik heb hele goede ervaringen met dit advocatenkantoor en kan het aan iedereen aanbevelen. De advocaten denken met je mee en komen met duidelijke uitleg. Ze nemen echt de tijd voor je. Ze hebben mij bij 2 zaken behartigd en allebei met een goed resultaat.

Gewoon zoals het hoort, zakelijk, duidelijk, snel met antwoorden en opvolgen. Zonder meer aan te bevelen!

De heer Bosch was duidelijk in zijn uitleg. Vooraf was ik goed geïnformeerd over wat mij te wachten stond in dit proces. 'Er komen allerlei vervelende brieven uw kant op waar u vooral niet teveel vanuit emotie naar moet kijken. Het is het standpunt van uw tegenpartij, dus laat het los en laat mij mijn werk doen.' En zo geschiedde, maar omdat ik goed voorbereid was, viel het dus niet al te rauw op mijn dak. De afhandeling verliep verder redelijk vlot, volgens verwachting. En de tussentijdse informatievoorziening was steeds voldoende.

Goede vriendelijke service . Me overal netjes van op de hoogte gehouden. En hoop op een goed uiteinde 🙂 Dank u wel. Yvonne Piro

Uitstekend!! Staan meteen klaar als je met vragen zit en er word meteen werk van gemaakt.

Ik ben tevreden en ik ben goed geholpen goed resultaat behaald

Ik heb het een zeer prettige samenwerking gevonden ,natuurlijk zag ik het wel eens niet meer zitten en heb ik wel eens gemopperd De heer E.W Bosch trok me altijd weer uit het negatieve, waarvoor mijn dank De heer E.W Bosch heeft mij altijd een realistische stand van zaken gegeven ,niks mooier praten als dat het was ook niet negatiever dan het was. Zonder de heer E.W Bosch had mijn toekomst en huidige stand van zaken er niet zo uit gezien zo als die nu is Ik ben de heer E.W Bosch zeer dankbaar ,en als iemand mij ooit zou vragen over een advocaat dan zal de heer E.W Bosch als eerste zijn die ik zou roepen Geachte heer Bosch nogmaals mij dank ,en vriendelijke groet , C vd meer

Ik ben een zeer tevreden klant. Dhr Bosch heeft snel en gericht geantwoord. Uiteraard niet voordat hij met ons had gesproken wat onze wensen waren.