Over Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft haar oorsprong in het Westland. Ons kantoor voert, vanuit gebouw Paulina in Maasdijk, een algemene (proces)praktijk. Daarbij ligt de nadruk echter op arbeidsrechtpersonen- en familierecht, tuinbouwzaken en letselschade (waaronder overlijdensschade).

Onze aanpak

De advocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten hebben een praktische, efficiënte en oplossingsgerichte aanpak. Die is erop gericht om er samen met uw wederpartij uit te komen. Wij begrijpen namelijk dat de meeste mensen niet zitten te wachten op een rechtszaak. Maar mocht een ‘minnelijke regeling’ niet mogelijk zijn, dan kunnen wij u ook bijstaan in alle voorkomende procedures. Zowel bij rechterlijke instanties als bij geschillen- of scheidscommissies.

Juist in het arbeidsrechtpersonen- en familierecht, tuinbouwzaken en in de bijstand aan slachtoffers van letselschade blijkt onze specialistische kennis een meerwaarde. In de onderhandelingen, maar ook in eventuele procedures, maken wij het verschil voor u. Door onze ruime ervaring in genoemde rechtsgebieden weten wij welke procedure het best ingezet kan worden. Zo helpt het soms om voor een rechtszaak eerst een voorlopig deskundigenbericht of voorlopig getuigenverhoor aan te vragen. Soms is er echter spoed vereist en is een langere voorbereiding niet mogelijk, dan moet meteen een voorlopige voorziening worden aangevraagd of een kort geding worden aangespannen. Wij kennen de weg en loodsen u door de procedure heen.

Goede afspraken

Aan het begin van uw zaak maken wij duidelijke afspraken met u over de werkzaamheden die wij voor u verrichten en de kosten die daaraan verbonden zijn. Uiteraard leggen wij deze schriftelijk vast. Zo komt u nooit voor verrassingen te zijn. Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten van toepassing. Daarnaast geldt binnen ons kantoor een privacyreglement.

Ondanks ons streven naar perfectie kan het voorkomen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Onze advocaten doen hun uiterste best om een eventuele klacht te verhelpen. Lukt dat niet? Dan geldt binnen ons kantoor een duidelijke klachtenregeling. Ook daardoor weet u waar u aan toe bent.

Hulp nodig? Vele tevreden cliënten gingen u voor!

Hebt u (mogelijk) een juridisch probleem, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Vele tevreden cliënten gingen u voor. Lees hier hoe zij hun VBS advocaat beoordeelden.

Bent u zelf advocaat of wilt u dit worden en spreekt onze kantoorfilosofie u aan? Kijk dan of wij op dit moment vacatures hebben.