Familierecht en erfrecht

De familierechtadvocaten van Vogelaar Bosch Spijer Advocaten bieden gespecialiseerde juridische bijstand op alle deelgebieden van het familierecht en het erfrecht. Bij procedures in het familierecht en het erfrecht gaat het vaak om moeilijke beslissingen. Beslissingen hebben veelal ingrijpende gevolgen. Of het nu gaat om de vaststelling of juist ontkenning van vaderschap, om het regelen van een echtscheiding of het afspreken van een zorgregeling voor uw minderjarige kinderen. Vertrouwen en kwaliteit staan daarom bij ons hoog in het vaandel.

Onze werkwijze in het familierecht en het erfrecht

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek inventariseren wij samen met u uw zaak. Vervolgens informeren wij u over de mogelijkheden in uw zaak. Samen met u maken wij vervolgens een plan van aanpak. Onze insteek is daarbij om een duidelijke regeling overeen te komen en deze ook duidelijk op papier te zetten. Zodat alle betrokkenen, ook in de toekomst, weten waar ze aan toe zijn. Daarmee voorkomen wij problemen in de toekomst.

Voor een echtscheiding kunt u zowel samen met uw partner als alleen bij ons terecht.

Komt u samen? Dan kunnen wij u en uw partner bijstaan om in onderling overleg uw scheiding en de gevolgen hiervan te regelen. Vindt u het prettig om dit in de vorm van mediation te doen? Dat kan! Aan ons kantoor is een ervaren familierechtmediator verbonden, die u via mediation kan helpen om samen tot goede afspraken te komen. Zoals gezegd, zorgen wij er dan voor dat deze afspraken duidelijk op papier worden gezet.

Komt u alleen? Is goed overleg helaas niet (meer) mogelijk? Is een rechtszaak daarom noodzakelijk? Dan staan wij klaar om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Onze ervaren familierechtadvocaten hebben zeer ruime ervaring in- en met alle familierechtelijke procedures. Zowel in eerste aanleg bij de rechtbank als daarna in hoger beroep.

Uw belangen staan bij ons voorop!

Wij begeleiden u bij en adviseren u over:

Vragen of contact?

Heeft u vragen over uw echtscheiding? Wilt u meer weten over een ander familierecht of erfrecht onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. Of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met u op!

familierecht vraag stellen