Tuinbouwsector

Als ondernemer in de tuinbouw in het Westland, Oostland of elders in Nederland, heeft u te maken met specifieke juridische vraagstukken. Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft ruime ervaring met tuinbouwzaken. De oorsprong van ons kantoor ligt immers in het Westland.

Wij adviseren bedrijven die zich richten op de tuinbouw:  productie, toelevering, techniek, handel en dienstverlening. Onze juridisch specialisten hebben ruime ervaring met:

Sinds begin jaren ’90 is Vogelaar Bosch Spijer Advocaten meegegroeid met het Westland. Daarom weten wij ook dat voor het Westland de Greenportvisie bepalend is voor de toekomst, zowel zakelijk als maatschappelijk. Ondernemers zoals kwekers, kassenbouwers, handelsondernemingen en adviesbureaus weten ons kantoor goed te vinden. Onze insteek is om u op efficiënte wijze  van advies te dienen of uw geschil in der minne op te lossen. Lukt dat niet, dan weten wij bij zowel de rechter als bij de diverse scheidsgerechten de weg.

Binnen ons kantoor is mr. ing. Jeroen Hendriks het eerste aanspreekpunt voor de tuinbouw. Als geboren en getogen Westlander met een achtergrond in de tuinbouw, waaronder een HBO-opleiding op dat gebied, heeft hij aan een half woord voldoende. Jeroen Hendriks is lid van de Vereniging van Agrarisch Recht advocaten. In de afgelopen jaren heeft hij menig Westlandse ondernemer kunnen helpen.

Bedrijven in alle Greenportgebieden (ook buiten het Westland) kunnen gebruik maken van onze ervaring, professionaliteit en betrokkenheid. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.