Tuinbouwsector

Als ondernemer in de tuinbouw in het Westland en Oostland, heeft u te maken met specifieke juridische vraagstukken. Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft hier ruime ervaring mee, omdat de oorsprong van ons kantoor in het Westland ligt.

Wij adviseren bedrijven die zich richten op de tuinbouw:  productie, toelevering, techniek, handel en dienstverlening. Onze juridisch specialisten hebben ruime ervaring met:

Sinds begin jaren ’90 is Vogelaar Bosch Spijer Advocaten meegegroeid met het Westland. Daarom weten wij ook dat voor het Westland de Greenportvisie bepalend is voor de toekomst, zowel zakelijk als maatschappelijk. Ondernemers zoals kwekers, kassenbouwers, handelsondernemingen en adviesbureaus weten ons kantoor goed te vinden. Onze insteek is om op efficiënte wijze een geschil in der minne op te lossen. Lukt dat niet, dan weten wij bij zowel de rechter als bij de diverse scheidsgerechten de weg.

Bedrijven in alle Greenportgebieden (ook buiten het Westland) kunnen gebruik maken van onze ervaring, professionaliteit en betrokkenheid. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.