Familierecht en erfrecht

De familierechtadvocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten bieden gespecialiseerde juridische bijstand op alle deelgebieden van het familierecht en het erfrecht. Bij procedures in het familierecht en het erfrecht gaat het vaak om moeilijke beslissingen. Beslissingen die veelal ingrijpende gevolgen kunnen hebben. Of het nu gaat om de vaststelling of juist de ontkenning van vaderschap, om het regelen van een echtscheiding of het afspreken van een zorgregeling voor uw minderjarige kinderen. Vertrouwen en kwaliteit staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

Onze werkwijze in het familierecht & het erfrecht

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek inventariseren wij samen met u uw zaak. Vervolgens informeren wij u over uw mogelijkheden. Samen met u maken wij vervolgens een plan van aanpak. Onze insteek is daarbij om duidelijke afspraken te maken. Deze zetten wij ook duidelijk op papier. Zodat alle betrokkenen, ook in de toekomst, weten waar ze aan toe zijn. Daarmee voorkomen wij problemen in de toekomst.

Voor een echtscheiding kunt u zowel samen met uw partner als alleen bij ons terecht.

Komt u samen? Dan kunnen wij u en uw partner helpen om in onderling overleg uw scheiding en de gevolgen hiervan goed en naar beider tevredenheid te regelen. Vindt u het prettig om dit in de vorm van mediation te doen? Dat kan! Aan ons kantoor is een ervaren familierechtmediator verbonden. Hij kan u via mediation helpen om samen tot goede afspraken te komen en deze goed op papier te zetten.

Komt u alleen? Is goed overleg helaas niet (meer) mogelijk? Is een rechtszaak daarom noodzakelijk? Dan staan wij klaar om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Onze ervaren familierechtadvocaten hebben zeer ruime ervaring in- en met alle procedures in het familierecht en erfrecht. Zowel in eerste aanleg bij de rechtbank als daarna in hoger beroep bij het gerechtshof. Uw belangen staan bij ons voorop!

weigerouder

Wij begeleiden u bij, adviseren en procederen over:

Ons team van ervaren familierechtadvocaten

Bij geschillen in het familie- en erfrecht gaat het vaak om onderwerpen die u persoonlijk raken. Daarom is het van belang dat uw belangen worden behartigd door een ervaren familierechtadvocaat. Een ervaren advocaat, die u kan voorlichten over de mogelijkheden en onmogelijkheden in uw situatie. Binnen ons kantoor zijn vijf familierechtadvocaten werkzaam: mr. N.T. (Michiel) Vogelaar, mr. ing. J.A.J. (Jeroen) Hendriks, mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch, mr. J. (Jorika) Todorov en mr. D.P. (Daisy) Mandema. Bij iedere nieuwe zaak wordt gekeken wie van hen u het beste kan bijstaan. Doordat de advocaten in ons familierechtteam zeer nauw samenwerken, bent u altijd verzekerd van de best mogelijke rechtshulp!

Vragen over het familierecht of contact?

Heeft u vragen over uw echtscheiding? Wilt u meer weten over een ander familierecht of erfrecht onderwerp? Of bent u op zoek naar een bevlogen familierechtadvocaat? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. Of vul het formulier hiernaast in. Dan nemen wij contact met u op!